Meni se ne ide s njima,al jbg bolje i to nego nikakoalacious je napisao/la:
Kad saznam sta su pusili,javicu ti..![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Meni se ne ide s njima,al jbg bolje i to nego nikakoalacious je napisao/la:
Kad saznam sta su pusili,javicu ti..![]()
K'o da se meni ide...vec sam is'o s rajom,al' necu odbit ni da idem s njima
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma kakva gotovina, rate su majka svegapa reci koliko imas u gotovini para, koliko mozes izdvojiti, da pomognemo, ako ne, onda kupi neki preko telekoma, ili ukrades od nekoga
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne uzimaj od njih ja već jednom morao display mjenjatPapastathopoulos je napisao/la:ma kakva gotovina, rate su majka svegapa reci koliko imas u gotovini para, koliko mozes izdvojiti, da pomognemo, ako ne, onda kupi neki preko telekoma, ili ukrades od nekoga![]()
zato i hocu da uzmem od telekoma, kao i svak, na rate
![]()
al dobro cu razmislit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ne uzimaj od njih ja već jednom morao display mjenjatPapastathopoulos je napisao/la:ma kakva gotovina, rate su majka svegapa reci koliko imas u gotovini para, koliko mozes izdvojiti, da pomognemo, ako ne, onda kupi neki preko telekoma, ili ukrades od nekoga![]()
zato i hocu da uzmem od telekoma, kao i svak, na rate
![]()
al dobro cu razmislit
S tim da mi i sada nešto bijelo ima po displayu(ne nisam bacao po mobitelu
)Često se zna ugasit bez razloga itd. itd.Uglavnom ja ga moram trpit jer i nisam dobar s parama,a i ne daju mi se za mobitel pare
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ljudi help. Imam dva albuma na fejsu (Zidne fotografije i Slike Profila) sad zelim da prebacim sve slike iz albuma Zidne fotografije u Slike profila sa lajkovima, komentarima i ostalo, posto mi je album slike profila prazan... jel to ikako moguće i ako je neka mi neko objasni ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ubi danasnju omladinu lajkovi i komentari, ovo je danas drugi koji ima slican problem 
Jbg živi se od toga zato su svi mršavi u današnje dobaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ubi danasnju omladinu lajkovi i komentari, ovo je danas drugi koji ima slican problem
baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Operi jbtbimbrlica je napisao/la:baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
ma nista to,pustit cu nek se skori pa svaki put kad prnem preko toga da uzasno smrdi...LBJ MVP je napisao/la:Operi jbtbimbrlica je napisao/la:baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
to je neka taktika koju razradjujem
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Jači si taktičar od Sušićabimbrlica je napisao/la:ma nista to,pustit cu nek se skori pa svaki put kad prnem preko toga da uzasno smrdi...LBJ MVP je napisao/la:Operi jbtbimbrlica je napisao/la:baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
Pa ja to je to mislimbimbrlica je napisao/la:ja sam u rangu Fuada Muzurovica
Murinho ti nije ni do koljenaLBJ MVP je napisao/la:Pa ja to je to mislimbimbrlica je napisao/la:ja sam u rangu Fuada Muzurovica
Ma ne može mu Mourinho ni obalitFedex je napisao/la:Murinho ti nije ni do koljenaLBJ MVP je napisao/la:Pa ja to je to mislimbimbrlica je napisao/la:ja sam u rangu Fuada Muzurovica![]()
![]()
-
sto si ogavanbimbrlica je napisao/la:ma nista to,pustit cu nek se skori pa svaki put kad prnem preko toga da uzasno smrdi...LBJ MVP je napisao/la:Operi jbtbimbrlica je napisao/la:baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110911002" onclick="window.open(this.href);return false;
Deset godina od napada na SAD
11. septembar 2001, dan koji je promijenio svijet
Sjedinjene Američke Države u nedjelju obilježavaju desetu godišnjicu napada na New York, Washington i Pennsylvaniju.
