RAfa je vratio veru u sebe posle pobede nad Rodikom. Ali ne zaboravimo i da Marej puca od samopouzdanja. Bice ovo vrlo neizvestan mec.Videcete.rogeRF je napisao/la:Ma Nadal Skota uzima, minimalno 3-1. Uvijek sam volio da Nadal izgubi s Murrayem, drazi mi je ovaj Skot, ali, mislim da ce posustati protiv Djokovica, dok to za Nadala nije slucaj.
VAMOS RAFA
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
-
- Kontakt:
Uzet ce ga kad-tad! Mozda je ovo najbolja sansa,iskreno mislim da Nadal nema sansi protiv Murraya,a u finalu se svasta moze desiti. Mislim da je i Murrayu vise dosadilo gubit u finalima,a Djokovic sigurno umoran...iskreno zelim pobjedu MurrayaIgorBL je napisao/la:Marej nikad nije ni uzeo GS, pa ti vjerujes da je to moguce.
YNWA!
Potpisturbo1 je napisao/la:POtpis!!!barbarez je napisao/la:Nemojte srati protiv Djokovica .Novak igra za i voli svoju Srbiju i svaka mu cast na tome.Nikada nije bio provokator.Sjecam se njegovog meca sa Delicem.kada su mu neki Delicevi navijaci,dobacivali da je cetnik.Okrenuo se i rekao dobro ljudi,jesam li ja ubijao te ljude,sta vam je.Iskreno i mene malo nerviraju ovi zastupnici iz manjeg entiteta ,kojeg Nole nikada nije spomenuo,ali to sto covjek voli svoju zemlju,znaci da je patriota.Nije grijeh voljeti svoju zemlju,grijeh je biti supak i voljeti tudju ,vise nego svoju.To bar mi iz Bosne znamo kako hoda.Nole svaka ti cast najbolji si,pokazao si karakter sampiona.D1n0 je napisao/la:FujE moj Chokerer..
Nadam se da ce Nadal/Muzza razbiti ovaj srpski nationalist u finalu
Prije par godina gledao njegov mec sa Cilicem negdje u Australiji...i neki srbi sa tribina malo malo pa nesto Cili dobace..kad se Doko okrenu svom navijacu, slozi mu sve po spisku..mater, oca seljacku i zavrsi sa "tebi nije mjesto ovdje seljacino"
Kazem ja da je to dobar momak.Dobro mozda malo mitomani. Ali sve u svemu je to dobar balkanac.
Pusti ih,pojedinci na ovoj temi prolaze kroz teške trenutkeIgorBL je napisao/la:Marej nikad nije ni uzeo GS, pa ti vjerujes da je to moguce.

"Indija,Pakistan..."
Onakav skup seljaka nisam odavno vidio
Bolje da gdje u nas GS bude više bi kulture bilo
Nole pobjedio jbg žao mi Fedexa no ipak je u ovom trenutku Nole najbolji na svijetu i zaista treba neko čudo da se desi da izgubi u finalu.Ovaj drugi meč fkt ne mogu gledat poslije onog spektakla
Bolje da su stavili Nadala i onog škota za prvi meč kao predigru ili slično 

Nole pobjedio jbg žao mi Fedexa no ipak je u ovom trenutku Nole najbolji na svijetu i zaista treba neko čudo da se desi da izgubi u finalu.Ovaj drugi meč fkt ne mogu gledat poslije onog spektakla

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Smiješ se kladiti da će ovaj drugi meč imati više winnera od prvog?LBJ MVP je napisao/la:Onakav skup seljaka nisam odavno vidioBolje da gdje u nas GS bude više bi kulture bilo
![]()
Nole pobjedio jbg žao mi Fedexa no ipak je u ovom trenutku Nole najbolji na svijetu i zaista treba neko čudo da se desi da izgubi u finalu.Ovaj drugi meč fkt ne mogu gledat poslije onog spektaklaBolje da su stavili Nadala i onog škota za prvi meč kao predigru ili slično
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lako ti je kad Murray ima najviše winnera na tuniru dosadVirtu4l je napisao/la:Smiješ se kladiti da će ovaj drugi meč imati više winnera od prvog?LBJ MVP je napisao/la:Onakav skup seljaka nisam odavno vidioBolje da gdje u nas GS bude više bi kulture bilo
![]()
Nole pobjedio jbg žao mi Fedexa no ipak je u ovom trenutku Nole najbolji na svijetu i zaista treba neko čudo da se desi da izgubi u finalu.Ovaj drugi meč fkt ne mogu gledat poslije onog spektaklaBolje da su stavili Nadala i onog škota za prvi meč kao predigru ili slično

