harebianconero je napisao/la:Pa kako se povrijedise Estigarribia i Quagliarella?
Quagliarella- Novi Iaquinta
inace sutra Marchisio zabija 2 gola
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
harebianconero je napisao/la:Pa kako se povrijedise Estigarribia i Quagliarella?
Quagliarella- Novi Iaquinta
ma nebi reko, kako je napravio onaj mali incident s onim navijacom kad mu je trazio autograf il nesto ovaj ga samo gurnuBianconeri1988 je napisao/la:Ne potcjenjujte mi Il principina![]()
On mi je najdraži igrač od ove mlađe garde bianconera italijana
gdje to ?SoloJuve26 je napisao/la:ma nebi reko, kako je napravio onaj mali incident s onim navijacom kad mu je trazio autograf il nesto ovaj ga samo gurnuBianconeri1988 je napisao/la:Ne potcjenjujte mi Il principina![]()
On mi je najdraži igrač od ove mlađe garde bianconera italijana![]()
... ma ja bi radje volio da e Vida-Pirlo sutra u sredini
Druze igraj slobodno dva razlike za nas najmanjejasmin10 je napisao/la:kont'o sam vas na kladionici odigrati, pa me zanima zasto to vidal ne bi igr'o u prvom sastavu ?
JUVENTUS (4-2-4): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Del Piero, Giaccherini.harebianconero je napisao/la:I koja je konacna postava danas ?
postava Juventusa- :smajli koji povraca:MakeTZ je napisao/la:JUVENTUS (4-2-4): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Del Piero, Giaccherini.harebianconero je napisao/la:I koja je konacna postava danas ?
Klupa: Storari, Bonucci, Krasic, Elia, Vidal, Vucinic, Toni.
Trener: Conte
PARMA (4-4-2): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Rubin; Valiani, Morrone, Galloppa, Modesto; Giovinco Pellè.
Klupa: Pavarini, Feltscher, Santacroce, Blasi, Biabiany, Cresco, Floccari.
Stvarno ne kontam ovu odluku od Contea, pa klupa je jaca od prve postaceBigBen je napisao/la:disposizione: Storari, Bonucci, Krasic, Elia, Vidal, Vucinic, Toni.
A dobre klupe![]()
Bezze je sastav za ovu utakmicu, svaka cast Conteu, al' ovi znalci sa klupe da ne igraju
Ipak,mislim da ono nije konacni sastav...
SoloJuve26 je napisao/la:Stvarno ne kontam ovu odluku od Contea, pa klupa je jaca od prve postaceBigBen je napisao/la:disposizione: Storari, Bonucci, Krasic, Elia, Vidal, Vucinic, Toni.
A dobre klupe![]()
Bezze je sastav za ovu utakmicu, svaka cast Conteu, al' ovi znalci sa klupe da ne igraju
Ipak,mislim da ono nije konacni sastav...,,
ovi su trebali poceti i onda bi bio uvjeren u pobjedi al ovako sada neznam,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.