FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Kralju pa i njihova stranica mora od neceg zivjeti

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
VOLIIIM BAYERN.. e ovo sam ocekivao od Gomeza... go je prejak... joj ljudi dvoumim se koji dres da kupim imam onaj crveni Ribery! a kontam sad od Gomeza uzet.... samo ne znam dal ovaj novi crveni il ovaj bijeli... sta vi kazete, imal ko vec ove nove ?
igrali su sa 6 ligsšem, gdje je tu prejako. 
ma jarane dobro je lik pozicioniran, i zabit ce ga svakom onako.. samo da se pruzi prilika!!!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Sta je s onim SAndrom Wagnerom iz Duisburga,,jestel ga posudili il prodali njima,,na Euru do 21 godine je dobar bio,,englezima 2 gola dao 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Ljubi ih majka pametnebavarac je napisao/la:Jedini pametan na ovom forumu... :ugeek:_amel_13_BHf_ je napisao/la:vidicete vi rensinga za koju godinu amo strpljenja....ima veliki talenat!!!!!!
Dobro si reko, amo
Vom Jäger zum Gejagten
Meni je pravo drago sto su pobijedili "samo " sa 3-1 ,to ce im makar pokazati da jos moraju dosta da rade ako hoce bolje rezulate .Rensing ima nevjerovatan reflex ,odbranit ce one udarce koji su prakticno ne moguci za odbraniti ,ali mislim da pravi previse glupih gresaka ,data mu je sansa prosle sezone ,po meni nije je iskoristio ,evo izgleda dat ce mu se sansa i ove godine ali ako nastavi sa ovakvim glupim pogreskama ,djaba mu 100 odbrana ,mislim da bi Bayern trebao naci zamjenu za njega .Ali eto ,po meni ,do zime vidjet kakav ce biti i kraj .Slijedece sedmice pocinje liga ,pa eto ,lagano sa bismilom neka krenu 
ovima iz minhena je pobjeda protiv sestoligaša postala uspjeh, kako su krenuli pocece poput nasih bh klubova kojima je nerijesen rezultat u ligi prvaka ogroman uspjeh
Ma ja ba i Milan i Man Utd isto sestoligashi...bh hrvat je napisao/la:ovima iz minhena je pobjeda protiv sestoligaša postala uspjeh, kako su krenuli pocece poput nasih bh klubova kojima je nerijesen rezultat u ligi prvaka ogroman uspjeh
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- bayern4ever
- Kontakt:
znam da ne volis bayern ali svaka ti dala neka si mu pojasnio neke stvari o fudbaluGenghis je napisao/la:Postao/la Genghis dana 03 aug 2009, 19:06
bh hrvat je napisao/la:ovima iz minhena je pobjeda protiv sestoligaša postala uspjeh, kako su krenuli pocece poput nasih bh klubova kojima je nerijesen rezultat u ligi prvaka ogroman uspjeh
Ma ja ba i Milan i Man Utd isto sestoligashi...
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
joj kako ste simpatični vi navijači Bayerna i navijačice(ako takvih ima). .Rennsing će biti veliki golman za brat-bratu 6 godina,ali šta do tada?? trpiti njegove amaterske greške koje radi? i gubiti utakmice radi manjka iskustva. .. a Gomes je sjajan. . . ali aBd kad Franck Billal ode,od koga će onda lopte dobijati??' od vas,navijača. .. očekujem opet očajnu sezonu za Bayern. . .
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
p.s. recite mi jednog bayernovog igrača koji po svojim igrama spada u top 5 najboljih na svijetu na svojoj poziciji??a da ne nosi sedmicu na dresu. . .

p.s. recite mi jednog bayernovog igrača koji po svojim igrama spada u top 5 najboljih na svijetu na svojoj poziciji??a da ne nosi sedmicu na dresu. . .
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda ovo mrznja presla u zavist...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vec drugi put me tjeras da te citiram zbog tvog omalovazavanja Bayerna. Ako nemas sta pametno za napisati na ovoj temi, ne bi trebao ni da omalovazavas klub koji ima mozda i najvise simpatizera na ovom forumu.kenank7 je napisao/la:joj kako ste simpatični vi navijači Bayerna i navijačice(ako takvih ima). .Rennsing će biti veliki golman za brat-bratu 6 godina,ali šta do tada?? trpiti njegove amaterske greške koje radi? i gubiti utakmice radi manjka iskustva. .. a Gomes je sjajan. . . ali aBd kad Franck Billal ode,od koga će onda lopte dobijati??' od vas,navijača. .. očekujem opet očajnu sezonu za Bayern. . .(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
p.s. recite mi jednog bayernovog igrača koji po svojim igrama spada u top 5 najboljih na svijetu na svojoj poziciji??a da ne nosi sedmicu na dresu. . .![]()
![]()
![]()
za tvoju informaciju philip lahm je medju top pet na svojoj poziciji
Bayern do groba
Lahm je najbolji na svojoj poziciji. I ove godine ga je Uefa kao i lani stavila među top 11 igrača Europe.
Sada ce on da kaze da je Bosingwa ili neko lijevi iz Chelsea bolji od Lahma.
- el-fighter
- Kontakt:
Bayern je na Audi kupu dokazao da i bez Riberija može igrati sa velikim ekipama kao što su Mančester i Milan. Igrati protiv nekog šestoligaša nedaje motiv igračima i to je isto kao da juniori igraju protiv pjetlića.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
jest teško igrat protiv nikad slabijeg milana mančester je već jači i da se igralo ozbiljno dakle da nisu pripreme bilo bi ko u lp protiv barse na kamp nouel-fighter je napisao/la:Bayern je na Audi kupu dokazao da i bez Riberija može igrati sa velikim ekipama kao što su Mančester i Milan. Igrati protiv nekog šestoligaša nedaje motiv igračima i to je isto kao da juniori igraju protiv pjetlića.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoj biti previse siguran da bi bilo kao protiv Barce, i sam znas da je Barca najbolja i da je rasula i united u LP, sjeti se finala, zato jezik za zube i relax...

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
barsa jeste bila najbolja u prošloj sezoni evo ja navijam za REAL al moram to priznat no mančo je sada jači nego prošle sezone imaju strašnog napadača što u C.R. nisu imali on jest najbolji igrač na svijetu ali nije napadač kao ovenomerbavarac je napisao/la:Nemoj biti previse siguran da bi bilo kao protiv Barce, i sam znas da je Barca najbolja i da je rasula i united u LP, sjeti se finala, zato jezik za zube i relax...![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.