De lagano u skokovima.Da pratiš ovaj pdf ili znaš nešto o tenisu, znao bi koliko Virtu4l zna o tenisu ( a zna mnogo ) i kako realno procjenjuje i komentira događaje i tenisere...hege je napisao/la: 1.mi je nick,i imam nesto pametno za napisati a ne ko ti,tu si po cijele dane samo gluposti pises kako te nije stid djecace
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
POSLE MAGIČNOG PREOKRETA
Đoković: Rizik se isplatio, najveća pobeda ove godine
Novak Đoković je posle neverovatnog preokreta protiv Rodžera Federera, pobede rezultatom 6:7 (7), 4:6, 6:3, 6:2, 7:5 i plasmana u finale US Opena rekao da je odlučio da rizikuje u petom setu, što mu se isplatilo.
"Ovo je definitivno najveća pobeda ove godine i zbog svega što se desilo na ovom meču jedna od najvećih u karijeri. Gubio sam sa 2:0, Rodžer je kontrolisao meč, ali sam onda ubacio u brzinu i odigrao mnogo bolje u poslednja tri seta", rekao je Novak.
Najbolji teniser sveta je na Federerovu meč loptu odgovorio žestokim forhendom, a zatim je uspeo i da dizanjem ruku pridobije i podršku publike, koja je do tada bila uz Švajcarca.
"Ako uđe, ušlo je. To je rizik. Bilo je slično prošle godine kada je imao dve meč lopte, udarao sam forhend najjače što sam mogao. U takvim situacijama morate da se kockate. Ako bude aut, izgubio si, ako uđe, imaš šanse. Danas sam imao sreće", rekao je Đoković.
On je rekao i da je publika bila fantastična, a zatim je rekao da će ponovo zaplesati na terenu, samo ako mu se svi pridruže. To se i desilo.
"Publika je bila sjajna, veoma bučna. Ovo je najveći teniski stadion i US Open je zbog njega poseban. Buka je zaglušujuća, to je sjajno", rekao je nasmejani Novak.
On je dodao i da će uživati tokom drugog polufinala u kom igraju Marej i Nadal.
"Sešću u stolicu i sa uživanjem ću gledati meč. Nadam se da će biti na terenu dugo koliko i Federer i ja. Oni su sjajni igrači i ko god bude bio u finalu, to će biti uzbudljiv meč", rekao je Novak.
Đoković: Rizik se isplatio, najveća pobeda ove godine
Novak Đoković je posle neverovatnog preokreta protiv Rodžera Federera, pobede rezultatom 6:7 (7), 4:6, 6:3, 6:2, 7:5 i plasmana u finale US Opena rekao da je odlučio da rizikuje u petom setu, što mu se isplatilo.
"Ovo je definitivno najveća pobeda ove godine i zbog svega što se desilo na ovom meču jedna od najvećih u karijeri. Gubio sam sa 2:0, Rodžer je kontrolisao meč, ali sam onda ubacio u brzinu i odigrao mnogo bolje u poslednja tri seta", rekao je Novak.
Najbolji teniser sveta je na Federerovu meč loptu odgovorio žestokim forhendom, a zatim je uspeo i da dizanjem ruku pridobije i podršku publike, koja je do tada bila uz Švajcarca.
"Ako uđe, ušlo je. To je rizik. Bilo je slično prošle godine kada je imao dve meč lopte, udarao sam forhend najjače što sam mogao. U takvim situacijama morate da se kockate. Ako bude aut, izgubio si, ako uđe, imaš šanse. Danas sam imao sreće", rekao je Đoković.
On je rekao i da je publika bila fantastična, a zatim je rekao da će ponovo zaplesati na terenu, samo ako mu se svi pridruže. To se i desilo.
"Publika je bila sjajna, veoma bučna. Ovo je najveći teniski stadion i US Open je zbog njega poseban. Buka je zaglušujuća, to je sjajno", rekao je nasmejani Novak.
On je dodao i da će uživati tokom drugog polufinala u kom igraju Marej i Nadal.
