Ne, mislio sam reći da je Željo veliki klub.roki... je napisao/la:Mozda si mislio reci da bi Dzeko igro u Zvijezdi da nije otiso iz zelje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- blueman-TM87
- Kontakt:
uuuu zaHebao si se brate Virtu4l.Zao mi je moram te demantovati, nije Željo velik klub, Željo je NAJVEĆI KLUB!!Virtu4l je napisao/la:Ne, mislio sam reći da je Željo veliki klub.roki... je napisao/la:Mozda si mislio reci da bi Dzeko igro u Zvijezdi da nije otiso iz zelje.
Zadnja izmjena: blueman-TM87, dana/u 03 avg 2009, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- blueman-TM87
- Kontakt:
Haj oprošteno ovaj putVirtu4l je napisao/la:Nemoj mi zamjeriti

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Post Postao/la blueman-TM87 dana 03 aug 2009, 19:44
Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi zamjeriti
Haj oprošteno ovaj put
Ne znam kako će ti ovi drugi oprostiti
ali najbolje bi bilo da gledaju
svoja posla..evo ponavljam za one slabovidne, gledati svoja posla!!
A ako smo toliko zanimljivi, sutra "Brko" prodaje godišnje, pa bujrum.
Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi zamjeriti

Haj oprošteno ovaj put

Ne znam kako će ti ovi drugi oprostiti

svoja posla..evo ponavljam za one slabovidne, gledati svoja posla!!
A ako smo toliko zanimljivi, sutra "Brko" prodaje godišnje, pa bujrum.
Nije njima lako, gledaju, a ne mogu ništa, opet ŽELJEZNIČAR postavlja nove standarde u našem fudbalu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
U utorak (04.08.) od 17-18 h u prostorijama kluba, godišnje ulaznice ćete moći kupiti od Amara Osima i Edina Cocalića. Vjerovatno je neko već napis'o, ali svejedno.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Compact je napisao/la:Šta ste se umislili.![]()
Prije rata beskoristan oblik društvenog ponašanja je bilo navijanje za vaš klempavi klub. Nemojte me precjenjivati, jer na ovoj temi, od pitara samo ja pišem, tako da ne potvarate armiju bordo navijača kojima se povraća na pomisao vašeg imena.![]()
Što se mene tiče, možda ste mi zanimljivi ponajviše kako uopće postojite, i kako mislite sprovoditi novi imidž?![]()
Kada je neko optećen nečim, onda jadnik sam sebe tješi kako je nekome zanimljiv, buhahahahahah, pa vi ste toliko jadni da još nije pronađena riječ kojom se to može opisati.
Na osnovu tvojih postova se može konstatovati da imaš max 14 godina(ako i toliko)...Jesul brkovi počeli rasti??
Ja se izvinjavam ostaloj raji zbog spama

Željo - My first love!!!
ma nije jos poceo drk***kosewsko hill je napisao/la:Compact je napisao/la:Šta ste se umislili.![]()
Prije rata beskoristan oblik društvenog ponašanja je bilo navijanje za vaš klempavi klub. Nemojte me precjenjivati, jer na ovoj temi, od pitara samo ja pišem, tako da ne potvarate armiju bordo navijača kojima se povraća na pomisao vašeg imena.![]()
Što se mene tiče, možda ste mi zanimljivi ponajviše kako uopće postojite, i kako mislite sprovoditi novi imidž?![]()
Kada je neko optećen nečim, onda jadnik sam sebe tješi kako je nekome zanimljiv, buhahahahahah, pa vi ste toliko jadni da još nije pronađena riječ kojom se to može opisati.
Na osnovu tvojih postova se može konstatovati da imaš max 14 godina(ako i toliko)...Jesul brkovi počeli rasti??
-
- Kontakt:
Prodaja karata će da pokaže ko smo i šta smo. Nema nikakvih vadiona. Klubu treba naša pomoć k'o nikad dosad. Protiv Širokog sam duboko razočaran ako nas bude ispod 15.000!
kosewsko hill je napisao/la:Na osnovu tvojih postova se može konstatovati da imaš max 14 godina(ako i toliko)...Jesul brkovi počeli rasti??

eh sad si pretjeraoBoubacar Dialiba je napisao/la:Prodaja karata će da pokaže ko smo i šta smo. Nema nikakvih vadiona. Klubu treba naša pomoć k'o nikad dosad. Protiv Širokog sam duboko razočaran ako nas bude ispod 15.000!
- dolina cupova
- Kontakt:
pa brate toliko stadion ne primajocker123 je napisao/la:eh sad si pretjeraoBoubacar Dialiba je napisao/la:Prodaja karata će da pokaže ko smo i šta smo. Nema nikakvih vadiona. Klubu treba naša pomoć k'o nikad dosad. Protiv Širokog sam duboko razočaran ako nas bude ispod 15.000!

