FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi, mozemo mi pricati o Kojasevicu sta hocemo, ali covjek svaku utakmicu daje minimalno jedan gol i minimalno jednu asistenciju. 6 utakmica, 5 golova, 5 asistencija. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kole je majstor samo sto on do sad nije imao treneraSole je napisao/la:Ljudi, mozemo mi pricati o Kojasevicu sta hocemo, ali covjek svaku utakmicu daje minimalno jedan gol i minimalno jednu asistenciju. 6 utakmica, 5 golova, 5 asistencija.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jah,i........ŠB.TRN je napisao/la:Mislio sam na onog drugog,Redžipagić ili tako nekao,mozda grijesim koje slovo!!!VanBasten je napisao/la:Koji naš predsjednik? Rizvanović je bankar, nije menadžer.ŠB.TRN je napisao/la:Širokobrijezanin u Sarajevu,nek smo i to docekali.Momka dobro poznajem i bice vam pravo pojacanje.Mislim da mu je menadžer onaj vas predsjednik,zato i nije kod nas zavrsio!!!!
Mi smo sa Sesarom u kontaktu već duže vrijeme, samo što su tada tražili 80 hiljada (mislim) az njegove papire. Pa nije došlo do dogovora. Nakon razlaza s Lokomotivom opcija se opet otvorila i došao je.
U Sarajevo su uvijek bili dobrodošli igrači iz svih krajeva planete, to što niko nije bio iz Širokog Brijega je čista slučajnost, ništa više.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sesara su iz Sirokog nafilovali pricama kako ne treba ici u Sarajevo jer tamo mrze i napadaju Hrvate
,i da ce mu se moze desiti linc na ulici
. Decko je dosao napola isprepadan u grad,i sada ne moze da vjeruje kako je docekan u Sarajevu tj. apsolutno pozitivno u svim segmentima.
Sesar je jako dobar igrac i uvjeren sam da ec dosta pomoci u kvalitetu igre nase ekipe.
A sto se tice tih gluposti sa kojim su mu punili glavu...tragikomicno. A te "intelektualce" koji su mu to pricali i spominjali pozvao bih da dodju u Sarajevo,pa barem jednom pa da se sami razuvjere u te mitove koje prosipaju.
Cuj nece moci hodati ulicom jer je iz sirokog ...

Sesar je jako dobar igrac i uvjeren sam da ec dosta pomoci u kvalitetu igre nase ekipe.
A sto se tice tih gluposti sa kojim su mu punili glavu...tragikomicno. A te "intelektualce" koji su mu to pricali i spominjali pozvao bih da dodju u Sarajevo,pa barem jednom pa da se sami razuvjere u te mitove koje prosipaju.
Cuj nece moci hodati ulicom jer je iz sirokog ...
Ja nepamtim slabijeg protivnika na Koševu .Djelovalo je da igraju Milan i Lecce , tako naravno i treba .Čomor je sinoć probio više puta nego u proteklih godinu dana i Bela slično .Sesar je za ovo Sarajevo pravo pojačanje .Naravno pohvale idu i Piksiju koji je za ovu ligu Messi .Torlak je Torlak .I na kraju da pohvalim struku na očigledno podignutom nivou fizičke spreme , igrali smo znatno brže negu u predhodnim mečevima na AFH stadionu. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Ovo nam je 13. utakmica bez poraza u ligi
Idemo dalje i snaznije.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Giallorossi
- Kontakt:
Komentator dominiraVanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Majko mila ko ovom dade da komentarise...Da te Bog sacuvaVanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
14.09.2011.
Stadion: Luke
16:00 sati
FK Sloga Doboj - FK SARAJEVO
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/s ... _Doboj.png" onclick="window.open(this.href);return false; http://i52.tinypic.com/3445tgg.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Doboju:
1957/58 - 4:0 (Šehović 2, A. Ferhatović, autogol) - ZONSKA LIGA
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
1957/58 - 6:0 (Markušević 2, Radičević 2, Halimić, Šehović) - ZONSKA LIGA
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 2
Pobjede: 2
Remiji: 0
Porazi: 0
Gol-razlika: 10:0
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/s ... _Doboj.png" onclick="window.open(this.href);return false; http://i52.tinypic.com/3445tgg.png" onclick="window.open(this.href);return false;
UKUPNI OMJER
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:14.09.2011.
UKUPNI OMJER
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
-
zubizareta
- Kontakt:
normalno da smo docekali nismo mi primitivci,jos kaze decko sta su mu sve u Sirokom napricali kazu nemoj tamo to ti je TeheranAdnan 1986 je napisao/la:Sta je ovo vec minus 8 a zime ni blizu.
Fina Gradska sarajevska raja
neka neka polako neka i vas malo sunce ogrije.. nije dugo. (ali i nece dugo)zubizareta je napisao/la:normalno da smo docekali nismo mi primitivci,jos kaze decko sta su mu sve u Sirokom napricali kazu nemoj tamo to ti je TeheranAdnan 1986 je napisao/la:Sta je ovo vec minus 8 a zime ni blizu.neces moci izdrzati bla bla a momak je odusevljen sa svim!
Ove komsinice se zive nasikirase zbog sjajnog uspjeha naseg voljenog FK SARAJEVA,malo,malo pa eto ih na nasu temu da baljezgaju ali u jednu ruku ih i shvatam,"ZIMA" je tamo kod njih,minusi upekli,

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jest, samo što je on nama neđe 4 opciaj u napaduSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
Zabija Haski u prvom sljedećem gostovanju. Doboj.Sole je napisao/la:A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
a kad je haskic dao dva gola orebru bio je dobar, haskic je pele za dzafica trenutnoSole je napisao/la:A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica
Ama nemam ja nista protiv njega, to je bila sala, vidis kakvog sam smajlija stavio, dobar je Haskicronaldo99 je napisao/la:a kad je haskic dao dva gola orebru bio je dobar, haskic je pele za dzafica trenutnoSole je napisao/la:A Boga mi i u vidu Nermina HaskicaSarajlijc@ je napisao/la:Steta sto smo i mi dobili Lazara Popovica u vidu Adina Dzafica