"Sešću u stolicu i sa uživanjem ću gledati meč. Nadam se da će biti na terenu dugo koliko i Federer i ja. Oni su sjajni igrači i ko god bude bio u finalu, to će biti uzbudljiv meč", rekao je Novak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ovaj Novak nema pojma stvarno nema pojma,ovo je sve na sreću bilo,ma kakv je on teniser nidje veze,ma on je samo uzeo neka tamo 2 GS-a ove sezone nesto malo mastersa i nekih turnira iz razlicitih serija,i ima neki mizerni skor pobjeda u sezoni,ali to je sve zato sto eto Federer i Nadal nesto ne zainteresovano igraju tenis ove sezone,eto Nole ima sreće,jednostavno ludog Srbina prati sreća i nista vise,jer po strucnjacima sa ss .ba on i ne zna igrati tenis,nego eto tako mlati lopticu pa gdje pogodi.
A na stranu sto on i dalje cijeni i Feda i Nadala i uvijek o njima prica sa postovanjem i uvijek govori da mora jos da igra i trudi se da stigne njih dvojicu,ali eto Nole je supak,jer je digao ruke da trazi malo podrske od navijaca,a eto Feda to kao zbunilo i izgubio je mec.Kakvi ste vi to ljudi,uredu navijati za Feda pa ti krivo,ali vrijedjati Novaka i citav jedan narod samo zato sto je on Srbin,mislim sta reci....ovo sve manje postaje sportski portal...
NOVAK DJOKOVIĆ-BOSANAC I HERCEGOVAC!!!
A na stranu sto on i dalje cijeni i Feda i Nadala i uvijek o njima prica sa postovanjem i uvijek govori da mora jos da igra i trudi se da stigne njih dvojicu,ali eto Nole je supak,jer je digao ruke da trazi malo podrske od navijaca,a eto Feda to kao zbunilo i izgubio je mec.Kakvi ste vi to ljudi,uredu navijati za Feda pa ti krivo,ali vrijedjati Novaka i citav jedan narod samo zato sto je on Srbin,mislim sta reci....ovo sve manje postaje sportski portal...
NOVAK DJOKOVIĆ-BOSANAC I HERCEGOVAC!!!
Gdje si to vidio, da ga neko vrijeđa?Mladen je napisao/la:Kakvi ste vi to ljudi,uredu navijati za Feda pa ti krivo,ali vrijedjati Novaka i citav jedan narod samo zato sto je on Srbin,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Morate shvatiti da je Novak teniser kao svi ostali, i shodno tome se kritikuje kao i svi ostali igrači. Neko ga voli, neko ne voli, isto kao Federera, Nadala, Mareja, i ostale...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoćemo li malo o tenisu?
Đoković - Nadal
Stosur - S. Williams
Đoković - Nadal
Stosur - S. Williams
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve najbolje Stosur, ali tesko protiv one muzare. Stosur super igra zadnjih par turnira. Pogotovo na ovom. Super se krece, udara jako, ne kalkulise puno. Ali Serena je Serena.
Nadal je digao formu, ali ovaj mec se dobija u glavi. Pitanje moze li. Djokovic jeste igrao 5 setova, ali se ne vidi neki pretjeran umor. Pun je samopouzdanja sigurno. Jedan set Rafi i to je to.
Nadal je digao formu, ali ovaj mec se dobija u glavi. Pitanje moze li. Djokovic jeste igrao 5 setova, ali se ne vidi neki pretjeran umor. Pun je samopouzdanja sigurno. Jedan set Rafi i to je to.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- vidovitadjemila
Hajde ba pustite tu pricu.Evo ja garantujem da je Novak jedan vrhunski sportista u svim segmentima i da covjek grama mrznje nema prema nikom .Pa da ima sinoc bi bar bocnuo publiku koja je onako nesportski navijala.A sta je on uradio .Pozdravio ih i na kulturan nacin im zahvalio,i mislim da je tim potezom dobio puno postovalaca.Tako se to radi .Prica o 3 prsta stvarno nije za ovdje.Jer to nikom pametnom ne smeta pa ni meni vjerujte.Jer ako momak voli svoje ne mora znaciti i nije istina da mrzi druge .To je milion puta dokazao.To je jednostavno potez kojim svi Srpski sportisti proslavljaju pobjedu i ja ne znam sto bi to mene kao pripadnika drugog naroda trebalo vrijedjati.