Winneri nisu lijep tenisVirtu4l je napisao/la:Smiješ se kladiti da će ovaj drugi meč imati više winnera od prvog?LBJ MVP je napisao/la:Onakav skup seljaka nisam odavno vidioBolje da gdje u nas GS bude više bi kulture bilo
![]()
Smiješ se ti kladit da će tu biti manje neforsiranih greški?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno se igra sjajan meč, Rafa trenutno izgleda nešto bolje na terenu ali je sami početak meč. Iako sam ja veliki navijač Nadala, radi kolege Virtuala ne bi mi bilo mrsko i ako Andy pobijedi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
LBJ MVP je napisao/la:Winneri nisu lijep tenisVirtu4l je napisao/la:Smiješ se kladiti da će ovaj drugi meč imati više winnera od prvog?LBJ MVP je napisao/la:Onakav skup seljaka nisam odavno vidioBolje da gdje u nas GS bude više bi kulture bilo
![]()
Smiješ se ti kladit da će tu biti manje neforsiranih greški?

Da se čitatelji teme "Najsmjšniji postovi na forumu" razumiju u tenis, ti bi bio bez konkurencije

- Nail for Real
- Kontakt:
Ima li kakav link na internetu da gledam?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
http://atdhenet.tv/39265/watch-us-open- ... vs-federerNail for Real je napisao/la:Ima li kakav link na internetu da gledam?
Jeli pričamo o onom istom Murrayu? Defanzivcu?Armaaa je napisao/la:Lako ti je kad Murray ima najviše winnera na tuniru dosadVirtu4l je napisao/la:Smiješ se kladiti da će ovaj drugi meč imati više winnera od prvog?LBJ MVP je napisao/la:Onakav skup seljaka nisam odavno vidioBolje da gdje u nas GS bude više bi kulture bilo
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo sam konto da sam nešto u pravopisu pogriješioArmaaa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se čitatelji teme "Najsmjšniji postovi na forumu" razumiju u tenis, ti bi bio bez konkurencije![]()
![]()
![]()

Biće manje neforsiranih greški u ovom drugom meču

Murray jeste defanzivac.Statistika često slažeVirtu4l je napisao/la: Jeli pričamo o onom istom Murrayu? Defanzivcu?Na RG i Wimbledonu je imao više winnera o Nadala i Đokovića zajedno

Djokovic 48 vinera, a Federer 49.
http://www.usopen.org/en_US/scores/stat ... 601ms.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno se vidi da o Federer vodi glavnu rijec. Sve ukupno, 18 poena vise za Novaka.
Bravo majstore.
http://www.usopen.org/en_US/scores/stat ... 601ms.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno se vidi da o Federer vodi glavnu rijec. Sve ukupno, 18 poena vise za Novaka.
Bravo majstore.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Armaaa je napisao/la:Vidim da je neko od moderatora na temi. Nadam se da će istu pročistiti i pustiti nas na miru da pratimo pobjedu skota.
misliš Škota ??

Nadal poludio

FORZA MARŠAL !!!
Kako moćno izgleda Nadal. 1.set je praktično riješen, 5-3 vodstvo, na servisu je Murray
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Da mislim Škota napisao bih Škota.hodža je napisao/la:Armaaa je napisao/la:Vidim da je neko od moderatora na temi. Nadam se da će istu pročistiti i pustiti nas na miru da pratimo pobjedu skota.
misliš Škota ??![]()
![]()
![]()
![]()
Q. When a guy hits a shot like that forehand on match point, is that a function of luck, of risk, or is it a function of confidence that someone would make kind of...
ROGER FEDERER: Confidence? Are you kidding me? I mean, please. Look, some players grow up and play like that. I remember losing junior matches. Just being down 5 2 in the third, and they all just start slapping shots. It all goes in for some reason, because that's the kind of way they grew up playing when they were down. I never played that way. I believe in hard work's gonna pay off kinda thing, because early on maybe I didn't always work at my hardest. So for me, this is very hard to understand how can you play a shot like that on match point. But, look, maybe he's been doing it for 20 years, so for him it was very normal. You've got to ask him.
ROGER FEDERER: Confidence? Are you kidding me? I mean, please. Look, some players grow up and play like that. I remember losing junior matches. Just being down 5 2 in the third, and they all just start slapping shots. It all goes in for some reason, because that's the kind of way they grew up playing when they were down. I never played that way. I believe in hard work's gonna pay off kinda thing, because early on maybe I didn't always work at my hardest. So for me, this is very hard to understand how can you play a shot like that on match point. But, look, maybe he's been doing it for 20 years, so for him it was very normal. You've got to ask him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.