halo compact disk OGULI JABUKU
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
jest pretjero al da bi klub imao para potrebni su navijači koji će kupova karte,dresove itd,itdjocker123 je napisao/la:eh sad si pretjeraoBoubacar Dialiba je napisao/la:Prodaja karata će da pokaže ko smo i šta smo. Nema nikakvih vadiona. Klubu treba naša pomoć k'o nikad dosad. Protiv Širokog sam duboko razočaran ako nas bude ispod 15.000!
tako je sad u svakog bogatijeg i jačeg tima stadion od 60-70 hiljada uvijek pun i protiv najvećeg rivala i protiv ekipe koja se bori za opstanak,još su u nas karte jeftine glavno je da ŽELJO neće biti jak bez nas manijaka i ova nova uprava i trener su stvarno pokrenuli promociju svega oko kluba i meni se čini da ovo nikako ne može izać na loše i za jedno 5 godina uz pomoć grada,države,kantona...obnovit stadion i proć u grupnu fazu lp
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Jadu ljigavi prohodaj gradom fino je vrijeme nemoj patit za Zeljom, ili se drzi one vas tribine gdje sjede babini sinovi i ostali olos ovoga grada.Policiski klub takvi i navijaci volite vise da znate sta ko drugi radi nego sta se kod vas u avliji desava.Nemoj boga ti o prije rata da ti nabrajam navijace Zelje od nadrealista pa nadalje ili one poznate sarajevo je geografija a Zeljo filozofija.Samo te sad boli sto nemate toliku podrsku drzave i onog udbaskog sistema pa places za proslim vremenima a kad malo bolje skontam sto ti i ne bi pratio nas hem smo stari gradski klub hem ste vi nase kopile...Jednostavno nastali ste od nas i nemozete bez nas, uvijek ste bili i ostali pacenici a opterecenost necim se najvise vidi na tebi samo te ljudi ovdje ignorisu a tebi jednistvena prilika da skrenes nekom paznju.A znam ja dobrog doktora bio prije rata kod vas u klubu Dabic milim da se preziva on ti moze pomoci sigurno!Compact je napisao/la:Šta ste se umislili.![]()
-
- Kontakt:
sto to lijepo zvuci...23 KING JAMES je napisao/la:jest pretjero al da bi klub imao para potrebni su navijači koji će kupova karte,dresove itd,itdjocker123 je napisao/la:eh sad si pretjeraoBoubacar Dialiba je napisao/la:Prodaja karata će da pokaže ko smo i šta smo. Nema nikakvih vadiona. Klubu treba naša pomoć k'o nikad dosad. Protiv Širokog sam duboko razočaran ako nas bude ispod 15.000!
tako je sad u svakog bogatijeg i jačeg tima stadion od 60-70 hiljada uvijek pun i protiv najvećeg rivala i protiv ekipe koja se bori za opstanak,još su u nas karte jeftine glavno je da ŽELJO neće biti jak bez nas manijaka i ova nova uprava i trener su stvarno pokrenuli promociju svega oko kluba i meni se čini da ovo nikako ne može izać na loše i za jedno 5 godina uz pomoć grada,države,kantona...obnovit stadion i proć u grupnu fazu lp
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
Znaju svi šta se desi kad plava mašina krene. Ne mora ova pobjeda ništa značiti, ali lijepo je vidjeti da se sve ovih dana vrti oko Želje ili sam ja to umislio?!? Tako malo nam treba...
Čini mi se da je Amar nastavio tamo gdje je stao, čvrsta igra, muška, veoma disciplinovano. Sjećam se da smo u prošlom Amarovom mandatu veoma teško primali golove, samo se nadam da će tako biti i ovaj put.
Čini mi se da je Amar nastavio tamo gdje je stao, čvrsta igra, muška, veoma disciplinovano. Sjećam se da smo u prošlom Amarovom mandatu veoma teško primali golove, samo se nadam da će tako biti i ovaj put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ova ekipa u Zelji nista ne napravi (a uvjeren sam da hoce) onda nece nikad niko u ovoj nasoj Ligi napraviti
Ja mislim da je glavni cilj ove uprave grupna faza lige prvaka i da će sve u narednih par godina biti podređeno tome. Jbg, bio sam veoma skeptičan, ali eto, dobro su počeli, nadam se da će tako nastaviti i kad se novac počne skupljati u klupskoj kasi...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 34 gosta.