Ja Novaka cjenim zbog njegove igre,odnosa prema sportu one njgove zelje za pobjedom,a najvise me fascinira to sto za njega nema predaje.A siguran sam da isto tako i u Srbiji ima velika vecina ljudi koji na primjer uzivaju u nastupima ili golovima Edina Dzeke,ili koji uzivaju u skijanju Janice i Ivice Kostelica.I to je bogatstvo ko god tako razmislja.Samo sto uvjek ona manjina naopako nasadjenih dolazi do izrazaja.
Poenta svega je da ja nisam manje Bosnjak ako navijam za Noleta,i da niko niie manje Srbin ako navija za Sity i Edina DZeku ili za Kostelice.Ko to ne shvata ima problem i nikada nece uzivati u bilo kom sportu...
I da hajde da predjemo na sport...
Ja Novaka cjenim zbog njegove igre,odnosa prema sportu one njgove zelje za pobjedom,a najvise me fascinira to sto za njega nema predaje.A siguran sam da isto tako i u Srbiji ima velika vecina ljudi koji na primjer uzivaju u nastupima ili golovima Edina Dzeke,ili koji uzivaju u skijanju Janice i Ivice Kostelica.I to je bogatstvo ko god tako razmislja.Samo sto uvjek ona manjina naopako nasadjenih dolazi do izrazaja.
Poenta svega je da ja nisam manje Bosnjak ako navijam za Noleta,i da niko niie manje Srbin ako navija za Sity i Edina DZeku ili za Kostelice.Ko to ne shvata ima problem i nikada nece uzivati u bilo kom sportu...
I da hajde da predjemo na sport...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ima nas koji gotivimo Ivicu, a ne podnosimo Janicuvidovitadjemila je napisao/la:ili koji uzivaju u skijanju Janice i Ivice Kostelica...

Citam sad Federerov intervju. Naravno, opet je on zasluzio da pobjedi. Nikad covjek u karijeri, nevezano za ovaj mec, ne moze reci:"Protivnik je bio bolji, zasluzeno je pobjedio"... Za razliku od Nadala, Djokovica, gospodina Rodika...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Osim protiv Marejavidovitadjemila je napisao/la:a najvise me fascinira to sto za njega nema predaje.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On to Mareju iz sazaljenja!
Drago mi je sto je Serena rasturila glupu plavusu. U finalu Stosur ima sansu. Zasto? Pa npr. mec protiv Ane. Onakva izgubljena Ana parira Sereni. Forhendom joj je nanijela stetu, kad je pogadjala. Sem je manje talentovana od Ane, al je konstantnija. Ima dobar servis, volej i pasing. E sad znamo da zna usrati u finalima! A Serena je ajkula sa primjesama lisice. Namazana je svim bojama. Zna kako se pobjedjuje. Sanse su 70% za nju, 20% za Sem, 10% za x faktor
Drago mi je sto je Serena rasturila glupu plavusu. U finalu Stosur ima sansu. Zasto? Pa npr. mec protiv Ane. Onakva izgubljena Ana parira Sereni. Forhendom joj je nanijela stetu, kad je pogadjala. Sem je manje talentovana od Ane, al je konstantnija. Ima dobar servis, volej i pasing. E sad znamo da zna usrati u finalima! A Serena je ajkula sa primjesama lisice. Namazana je svim bojama. Zna kako se pobjedjuje. Sanse su 70% za nju, 20% za Sem, 10% za x faktor
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sam je i prije pobjeđivala Serenu, bilo je tu i veoma tijesnih mečeva, ali večeras?
