SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Upravo zbog ovakvog ponašnja sa tvoje strane smo svi i napustili ekipu, ja sam teška srca otišao i meni Dragonsi nedostaju. Najsretniji bih bio kada bi opet irao za njih, ali s tobom se ne može igrat u istoj ekipi.
BackSpace United nastavlja sa pobjedama cestitke mojim igracima i konacno je BSU dosao u pravu formu i nasao dobre igrace za klub
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja sam kriv što vi ne možete da zabijete ništa i hoćete da vas falim kako ste dobri ,ma ja ti si otišao samo kako bi napakostio meni na nagovor Emira (tvog vođeBosco je napisao/la:Upravo zbog ovakvog ponašnja sa tvoje strane smo svi i napustili ekipu, ja sam teška srca otišao i meni Dragonsi nedostaju. Najsretniji bih bio kada bi opet irao za njih, ali s tobom se ne može igrat u istoj ekipi.
E nema ti od te sreće ništa ,možeš zato protiv mene ne moraš sa mnom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čuj na nagovor Emira
, mene niko ništa nije nagovarao i otišao sam jer se s tobom nikako nije moglo. to dokazuje i neigranje OTNYS-a, dok sam ja bio kapiten i ok ti nisi počeo srat on je bio nap najvrjedniji igrač i nikada nije promašio da ne odigra utakmicu. A ti nam duguješ svu zahvalnost jer smo te on i ja stvorili da bi nam onda ti okrenuo leđa i čak nas ucjenjivao.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Zli jezici su na tebe uticali ,nisi ti to sam odlučio znam ja ba ,sa mnom se nije moglo šta sam ja to tebi radio da ti nisi mogao sa mnomBosco je napisao/la:Čuj na nagovor Emira![]()
![]()
, mene niko ništa nije nagovarao i otišao sam jer se s tobom nikako nije moglo. to dokazuje i neigranje OTNYS-a, dok sam ja bio kapiten i ok ti nisi počeo srat on je bio nap najvrjedniji igrač i nikada nije promašio da ne odigra utakmicu. A ti nam duguješ svu zahvalnost jer smo te on i ja stvorili da bi nam onda ti okrenuo leđa i čak nas ucjenjivao.
Hvala vam što ste me stvorili ,ja te nisam ucjenjivao jesam ti kasnije rekao ,ma odluči koji hoćeš grad ,ali bi ja volio GOražde ,što sam se zajebavo da ću napustati ekipu to je drugo ,OTNYSA nisam nikad ucjenjivo ni za šta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemoj se sad vadit, ucjenjivao nas jesi, čak si rekao ako tim ne bude iz Goražda da ćeš ti otići negdje drugo i da možeš igrat prvu liga, a ti igraš sa antitalentima.
Ili ćeš i ovo poreć' ?
Prvi dio posta ti je šupljak i neću se osvrtat na njega.
legendo reala BIHfan je uz tebe.legenda reala je napisao/la:Zli jezici su na tebe uticali ,nisi ti to sam odlučio znam ja ba ,sa mnom se nije moglo šta sam ja to tebi radio da ti nisi mogao sa mnomBosco je napisao/la:Čuj na nagovor Emira![]()
![]()
OTNYS i ja smo bili u dobrim odnosima uvjek ,a i stobom dok se nisi naglo promjenio stavrno ne znam šta ti se desilo
OTNYS se nije povuko zbog mene ,čak se i javio da nije mogo tipovati zbog neta (nešto ga zezo) i reko da će tipovati kad riješi kvar ,ali više nije dolazio ,ja za to nisam kriv ,ja počeo srati jbt ,mogo bi ti malo manje ozbiljno shvatati forum kolko sma moro smajlija staviti da ti skontaš da sam se zajebavo ,upravu su neki bili kad su mi govorili da ti voliš da glumiš žrtvu uvjek ,evo i sad
![]()
![]()
Hvala vam što ste me stvorili ,ja te nisam ucjenjivao jesam ti kasnije rekao ,ma odluči koji hoćeš grad ,ali bi ja volio GOražde ,što sam se zajebavo da ću napustati ekipu to je drugo ,OTNYSA nisam nikad ucjenjivo ni za šta
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
Što si postao zajeban ,nećeš ni da se osvrćeš na nas ,ti si meni slago kako se povlačiš sa foruma(kao sve ti dojadilo ,i pale su ružne riječi ne na moj račun nekih drugih ,bilo je i nekih na moj ali ja se nisam uvrijedio kao ti) i svašta napričo i onda se vratio za nekoliko dana haj to poreciBosco je napisao/la:Nemoj se sad vadit, ucjenjivao nas jesi, čak si rekao ako tim ne bude iz Goražda da ćeš ti otići negdje drugo i da možeš igrat prvu liga, a ti igraš sa antitalentima.Ili ćeš i ovo poreć' ?
