al to ce kod njega bit stimulativno,za bodove je vec druga pricaL' Imperator je napisao/la:ahaha..para vrti gdje burgija necebega_afc je napisao/la:natjerace njega abeca xD il bolje receno navitL' Imperator je napisao/la:Ako se Gafi bude igralo, Rudar sutra nece izgubit
FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- L' Imperator
- Kontakt:
na to sam i misliobega_afc je napisao/la:al to ce kod njega bit stimulativno,za bodove je vec druga pricaL' Imperator je napisao/la:ahaha..para vrti gdje burgija necebega_afc je napisao/la: natjerace njega abeca xD il bolje receno navit
#samoRudar #zauvijek
ma znam ja na sta si ti mislio,al nisam se mogo izrazit pravilno bez te konstatacijeL' Imperator je napisao/la: na to sam i mislio
- L' Imperator
- Kontakt:
razumijemo sebega_afc je napisao/la:ma znam ja na sta si ti mislio,al nisam se mogo izrazit pravilno bez te konstatacijeL' Imperator je napisao/la: na to sam i mislio
#samoRudar #zauvijek
Hahaha a sta se abeci kojem ono bjese vehid(!?) ime sve kuha
doduse ne uskoro, prejak je al lagano bude to sve
doduse ne uskoro, prejak je al lagano bude to sve
Smijesno je kad to kaze navijač kluba zbog kojer Rudar ne može u premijerNimla_RZ je napisao/la:Ne dajte se ljudi moji! Da dogurate do Premijer lige!
doduse nije samo zbog celika...ima jos tih klubova
Zašto Rudar iz Kaknja ne može ući u Premijer ligu zbog Čelika?!Spartak je napisao/la:Smijesno je kad to kaze navijač kluba zbog kojer Rudar ne može u premijerNimla_RZ je napisao/la:Ne dajte se ljudi moji! Da dogurate do Premijer lige!
doduse nije samo zbog celika...ima jos tih klubova
I da, zašto je smiješno ako navijač Čelika želi sreću Rudaru da uđe u istu?!
Čelik Zenica 1945
Zbog raspodjele i ustaljenih tokova novca
rudar poguran termoelektranom, cimentarom i rudnikom moze daleko ali onda jedan klub iz srednje bosne ispada u trci
pogodi koji
zar nije cudno da tako jak grad ima tako los stadion...ili da bude sve prvi do dva kola prije kraja
mozes ti zeljeti rudaru srecu al celiku zelis vise...steta st ne moze sreca za oba kluba istovremeno
rudar poguran termoelektranom, cimentarom i rudnikom moze daleko ali onda jedan klub iz srednje bosne ispada u trci
pogodi koji
zar nije cudno da tako jak grad ima tako los stadion...ili da bude sve prvi do dva kola prije kraja
mozes ti zeljeti rudaru srecu al celiku zelis vise...steta st ne moze sreca za oba kluba istovremeno
Šta hoćeš reć? Da pare iz Kaknja, iz njihovih privrednih dobara idu u Čelik?!Spartak je napisao/la:Zbog raspodjele i ustaljenih tokova novca
pogodi koji
Kakve veze ima to što Kakanj nema dobar stadion?! Pa naprimjer, ekonomski status Zenice je daleko gori od Sarajeva, Tuzle, Banja Luke ili Mostara pa opet ima bolji stadion od svih koji zadovoljava sve FIFine i UEFine kriterije!!!
Čelik Zenica 1945
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro je, vodi Rudar, jos da ovako ostane.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
EDIT:Što se*e ovaj sa radia
.Čuj da ova ekipa Rudara može izboriti i Europu naredne sezone
.
Evo crveni za Gafurovića.
EDIT:Što se*e ovaj sa radia
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
EDIT:Što se*e ovaj sa radia.Čuj da ova ekipa Rudara može izboriti i Europu naredne sezone
.
hahaha,prati ga kolko je lud,umirem od smijeha
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Izadjite na terasu, pozdravite svjetsku klasu..
Samo ko mrzi Kakanj i Rudar nece doci na utakmicu u subotu..
Mi nemamo Strausa, ili Mocarta, ali zato imamo Slavicu.. Najludji je lik...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ovaj je ludjak totalniBaja_Zvjerka je napisao/la:Izadjite na terasu, pozdravite svjetsku klasu..![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Onaj lik nije lud,on je prelud
.U transu je pa mu treba halaliti.Al' kada reče za Europu
,kada poče nabrajati pjesme koje Gusari pjevaju
.
neutralan__ je napisao/la:Onaj lik nije lud,on je prelud.U transu je pa mu treba halaliti.Al' kada reče za Europu
.
hahahaha,kad je to reko,nezz kako nisam cuo,ahahahhha,jos da znam ko je lik to bi bilo super,nikad cuo za njega sto je najgore
- neutralan__
- Kontakt:
Reče nešto u fazonu Rudar će sigurno ući u Premijer ligu ako bude igrao ovako i da ni Europa nije daleko odnosno da će je izboritibega_afc je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Onaj lik nije lud,on je prelud.U transu je pa mu treba halaliti.Al' kada reče za Europu
.
hahahaha,kad je to reko,nezz kako nisam cuo,ahahahhha,jos da znam ko je lik to bi bilo super,nikad cuo za njega sto je najgoreekipa famosa je izvrsila dvije izmjene al pravo da vam kazem mene to ne zanima
jbs sve to sad koji smo mi bosanci primitivci,evo sad se cuo sa imperatorom kaze kamenjaju ih tamo,jbmti fudbal i poganog bosanca 
- neutralan__
- Kontakt:
Odmah izbaciti iz svih takmičenja.bega_afc je napisao/la:jbs sve to sad koji smo mi bosanci primitivci,evo sad se cuo sa imperatorom kaze kamenjaju ih tamo,jbmti fudbal i poganog bosanca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.