Sam mora servirati na svom najboljem nivou, svakom lopticom koja joj dođe na forhend mora ostvariti inicijativu, mora iskoristiti sav potencijal svog vrhunskog voleja, tj. izlaziti na mrežu samo kad ima dobar prilazni udarac... i sve to raditi konstantno... tek onda ćemo možda gledati uzbudljiv meč... u suprotnom će joj se ponoviti Toronto...
Sam mora servirati na svom najboljem nivou, svakom lopticom koja joj dođe na forhend mora ostvariti inicijativu, mora iskoristiti sav potencijal svog vrhunskog voleja, tj. izlaziti na mrežu samo kad ima dobar prilazni udarac... i sve to raditi konstantno... tek onda ćemo možda gledati uzbudljiv meč... u suprotnom će joj se ponoviti Toronto...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam ni sumnjao da ce Serena pomesti Wozniacki ,strasno da prva igracica svijeta ima samo 5 winera u ovom mecu ,pa prije toga u mecu sa Petkovic 8 ili 9 ,ništa ne radi samo stoji iza linije i prebacuje lopticu .Ali vjerujem da ce ona otici sad na Bali ili Baku i osvojiti turnir i onda reci ja sam zasluzeno prva 

Naredni je Tokyo, tamo brani titulu. Veoma jak turnir.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Olimpic Sarajevo
@Mladen Ako može ikako bez onog sa srednjim prstom odnosno sa provociranjem.Izvinjavam se zato što sam van teme!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da se recimo ponovi RG prosle godine. Tad je Sem ubija Serenu servisima i pasing sotovima. Al ovo je druga podloga, i drugacija runda
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- vidovitadjemila
Kada neko pogodi takav forhend na meč lopti, je li u putanju sreća, rizik ili možda samopouzdanje?
“Samopouzdanje? Da li se šalite? Mislim, molim vas. Vidite, neki igrači odrastu igrajućo tako. Sećam se kada sam gubio juniorske mečeve – gube sa 5:2 u trećem setu, a onda počnu da ‘šamaraju’ loptice. Iz nekog razloga tad sve ulazi u teren jer je to način na koji su naučili da igraju kada su u zaostatku. Ja nikada nisam igrao na taj način. Verujem u moto da će se vredan rad isplatiti jer na početku karijere nisam možda uvek radio najviše što sam mogao. Zato je meni veoma teško da razumem kako neko može da odigra takav udarac na meč lopti. Ali možda on to radi već 20 godina, tako da je to za njega normalno. Morate njega da pitate”.
Ovim je Rozer sve rekao.Zato sto njemu to nije jasno br.1 je Novak Djokovic i on ima protiv njega skor 1-4 ove godine,i na kraju zato je i izgubio sinoc i jos mu nije jasno sta mu se desilo
“Samopouzdanje? Da li se šalite? Mislim, molim vas. Vidite, neki igrači odrastu igrajućo tako. Sećam se kada sam gubio juniorske mečeve – gube sa 5:2 u trećem setu, a onda počnu da ‘šamaraju’ loptice. Iz nekog razloga tad sve ulazi u teren jer je to način na koji su naučili da igraju kada su u zaostatku. Ja nikada nisam igrao na taj način. Verujem u moto da će se vredan rad isplatiti jer na početku karijere nisam možda uvek radio najviše što sam mogao. Zato je meni veoma teško da razumem kako neko može da odigra takav udarac na meč lopti. Ali možda on to radi već 20 godina, tako da je to za njega normalno. Morate njega da pitate”.
Ovim je Rozer sve rekao.Zato sto njemu to nije jasno br.1 je Novak Djokovic i on ima protiv njega skor 1-4 ove godine,i na kraju zato je i izgubio sinoc i jos mu nije jasno sta mu se desilo
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- vidovitadjemila
Kao i 4 puta ove godineVirtu4l je napisao/la:"Ako uđe, ušlo je. To je rizik. Bilo je slično prošle godine kada je imao dve meč lopte, udarao sam forhend najjače što sam mogao. U takvim situacijama morate da se kockate. Ako bude aut, izgubio si, ako uđe, imaš šanse. Danas sam imao sreće", rekao je Đoković.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.