Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

revoX.
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la revoX. » 10 sep 2011, 18:15

miralem444 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ja nemogu vjerovati da vi nasjedate na provokacije ovih balavaca i djecurlije. Ignorisete ih i vozdra, neznam kako imate volje da se raspravljate s njima ..

P.S .. Kako je Tevez danas odigrao ? Nisam stigao da pogledam utakmicu ..
pa solidan je Tevez bio ,jest da je promasio penal,al trudio se borio imo nekoliko lijepih proigravanja,danas bar danas nije igrao sebicno igrao je za tim..Al u srijedu uz Dzeko nebih bio u kozi trenera napolia..
nije igrao sebicno poslije penala :?
Ali opet je bio stalno u veznom redu pravio visak samo takav.
HZ87

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 10 sep 2011, 19:24

Nedjelja - Bolton
Nedjelja - Spursi
Petak - Bjelorusija
Utorak - Bjelorusija
Subota - odmor/umor (navijači u nekoliko navrata pjevali ooooo...edin....dzekooooo)...za mene kao da je igrao
Srijeda - Napoli

Pogledajte im samo gustog rasporeda u narednih 15-tak dana

10.09. - Wigan (Nedjelja) PL
14.09. - Napoli (Srijeda) CL
18.09. - Fulham (Nedjelja) PL
21.09. - Birmingham (Srijeda) CC
24.09. - Everton (Subota) PL
27.09. - Bayern (Utorak) CL

6 utakmica kroz 15-tak dana (skoro svaka 3 dana igraju), a vjerujem da ce Dzeko igrati po 90min

Napoli - Fulham - Bayern (presjediće na klupi kao protiv Wigana i protiv Birminghama i Evertona...s tim da možda uđe protiv Evertona u 65' ako ne bi išlo sve po planu)...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 sep 2011, 20:45

Ne znam je li dobro što je odmarao Džeku. City ima previše napadaca i mora prodati Teveza, jer ako on stalno bude rotirao igrace bojim se da to nece ici, ni s timom , a ni sa napadacima, jer su jednostavno predobri za klupe. Nije pravedno ni prema Džeki, a ni Tevezu. Igraci u Cityu kakva je konkurencija umjesto na protivnika potrošit ce energiju na to kak sacuvati 11

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 sep 2011, 20:55

Sa toliko dobrih napadaca je sasvim normalno da se malo rotira jer inace ce pola njih propasti, a to nije dobro. U Engleskoj se igra jaka liga, fizicki jaka, plus dva kupa i Liga Prvaka koju City ove godine igra. Sada se lahko zezati ali vidjecemo kad liga malo odmakne, ko ce izdrzati a ko ne?!
Ako imas mogucnost da odmoris nekog, zasto to ne uraditi?

Jos jedan od razloga: Uskoro pocinje finansijski fer play i City vise nece moci da kupuje kao sto je kupovao ali u slucaju da se neko proda, to ce ostaviti vise prostora da se neko kupi.
Npr. prodaju Teveza za 50 miliona a kupe nekog drugog kao sto je sad Aguero dosao. Tevez ne smije propasti, bar ne do zime jer tada ce ovaj klub iz Brazila (ime mu zaboravi) skupiti te pare i kupiti ga. Za nadati se da hoce.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2011, 21:08

Nisu mi jasni oni koji se žale na odluku Mancini-ja da odmori Džeka. Realno, da ovo znači kako je Džeko izgubio mjesto, Baloteli ne bi ulazio u igru, već Edin. Jednostavno. Danas nije bilo nikakve potrebe da Džeko istrči na teren, jer je utakmica već bila riješena. Eh, što se tiče rotiranja, pa to je nešto što i donosi titulu. Imati 3 napadača koja u svakom trenutku mogu zabiti je za poželjeti. Tevez, Aguero i Džeko su takvi. Mancini se uvjerio da tandem Džeko - Aguero savršeno funckoniše, sada je došao na red argentinski dvojac. Nema mjesta za paniku, pobogu.

City igra na 4 fronta i na svakom od njih žele doći što dalje. Biće tu previše utakmica u nogama, te će se vagati koja je lakša (uslovno rečeno), koju će preskočiti određeni igrači. Danas su to bili Barry, Kolarov i Džeko, sljedeći put će to možda biti Richards, Toure i Aguero. Tako to ide.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 sep 2011, 22:12

Halo ko garantuje da ce Dzeko igrat protiv Napolija.A sta ako je ovaj zadovoljan danasnjom postavom.Sto to ne odmori Silvu ili Aguera pa jesu li oni igrali za repku.Ovo nije dobro jer uskracuje Dzeki golove.Moro je pocet pa ga zamjenit drugo poluvrjeme.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 sep 2011, 22:16

Alipasino je napisao/la:Halo ko garantuje da ce Dzeko igrat protiv Napolija.A sta ako je ovaj zadovoljan danasnjom postavom.Sto to ne odmori Silvu ili Aguera pa jesu li oni igrali za repku.Ovo nije dobro jer uskracuje Dzeki golove.Moro je pocet pa ga zamjenit drugo poluvrjeme.
Aquero je u obije prijateljske Argentine ušao s klupe i malo je odigrao. I mene to malo plaši što preko Džeke, ali nadam se da je to zato što je stvarno bio umoran, ako ga ne bude protiv Napolja, nije do Džeke nego nepravde