Jesam ja u prethodnom postu rekao da sam ti to rekao ali da sam kasnije rekao da sam rekao nebitno ,ali ja bi volio Goražde ,antitalenti jeste ti pogotovo
Koje su to bile ružne riječi na tvoj račun, pošalji na pp baš da vidim. Za razliku od tebe nikad nisam vrijeđao suigrače, a neke sa foruma jesam popljuvao to nema govora.legenda reala je napisao/la: Što si postao zajeban ,nećeš ni da se osvrćeš na nas ,ti si meni slago kako se povlačiš sa foruma(kao sve ti dojadilo ,i pale su ružne riječi ne na moj račun nekih drugih ,bilo je i nekih na moj ali ja se nisam uvrijedio kao ti) i svašta napričo i onda se vratio za nekoliko dana haj to poreci
Jesam ja u prethodnom postu rekao da sam ti to rekao ali da sam kasnije rekao da sam rekao nebitno ,ali ja bi volio Goražde ,antitalenti jeste ti pogotovoUcjenjivo tebe ne OTNYSA (njega ste ti i Emir okrenuli protiv mene )
Nisi rekao da je nebitno, nego si bio zavro da bude iz Goražda ili ćeš da ideš, bio sam budala što sam ipak pokleknuo pred tvojim zahtjevima, ovako bi napustio ekipua moja ljubav Dragonsi bi ostali uz mene, uz istinskog kapitena te ekipe.
a to da li sam antitalent reci ce statistika i moji golovi za Dragonse i konačno si priznao da si me ucjenjivao. Napreduješ.
- legenda reala
- Kontakt:
Rekao sam druge si vrijeđao ,i meni si nešto u afektu vako prigovorio ali to mi je nebitno ja se nisam naljutio ,dok da sam ja tebi rekao ti bi se sigurno naljutio jbg to je sve od čovjek do čovjeka .Bosco je napisao/la:Za razliku od tebe nikad nisam vrijeđao suigrače, a neke sa foruma jesam popljuvao to nema govora.legenda reala je napisao/la: Što si postao zajeban ,nećeš ni da se osvrćeš na nas ,ti si meni slago kako se povlačiš sa foruma(kao sve ti dojadilo ,i pale su ružne riječi ne na moj račun nekih drugih ,bilo je i nekih na moj ali ja se nisam uvrijedio kao ti) i svašta napričo i onda se vratio za nekoliko dana haj to poreci
Jesam ja u prethodnom postu rekao da sam ti to rekao ali da sam kasnije rekao da sam rekao nebitno ,ali ja bi volio Goražde ,antitalenti jeste ti pogotovoUcjenjivo tebe ne OTNYSA (njega ste ti i Emir okrenuli protiv mene )
Nisi rekao da je nebitno, nego si bio zavro da bude iz Goražda ili ćeš da ideš, bio sam budala što sam ipak pokleknuo pred tvojim zahtjevima, ovako bi napustio ekipua moja ljubav Dragonsi bi ostali uz mene, uz istinskog kapitena te ekipe.![]()
a to da li sam antitalent reci ce statistika i moji golovi za Dragonse i konačno si priznao da si me ucjenjivao. Napreduješ.