Zakazane su komemoracije na sva tri mjesta na koja su udarila četiri oteta aviona, ubivši više hiljada ljudi. Spomenik onima koji su poginuli bit će postavljen na mjestu World Trade Centera, čiji su tornjevi blizanci uništeni u napadima. Američki predsjednik Barack Obama izjavio je kako su SAD i dalje na oprezu i budne u borbi protiv terorizma. Kao i u ranijim obilježavanjima godišnjice imena svih žrtava će biti pročitana na ceremoniji u New Yorku.
Pritom će se napraviti pauze za šutnju tačno u vrijeme kad su dva aviona udarila u WTC, treći je udario u Pentagon, a četvrti je bio prisiljen sletjeti u polje u Shanksvilleu, Pennsylvania, nakon što su se putnici borili s otmičarima.
Predsjednik Obama trebao bi putovati u sva tri mjesta na kojima će biti održane komemoracije. Govoreći u subotu, rekao je da su SAD još jače 10 godina nakon napada. "Kao prilagodljiv narod, mi ćemo nastaviti", rekao je Obama dodavši kako je Al-Qaida na putu prema porazu.
Mjere sigurnosti su pooštrene u New Yorku i Washingtonu nakon što je primljeno upozorenje da je Al-Qaida možda poslala napadače. Predsjedniku Obami će se u New Yorku pridružiti George W. Bush, koji je bio predsjednik u vrijeme napada. Bush je u subotu u Shanksvilleu rekao da SAD nikad neće zaboraviti ovaj zločin, te da su događaji od 11. septembra 2001. dramatično promijenili njegovu predsjedničku ulogu.
"Od predsjednika koji je prvenstveno bio usmjeren na domaća pitanja morao sam se preobratiti u ratnog predsjednika. To je nešto što nikad nisam želio niti sam mogao predvidjeti", rekao je Bush, prenosi BBC. Nije 11. septembar 2001. promijenio samo Bushovu ulogu, ti su događaji, u čemu se slažu gotovo svi komentatori, zasigurno promijenili svijet.
Deset godina od napada na SAD
11. septembar 2001, dan koji je promijenio svijet
Sjedinjene Američke Države u nedjelju obilježavaju desetu godišnjicu napada na New York, Washington i Pennsylvaniju.
Zakazane su komemoracije na sva tri mjesta na koja su udarila četiri oteta aviona, ubivši više hiljada ljudi. Spomenik onima koji su poginuli bit će postavljen na mjestu World Trade Centera, čiji su tornjevi blizanci uništeni u napadima. Američki predsjednik Barack Obama izjavio je kako su SAD i dalje na oprezu i budne u borbi protiv terorizma. Kao i u ranijim obilježavanjima godišnjice imena svih žrtava će biti pročitana na ceremoniji u New Yorku.
Pritom će se napraviti pauze za šutnju tačno u vrijeme kad su dva aviona udarila u WTC, treći je udario u Pentagon, a četvrti je bio prisiljen sletjeti u polje u Shanksvilleu, Pennsylvania, nakon što su se putnici borili s otmičarima.
Predsjednik Obama trebao bi putovati u sva tri mjesta na kojima će biti održane komemoracije. Govoreći u subotu, rekao je da su SAD još jače 10 godina nakon napada. "Kao prilagodljiv narod, mi ćemo nastaviti", rekao je Obama dodavši kako je Al-Qaida na putu prema porazu.
Mjere sigurnosti su pooštrene u New Yorku i Washingtonu nakon što je primljeno upozorenje da je Al-Qaida možda poslala napadače. Predsjedniku Obami će se u New Yorku pridružiti George W. Bush, koji je bio predsjednik u vrijeme napada. Bush je u subotu u Shanksvilleu rekao da SAD nikad neće zaboraviti ovaj zločin, te da su događaji od 11. septembra 2001. dramatično promijenili njegovu predsjedničku ulogu.
"Od predsjednika koji je prvenstveno bio usmjeren na domaća pitanja morao sam se preobratiti u ratnog predsjednika. To je nešto što nikad nisam želio niti sam mogao predvidjeti", rekao je Bush, prenosi BBC. Nije 11. septembar 2001. promijenio samo Bushovu ulogu, ti su događaji, u čemu se slažu gotovo svi komentatori, zasigurno promijenili svijet.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Poslusajte ovog bolida...

Poslusajte ovog bolida...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.