Kako cemo na Evropsko ? Ovakooo
Tooooo srbijaaaa
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Ispeci, pa reci... to su ozbiljne optužbe, barem za mene...kakavdanakneiskustvu je napisao/la: pa samo pitam,sta se ljutis?
Ne znam. Ne pratim BiH, ne zanimaju me.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sto to, jel to zakinula BiH sad u nekoj utakmici ?IgorBL je napisao/la:Ovo FIBA je velika lopovska organizacija.
Kao prvo indijanci su to i zakuvali i sa pravom ce da se najedu mnostva banana,ja sam od pocetka predlagao da ovde ide vise modova ali su rekli da ce biti dovoljno,i bilo je sve do danas,valjda se ljudi nadali da ce Srbija ispasti pa nisu nista pisali.Hawking je napisao/la:Predlažem adminu da otvori temu za navijače Srbije na ovom EP i brate nek tamo pišu, ovdje džaba nastade džumbus a igrale dvije strane reprezentacije...
Ostavio si jer si neškolovan ! Ti si rodzen u BiH i kao takav si Bošnjak a ti porediš nekog tamo Dzeku , Teletovica koji nema nikakve veze s tom Zemljom .mnogo_smo_jaki je napisao/la:Pa čim me uzimaš u usta,očigledno da sam ostavio utisak na tebe,znači ipak nisam niko i ništa....Nek ti jesi!CoDe je napisao/la:mnogo smo jaki os da ti ja kazem ko si ti ?
Ti si niko i ništa .
CoDe je napisao/la:Ostavio si jer si neškolovan ! Ti si rodzen u BiH i kao takav si Bošnjak a ti porediš nekog tamo Dzeku , Teletovica koji nema nikakve veze s tom Zemljom .mnogo_smo_jaki je napisao/la:Pa čim me uzimaš u usta,očigledno da sam ostavio utisak na tebe,znači ipak nisam niko i ništa....Nek ti jesi!CoDe je napisao/la:mnogo smo jaki os da ti ja kazem ko si ti ?
Ti si niko i ništa .
CoDe je napisao/la:Ostavio si jer si neškolovan ! Ti si rodzen u BiH i kao takav si Bošnjak a ti porediš nekog tamo Dzeku , Teletovica koji nema nikakve veze s tom Zemljom .mnogo_smo_jaki je napisao/la:Pa čim me uzimaš u usta,očigledno da sam ostavio utisak na tebe,znači ipak nisam niko i ništa....Nek ti jesi!CoDe je napisao/la:mnogo smo jaki os da ti ja kazem ko si ti ?
Ti si niko i ništa .
Mr Plummer je napisao/la:Hajmo malo lakse picka mu materinaili moram koristiti svoje dejtonske ovlasti.
Mogo si ih na sebi iskoristitMr Plummer je napisao/la:Hajmo malo lakse picka mu materinaili moram koristiti svoje dejtonske ovlasti.
Brate ako mi verujes zaledio sam se bioMonolog je napisao/la:
Eh, što se tiče same tekme, mog'o je Teodosić biti pravi tragičar. K
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.