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2011, 22:18

Alipasino je napisao/la:Halo ko garantuje da ce Dzeko igrat protiv Napolija.A sta ako je ovaj zadovoljan danasnjom postavom.Sto to ne odmori Silvu ili Aguera pa jesu li oni igrali za repku.Ovo nije dobro jer uskracuje Dzeki golove.Moro je pocet pa ga zamjenit drugo poluvrjeme.
Haj to reci Pepeu za Messija,jos ovi fasovase zive bodove.Dzeko je imao dva yebeno teska meca u kvalifikacijama.Valjalo je se hrvati sa Bijelim Medvjedima.Treneru ne treba previse puno da skonta tu stvar.
Svima je nama krivo radi liste strelaca.Ali sta bi onda Berbatov rekao za proslu sezonu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2011, 22:20

Ja garantujem! :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2011, 22:37

Ma slab je bio proslu utakmicu i zato me ne cudi sto ga je Mancini stavio na klupu. propo je skroz.... :lol:

Ja garantujem da ce se Dzeko ove sezone naigrati, mozda cak i vise nego sto bi bilo dobro za reprezentaciju jer bi moglo doci do umora i iscrpljenja.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 sep 2011, 22:38

Idemo Džeko Napoliju 2 komada u srijedu! 8-)
Čelik Zenica 1945

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2011, 23:06

Da mi je od tebe dočekati normalan, realan post..odmah ću se odjaviti odavde, jer sam vidio sve. Evo kada tražiš garanciju, ja ti garantujem da će Džeko igrati protiv Napolija. Stavi ovaj moj post u potpis ako ne budem u pravu. Je l' dure? Čovječe, pa nije Džeko mašina, momak je odigrao 3 utakmice u 9 dana. Imao je hematom na nozi, protiv Bjelorusije nije dahnuo kako treba, nosajući po tri igrača na sebi. Normalno da ga je odmarao protiv objektivno mnogo slabije ekipe kao što je Wigan. Džeko je prvi napadač i normalno da će ga čuvati za bitnije utakmice.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 sep 2011, 23:14

Očekivao sam da neće danas zaigrat', to je bilo 99% sigurno, al' protiv Napoli-a u prvoj postavi aBd 100% ;)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 10 sep 2011, 23:28

Gledao sam citavu utakmicu prvih 45 min na poslu livestream , a drugih 45 min kuci ... i citavoo vrijeme sam zeljno ocekivao da udje pa sam ostao malo razocaran , al treba razumiti i mancinija ipak je tevez ( kolko toliko spasio proslu sezonu ) valjao im je puno proslu sezonu i nemoze ga tek tako sutnuti . Mada sam razocaran jer prvog strijelca PL da nebude u sastavu je malo razocaravajuce ( Zaostat ce za Rooneyem :D) ... a i morao je dati balotelliu priliku jer nije do sada dobijao i mislim da i on zna da je balotelli tezak tip i mora mu dati priliku i u svemu postujem mancinija ... ( ma da gledajuci kao navijac i ljubitelj edina dzeke bio sam ljut ko ris :D :evil: )
sve u svemu vidi se da je nasri usao igrao je ok , jer osjetio se da mu smeta langeta na ruci kao da je neki grc al vidjelo se koliko znacui... a i pokazalo se da je dzeko trenutno zahvalniji i bolji igrac od teveza i balotellija ( protiv napolija je u prvom sastavu 100% ) i sam dzeko je rekao da ima puno napadaca i da ocekuje da ce biti dosta rotacije velik broj igraca ali i utakmica..

Uglavnom veliki sam fan postao Citya ne samo zbog dzeke vec otvorena komunikacija kluba sa navijacima CityTV snimke iz kluba sa treninga i to jednostavno razlikuju se od drugih ekipa i to mi se nekako sve svidjelo , i veliki rival united na drugoj strani i slobodno mogu reci da sam zavolio City vise od Bayerna ( iako od djetinstva navijam za FCB nevolim politiku transfera , izbor trenera a i uprava je ista iz 1996 nikad nista se promjenilo nije , i dan danas na tv kad pokazuju svecanu lozu sve isti ljudi iz uprave) ...

Nasri mi je uvijek bio drag igrac i prije al sad ga gotivim ono pravo vidio sam na intervju i tim stvarima da je sjajan momak al i na utakmicama da je perfektan igrac bas onakve kakve ja volim. isto tako drag mi je kompany pravi kapiten , odlucan i posten igrac... ne volim Balotellija jer je glumac i sa svima se udera uglavnom hinja frajer teska, kao i tevez previse mi se vazan pravi... Bez obzira na edina dzeku ja sam zavolio CITY!!!! :D
>>No body likes us but we dont care<<

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2011, 01:32

No sikiriki, Big Ed' rusi Napoli u srijedu ;)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 sep 2011, 02:06

Da hoce dati prvi gol Napoliju. Bio bi prvi koji je za City postigao gol u LP.
Ipak je bolje da ih da vise ali eto, bilo bi lijepo. :)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2011, 05:14

hege je napisao/la:e moj edine ne gine ti klupa,zao mi ga pravo
E moj ti ne glupiraj se eto ziv bio :) Alalhsellamet :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 sep 2011, 08:56

Sasvim očekivano je bilo da će Mancini svoje glavne karike čuvati za Ligu prvaka i meč u Napulju, nadam se dobrom meču sa Napolijem i da će slaviti City. Zanimljivo bi bilo kada bi Džeko postigao prvi pogodak, jer bi tada ušao u historiju kao prvi igrač koji je postigao pogodak za "Građane" iz plavog Manchestera.

City je odigrao perfektan meč i bez glavnih karika protiv Wigana, ni u jednom trenutku nije došla u pitanje pobjeda !
Livin' La Vida Loca ;)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2011, 19:27

slika
slika
slika

:)) Felix Sturm je juce bio u Manchesteru kod Edina :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 sep 2011, 19:30

soccerfan je napisao/la: slika
:)) Felix Sturm je juce bio u Manchesteru kod Edina :)
Vidi se da je bosanska kuća. Nema u cipelama. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 35 gostiju.