FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 10 sep 2011, 23:44

DRINA Zvornik – MODRIČA MAKSIMA 2:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Nikolić u 19., 2:0 V. Ivanović u 45. minutu. Stadion: Gradski u Zvorniku. Gledalaca: 300. Sudija: Ljubiša Vrhovac (Laktaši). Pomoćnici: Radislav Kačavenda (Gradiška) i Nikola Crnadak (Laktaši). 4. sudija: Ljubiša Kuvelja (Srbac). Delegat: Miroslav Vuković (Gacko). Kontrolor suđenja: Miroslav Mirić (Šamac). Žuti kartoni: Simić, Erić, V. Ivanović, Zdravković (Drina), Ponjević i Žerić (Modriča Maksima).

DRINA: Maksimović, A. Ivanović, Erić, Simić (od 90+ minuta Milojević), V. Ivanović, Zdravković, Rustemović, R. Vasić, Nikolić (od 85. minuta A. Vasić), Lazić, Ilić (od 68. minuta Jeremić). Trener: Dragan Mićić.

MODRIČA MAKSIMA: Nikić, Acevedo, Đaković, Komljenović, Jolović, Alić, Prljeta (od 75. minuta Tomić), Savić, Borojević (od 63. minuta Bojić), Ponjević (od 47. minuta Đorđić), Žerić. Trener: Mitar Lukić.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 sep 2011, 23:55

@B o X izgleda druze samo ti ostao na forumu od svojih.
1947!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 11 sep 2011, 01:00

Ljumani_Banovici je napisao/la:@B o X izgleda druze samo ti ostao na forumu od svojih.
I ja sam tu :D Konačno su počeli igrati kako treba.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 11 sep 2011, 02:35

Ту ' " ја ," " на "...? & ¥ " :)
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 11 sep 2011, 10:41

Ljumani_Banovici je napisao/la:@B o X izgleda druze samo ti ostao na forumu od svojih.
hehe bio sam se zabrino ali evo počeše se javljati :D

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 sep 2011, 11:03

B o X je napisao/la:
ulazim ja na vas podforum, sve tvoj avatar, nidje nista :D kad evo Comy i drinamen se javljaju.. Kakvo vam je stanje vidim pobijedili ste modricu. Ima li kakvih ambicija za PL ili za opstanak :)
1947!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 11 sep 2011, 11:47

Ljumani_Banovici je napisao/la:
B o X je napisao/la:
ulazim ja na vas podforum, sve tvoj avatar, nidje nista :D kad evo Comy i drinamen se javljaju.. Kakvo vam je stanje vidim pobijedili ste modricu. Ima li kakvih ambicija za PL ili za opstanak :)
Pa eto dobro je krenulo, hoće momci da izbore mjesto od 2 do 5 mjesta na tabeli čisto da se ne govori po gradu i okolini kako se borimo za opstanak a PL je daleko od nas, mislim za sada od toga nema ništa u ovoj a vjerujem i u naredne dvije sezone, ono od prošle sezone nas je finansijski ukopalo da se još uvijek nismo izvukli.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 sep 2011, 13:13

j.ebeno vam je skroz, ajd nadam se da cete rijesit sve probleme i aBd vidimo se opet nekada u Premijer Ligi !
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 sep 2011, 13:17

Ljumani_Banovici je napisao/la:j.ebeno vam je skroz, ajd nadam se da cete rijesit sve probleme i aBd vidimo se opet nekada u Premijer Ligi !
Kada dođe red na nas i njih da uđemo :D .Lijepo je što barem ima neko iz Zvornika da nam govori stanje u klubu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 sep 2011, 18:24

% се ' " ' " она 2 ? &,% су ? % " то " " ? ,¥ " ? ?,/ " ? за $ " за ? :)
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 sep 2011, 21:18

ComyZV je napisao/la:% се ' " ' " она 2 ? &,% су ? % " то " " ? ,¥ " ? ?,/ " ? за $ " за ? :)
ali u ovoj drzavi je previse nacionalizma i svi se boje ujediniti ovu ligu, vidis da je svake druge subote neka nova kazna, npr. pred praznim tribinama se igra zbog nacionalistickog navijanja i svega .. al ja se nadam opet i volio bi da odgledam jos koju utakmicu s vama, nekako ste mi draga ekipa.
1947!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 12 sep 2011, 21:58

ComyZV je napisao/la:% се ' " ' " она 2 ? &,% су ? % " то " " ? ,¥ " ? ?,/ " ? за $ " за ? :)
ali u ovoj drzavi je previse nacionalizma i svi se boje ujediniti ovu ligu, vidis da je svake druge subote neka nova kazna, npr. pred praznim tribinama se igra zbog nacionalistickog navijanja i svega .. al ja se nadam opet i volio bi da odgledam jos koju utakmicu s vama, nekako ste mi draga ekipa.
Ono jeste, sigurno je da će kvalitet biti i bolji i biće zanimljivije ali jbg., ako se budemo vodili sa činjenicom koliko je samo para otišlo iz Drine na službena lica, uređenje stadiona pa onda kazne, onda nam ponovo ne gine bankrot, jedino ako bi bilo nekog popusta za drugu ligu, kao što je to npr. slučaj u PL RS gdje su troškovi mnogo mnogo manji u odnosu na PL BiH :)

