Devil je napisao/la:
Kao prvo indijanci su to i zakuvali i sa pravom ce da se najedu mnostva banana,
ja sam od pocetka predlagao da ovde ide vise modova ali su rekli da ce biti dovoljno,i bilo je sve do danas,valjda se ljudi nadali da ce Srbija ispasti pa nisu nista pisali.
I onda dodje jedan lik koji se tek registrovao i napravi havariju ovde.
Tema o Srbiji ne bi opstala sekunde jer bi vec od prvog posta otvaranja bila situacija kao ovde,a diskusija je bila neocekivano na visokome nivou tokom citavog trajanja prvenstva.
Dakle banovati 2-3 lika koja ovde prebrojavaju krvna zrnca i nastaviti kako treba.

Ima ovde modova moj Štefko ,čak četvorica ,mogli bi oni to pokriti ,samo je problem što su nekativni ,skoro nikad se ne pojavljuju ,doci,csh,ribery ulaze jednom godišnje ,a ministar jednom mjesečno ovdje ,i zato je to .
Ali evo stigo je Monolog (bog i batina ovog foruma

)sad će on ovo očistiti ,uh i Mr Plumer je stigo i on je zajeban ,samo neće da koristi bonske ovlasti ,ma dovešće se to u red
Španija -Francuska šanse 50:50 pa ćemo vidjeti šta će biti ,ja želim što bolju utakmicu ko će pobjediti prosto me ne zanima ,kao ni u prethodnoj utakmici ,kao ni u ovoj večeras

Dobro da su Turci dobili ,onda bi večeras navijao da Dirk poludi ,ali ovako nema fajde nikakve sad

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.