Katastrofalan start sezone,mislim da imamo samo 2 boda iz 4 meča i biće ovo izgleda velika bitka do kraja sezone za opstanak u 1.ligi.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Pijetlovi poraženi sa 2-4 mada nam je ostala još utakmica Slavija-Leotar koja je na rasporedu sutra ali zbog načina tipovanja nema šanse da se izvučemo. 
Katastrofalan start sezone,mislim da imamo samo 2 boda iz 4 meča i biće ovo izgleda velika bitka do kraja sezone za opstanak u 1.ligi.
FK Pjetlovi
Makar cu ja ganjati nagradu za najboljeg strijelca.reds je napisao/la:Pijetlovi poraženi sa 2-4 mada nam je ostala još utakmica Slavija-Leotar koja je na rasporedu sutra ali zbog načina tipovanja nema šanse da se izvučemo.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Pihh velike nam utjehe.Johnyx95 je napisao/la:Makar cu ja ganjati nagradu za najboljeg strijelca.reds je napisao/la:Pijetlovi poraženi sa 2-4 mada nam je ostala još utakmica Slavija-Leotar koja je na rasporedu sutra ali zbog načina tipovanja nema šanse da se izvučemo.
FK Pjetlovi
Polako kume, tek su 4 kola iza nas. Ima igrati ... 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Pa slično smo startovali i prošle sezone pa nas je onih 6 uzastopnih mečeva bez poraza (od čega 5 pobjeda) gurnulo u borbu za promociju u najveći rang takmičenja.Johnyx95 je napisao/la:Polako kume, tek su 4 kola iza nas. Ima igrati ...
FK Pjetlovi
T-MAC je napisao/la:joj gromovi sluzbeno 0:3
to mi radi...cvajt'o cekaj nas
- Goalgetter
- Kontakt:
Ljuta Krajina i dalje dominira
.. 3. uzastopna pobjeda, konacno proradio i apocalyps, nakon sto je propustio pripreme
.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Sve je moguce u sportu pa cak i da Grizzliesi izgube.LBJ MVP je napisao/la:Ja ovog Atletica i Valencije hajde dajite golove![]()
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Više od poraza me čudi to što nijedan od vas dvojice nije pogodio ništaCollegeGunner je napisao/la:Sve je moguce u sportu pa cak i da Grizzliesi izgube.LBJ MVP je napisao/la:Ja ovog Atletica i Valencije hajde dajite golove![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ruzimo sve redom!Nimla_RZ je napisao/la:Nova pobjeda Blue Trainsa...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
A hebo te Slavija, ovo niko ne pogodi. Ova nasa liga prije bila lagana za pogodit, sad ne mozes umocit da si pita.
Ne stavljajte vise u ponudu Premier Ligu BIH.
Ne stavljajte vise u ponudu Premier Ligu BIH.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Omerbavarac
- Kontakt:
Procepilo je.
Eh sad cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- haris_alibaba
- Kontakt:
barca u srcu je novi clan ekipe vukova zla nakon sto je tim napustio bavarian_bk, ceka se samo da sekretar odradi taj dio posla
p.s. bavarianu_bk hvala na svim dosadasnjim nastupima u ovoj ekipi i na svim postignutim pogotcima a bilo ih je puuuuno
p.s. bavarianu_bk hvala na svim dosadasnjim nastupima u ovoj ekipi i na svim postignutim pogotcima a bilo ih je puuuuno
Samo da javim da je 4.kolo azurirano.Lista strijelaca i tabele ce biti uradjene u toku dana kao i postavljanje 5.kola.
Izvinjavam se svima sto je 4.kolo tek jutros azurirano ali festa je kriva.A festa se oduzila
Izvrsene su ove dvije zamjene igraca i vec u 5.kolu mogu novi igraci tipovati.Sretno.
Naravno ako primjetite gresku u azuriranju 4.kola obratite se meni bit ce ispravljeno.
Hvala!!
Izvinjavam se svima sto je 4.kolo tek jutros azurirano ali festa je kriva.A festa se oduzila
Izvrsene su ove dvije zamjene igraca i vec u 5.kolu mogu novi igraci tipovati.Sretno.
Naravno ako primjetite gresku u azuriranju 4.kola obratite se meni bit ce ispravljeno.
Hvala!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja se ne sjećam jeli ikad moj klub u ovoj dugoj historiji pobijedio službenim rezultatom, al evo napokon se i to desi. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
2.liga

greška . SPARTANAS SU 8 i maju 1 bod,a ČEKIĆARI SU 7 i imaju 4 boda.

greška . SPARTANAS SU 8 i maju 1 bod,a ČEKIĆARI SU 7 i imaju 4 boda.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- NoName
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Procepilo je.![]()
Osim katastrofalnog prvog kola i poraza 4:0 od ovih Međeda, situacija nije loša. Nakon toga su uslijedile 2 pobjede kući i jedan nerješen na strani. Ispasti sigurno nećemo jer u ligi igraju i Čekičari, a oni su uvijek najozbiljniji kandidat za ispadanje
Čestitam ti na 2 pogotka, kao i harry_90, napokon evo svi pogađamo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako je samo lijep pogled na tabelu
.
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1880" onclick="window.open(this.href);return false;
Je l' do mene, il' se ovde nista nije promjenilo?
Je l' do mene, il' se ovde nista nije promjenilo?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.