Mesut Ozil 10 je napisao/la:Jedan gol CR-a @warden
Portillo je napisao/la:
Samo jednom.
hvala !! jako ste ljubazni ,do mene je mislio sam na ove 3-4 utakmice kolko ste ih odigrali kolko je puta tresao ???,ne na ovu vecerasnju ..a ovu znam da je C.R zabio jedan i to iz penala
Superkup 1. Reprezentacija 2. Liga 4. Drag je meni Inter.
hvala !! vidim kako ti je drag ,da si mogo sitnij napisao bi ,da te ne znam pomislio bi da se stidis toga
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Ne bih se slozio da je odbrana najtanji dio tima, jer je ekipa dosta izbalansirana. Nije to slucaj kao prethodnih godina. Imamo mi dobru odbranu ali mora i to nekad da pukne. Pa bolje nakon reprezentativnih obaveza nego u jeku sezone. Ne brinem ja za odbranu mnogo, to ce se vec u sljedecoj utakmici popraviti.
Maria mora da poradi na timskoj igri, mnogo je lopti potrosio i nista konkretno nije napravio...dobro evo onaj asist za Ronalda, ali to je sve.
Khedira mora u prvu, barem zasad. Coentrao bi mogao biti dobar na toj poziciji, ali veceras nije dobio. Dodaj tome i ona 2 promasena zicera i stekne se losa slika .
Higuain se vraca .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Na današnji je dan prije 12 godina, 12. rujna 1999., Iker Casillas kao 18-godišnjak upisao debitantski nastup za Real iz Madrida...
Dogodilo se to na San Mamesu, stadionu Athletic Bilbaa, u najtežem iskušenju koje postoji za igrače madridskog Reala izuzev derbija s Barcelonom. U prvenstvenom su srazu tada Madriđani remizirali s Baskima odigravši 2-2.
Od spomenutog je datuma Casillas za Real skupio ukupno 576 nastupa, od čega 422 u Primeri. Primio je u 576 nastupa 622 gola i obranio 2017 lopti, navodi AS.
Osvojio je četiri naslova nacionalnog prvaka, dvije Lige prvaka, Kup kralja, Interkontinentalni kup, UEFA-in superkup i tri Španjolska superkupa. S reprezentacijom je postao svjetski i europski prvak.
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.