Ni ja nisam nikad vrijeđao suigrače ,samo sam vam davao moral da počnete zabijati ,ali vi ništa ,uvreda tipa antitalenat nije nikakva uvreda ,navedi neku drugu šta sam vas vrijeđao .
Pa sad sam ti rekao da sam ti govorio to da ću otići itd .ali sam kasnije rekao nema veze ali bi ja volio da je Goražde što ne čitaš jbt .
Pa i da nisi pokleknuo ja nebio otišao nikad ,jesam rekao da neću nikad ići iz Dragonsa .
Jesam ti se izvinjavo nekoliko puta ,molio te da ostaneš ,jesam ti nudio da se ja povučem da ti samo ostaneš ,ali što si ti tvrdoglav ja nisma kriv ,ti si rekao kako nećeš kako odlaziš sa foruma itd .
I nisam te više vrijeđao ,dok ti nisi počeo mene prozivati provokatorom i neke druge stvari mi govoriti itd i eto .
Nekad smo bili dobri ,sad smo neprijatelji(iako ja tebe ne smatram ) jbg takav je život nije do mene .
Bosco najveći neprijatelj Dragonsa !!!!
Vidjećemo tu statistiku ,ali slaba će ona biti jbg
- legenda reala
- Kontakt:
Sekretaru Raul_64 je novi igrač Green Dragonsa ubaci ga !!!
S Boscom se više ne prepirem on je neprijatelj mog kluba u svakom meču navija protiv nas
S Boscom se više ne prepirem on je neprijatelj mog kluba u svakom meču navija protiv nas
Vidi legende, prebacio se sa chata na ovu temu.
Ma nema......gdje ga nema.
-------------
Jao jesam ljut na Emira, to nije moguće.
Frajla priča o Hutovom blatu, a ni na um mu ne pada da odigra listić.
Emko, nemere to tako, aaaghghaaa. Pa za kaj?
Ma nema......gdje ga nema.
-------------
Jao jesam ljut na Emira, to nije moguće.
Frajla priča o Hutovom blatu, a ni na um mu ne pada da odigra listić.
Vom Jäger zum Gejagten
- legenda reala
- Kontakt:
Oj odkad nisma na chatu ništa napisao evo sad odogeronimo je napisao/la:Vidi legende, prebacio se sa chata na ovu temu.![]()
![]()
Ma nema......gdje ga nema.![]()
-------------
Jao jesam ljut na Emira, to nije moguće.![]()
Frajla priča o Hutovom blatu, a ni na um mu ne pada da odigra listić.![]()
Pa nisam vam ja kriv što sam stručnjka za sve oblasti na ovom forumu ,uskoro me očekuj na temi o Bayernu čim pogledam utakmicu protiv Vilareala da vidim kakvi ste
Što mi ba ove kolege realovce čistiš sa foruma sve ih admin banova ,a oni se žale kako ih Gero mrzi(i Real mrzi još više ,valjda reko zbog onih okršaja s početka stoljeća ) ma reko pričaću ja sa njim iako ih treba sve sa onog pdf primere banovati uvjek sam ja to govorio(dobro ne baš sve ima i finih momaka ,ali)
@Bosco, jel ti igras za koga, volio bi te vidjet zajedno samnom u ekipi umjesto Aladina
...ako si zainteresovan, javi se mom kapitenu 
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Ipak sam ja.legenda reala je napisao/la:Bosco najveći neprijatelj Dragonsa !!!!
Nece mi biti nekoliko dana na forumu, padam u depresiju zbog Federera.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
rutinska pobjeda BecksSpace uniteda u gostima kod GreenDragonsa sa visokih 4-1 i uz remi pivopija zauzeli su lidersku poziciju 3. lige

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Hvala dise ali imam već tim.adis.p je napisao/la:@Bosco, jel ti igras za koga, volio bi te vidjet zajedno samnom u ekipi umjesto Aladina![]()
![]()
...ako si zainteresovan, javi se mom kapitenu
joj gromovi sluzbeno 0:3
to mi radi...cvajt'o cekaj nas
to mi radi...cvajt'o cekaj nas
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja ovog Atletica i Valencije hajde dajite golove

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.