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 14 sep 2011, 00:05

Previše je ovde mržnje da bi takva liga prošla. A svi vide samo greške suprotnih strana. Svoje ne.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 sep 2011, 00:11

drinamen je napisao/la:
Previše je ovde mržnje da bi takva liga prošla. A svi vide samo greške suprotnih strana. Svoje ne.
To je najgore.Svaka druga utakmica bi bila utakmica visokog rizika.Bilo bi dosta incidenata,kazni,nacionalnih ispada itd.Ne bi rekao da savez želi da rizikuje.Iako bi ja to volio,kvalitet bi bio dosta bolji.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 sep 2011, 08:42

drinamen je napisao/la:
oo yee, potpisujem ;)
1947!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 16 sep 2011, 10:45

Na startu takmičenja u Kupu Republike Srpske, u šesnaestini finala, fudbaleri Drine igraće kao gosti protiv ekipe Veleža iz Nevesinja. Meč je na programu 21. septembra sa početkom u 16 časova.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 sep 2011, 14:18

6. kolo Prve lige RS

FK Podrinje Janja – FK DRINA Zvornik 0:0

Stadion: Podrinja u Janji.
Gledalaca: 700.
Sudija: Miloš Gigović (Gradiška).
Žuti kartoni: Jusufović, Sajtanović, Jović (Podrinje); Zdravković, V. Ivanović, Simić, Rustemović, R. Vasić, Nikolić (Drina).

PODRINJE: Sinić, Merić, A. Arnautović, D. Arnautović, Konculić, Đokić, Jusufović, M. Arnautović (od 46. min. Đekić), Sajtanović, Jović (od 76. min. Majstorović), Vučić (od 72. min. Sinanović). Trener: Borislav Tonković.

DRINA: Maksimović, A. Ivanović, Erić, Zdravković, V. Ivanović, Simić (od 90. min. Jeremić), Rustemović, Lazić (od 72. min. Đurić), R. Vasić, Nikolić, Ilić (od 85. min. Vasiljević). Trener: Dragan Mićić.

Igrač utakmice: Goran Maksimović (Drina).

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 23 sep 2011, 22:25

Raduje povratak Ivana Lazarevića u Drinu, da je malo ozbiljnosti u klubu mogli smo 'ladno ponovo natrag u PL

DRINA Zvornik – DRINA HE Višegrad (Subota, 16 časova)

Gradski stadion u Zvorniku;

Glavni sudija: Joco Radić (Šamac);
Pomoćnici: Zoran Narić (Doboj) i Stojan Stefanović (Modriča);
4. sudija: Velimir Drinić (Modriča);
Delegat: Saša Grekulović (Brčko);
Kontrolor suđenja: Jovan Erletić (Pelagićevo).

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 25 sep 2011, 01:51

FK DRINA Zvornik – FK DRINA HE Višegrad 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 Soldar u 42. minutu; Stadion: Gradski u Zvorniku; Gledalaca: 250; Sudija: Joco Radić (Šamac); Pomoćnici: Zoran Narić (Doboj) i Stojan Stefanović (Modriča); 4. sudija: Velimir Drinić (Modriča); Delegat: Saša Grekulović (Brčko); Kontrolor suđenja: Jovan Erletić (Pelagićevo); Žuti kartoni: Rustemović, Erić, A. Vasić (Drina).

DRINA: Maksimović, A. Ivanović, Erić, Zdravković, V. Ivanović, Rustemović, Simić, Đurić (od 67. minuta Lazić), R. Vasić (od 82. minuta A. Vasić), Nikolić, Ilić (od 78. minuta Vasiljević). Trener: Dragan Mićić.

DRINA HE: Govedarica, B. Jevđević, Tešević, Ivan Mirković, Mutlak, Igor Mirković, Marković, Pljevaljčić (od 90. minuta Jovanović), Damjanović, Milović (od 82. minuta S. Jevđević), Soldar (od 64. minuta Guzina). Trener: Marko Vidaković.

Igrač utakmice:
Igor Mirković (Drina HE).

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 okt 2011, 21:40

8. kolo PL RS

FK DRINA Zvornik – FK SLOBODA Novi Grad 1:0 (1:0)

Strijelac: Nikolić u 45. minutu iz jedanaesterca; Stadion: Gradski u Zvorniku; Gledalaca: 100; Sudija: Velimir Drinić (Modriča); Pomoćnici: Dragan Nišić (Šamac) i Zoran Narić (Doboj); 4. sudija: Joco Radić (Šamac); Delegat: Miroslav Vuković (Gacko); Kontrolor suđenja: Živko Karabatak (I. Sarajevo); Žuti kartoni: Đurić, R. Vasić, A. Ivanović, Nikolić (Drina), Antonić, A. Žujić (Sloboda NG).

DRINA: Maksimović, A. Ivanović (od 87. minuta Jeremić), Erić, Rustemović, V. Ivanović, Simić, Zdravković, Đurić, R. Vasić (od 68. minuta A. Vasić), Nikolić, Ilić (od 74. minuta Lazić). Trener: Dragan Mićić.

SLOBODA (NG): Kondić, Tica, Ilinčić, Pekija, Marčeta, A. Žujić, Zdjelar, Kovačević, Zec, Antonić, Umičević (od 79. minuta Popović). Trener: Ljubiša Drljača.

Igrač utakmice: Goran Maksimović (Drina).

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.