Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Kakav je Pjanic debi imao 

-
- Kontakt:
Dzeko je dosao u ekipu koja ima klase od igraca za razliku od igraca Rome. Nije problem u Pjanicu, sa ovakvim igrackim kadrom Roma tesko moze doci u borbu za ligu prvaka.VanBasten je napisao/la:hebo sve repriza komentara poslije Džekinog prelaska u City. Koji Deja vu
Pogriješili ste. Milan Tarot je na drugom broju.Bjelasnica je napisao/la:Dzeko je dosao u ekipu koja ima klase od igraca za razliku od igraca Rome. Nije problem u Pjanicu, sa ovakvim igrackim kadrom Roma tesko moze doci u borbu za ligu prvaka.VanBasten je napisao/la:hebo sve repriza komentara poslije Džekinog prelaska u City. Koji Deja vu
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 11 sep 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- JuveSissoko
- Kontakt:
znaci ti znas sta je najbolje za Pjanica, jbga Miralem nema pojma, ne voli sebe, pa sebe sam ukopava, natjerali ga da dodje u Rim, steta sto mu sa sportsport.ba foruma nisu poslali pismo da covjek ne napravi gresku koliku je napravio, jer je cak jedno kolo odigrao a vec izgubio utakmicu, ma smak svijeta za Miralema, kako je samo tako bio glup, ne vjerujemBjelasnica je napisao/la:Dzeko je dosao u ekipu koja ima klase od igraca za razliku od igraca Rome. Nije problem u Pjanicu, sa ovakvim igrackim kadrom Roma tesko moze doci u borbu za ligu prvaka.VanBasten je napisao/la:hebo sve repriza komentara poslije Džekinog prelaska u City. Koji Deja vu

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bolje igrati ikako ,nego sjediti na klupi i biti gdje te ne poštuju, bez razloga je sjedio na klupi ,dok su oni forsirali svog Francuza,koji ništa nije bio bolji. Na osnovu jedne Romine utakmice rano je donositi zakljuckeSaurman je napisao/la:Pjanić umjesto da sad igra CL sa Lyonom on propada u propalitetu od ekipe kao što je Roma, e moj Pjaniću menadžer te baš nasadio.
Ovoliko strucnjaka na jednom mestu,neprocenjivo.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Ovoliko strucnjaka na jednom mestu,neprocenjivo.![]()

-
- Kontakt:
Pjanic je veliki talenat, mogao je da izabere mnogo bolji klub od Rome, ne vidim da je Lyon slabiji od "vucice".JuveSissoko je napisao/la:znaci ti znas sta je najbolje za Pjanica, jbga Miralem nema pojma, ne voli sebe, pa sebe sam ukopava, natjerali ga da dodje u Rim, steta sto mu sa sportsport.ba foruma nisu poslali pismo da covjek ne napravi gresku koliku je napravio, jer je cak jedno kolo odigrao a vec izgubio utakmicu, ma smak svijeta za Miralema, kako je samo tako bio glup, ne vjerujemBjelasnica je napisao/la:Dzeko je dosao u ekipu koja ima klase od igraca za razliku od igraca Rome. Nije problem u Pjanicu, sa ovakvim igrackim kadrom Roma tesko moze doci u borbu za ligu prvaka.VanBasten je napisao/la:hebo sve repriza komentara poslije Džekinog prelaska u City. Koji Deja vu![]()
- JuveSissoko
- Kontakt:
ko igdje kaze da je Lyon slabiji, ovdje se radi o minutazi mladog igraca za kojeg je ubistvo da sjedi na jbenoj klupi pa da je to i Barselona, a ako je imao boljih ponuda, vala trebao je otic gdje drugo, samo sumnjam da je imao i eto iz ljubavi odabrao RomuBjelasnica je napisao/la: Pjanic je veliki talenat, mogao je da izabere mnogo bolji klub od Rome, ne vidim da je Lyon slabiji od "vucice".
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već.
Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet

- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad bi Totti manje srao i dopustao da i drugi doprinesu igri malo vise(Podrazumijevajuci slobodne udarce i kornere i cesto glupiranj Tottija koja prelazi sve granice,jesi kapiten ali daj da i drugi igraju)Zato Roma i jeste onakva i gubi od Cagliari-a zbog sebicnosti kapitena....ali nije samo njegova krivica,dovodjenje Krkica je katastrofa....
Pjanic je po meni bio dobar i definitivno zasluzuje biti u prvih 11 jos kad bi dobio malo slobode kod prekida to bi za Romu puno bolje izgledalo!
Pjanic je po meni bio dobar i definitivno zasluzuje biti u prvih 11 jos kad bi dobio malo slobode kod prekida to bi za Romu puno bolje izgledalo!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 sep 2011, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne pamti ni on ja mislim zadnji put kad je odigrao citavu utakmicu 

Pjanić je sigurno mogao napraviti bolji transfer nego što je Roma , tražiti klub koji ima konstantnost igranja u Europi a ovako bgm biće još Cagliaria u ovoj sezoni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Roma je veliki klub i Pjanić se mora više zalagati na terenu .Kvalitet ima ali malo više trke mu nebi škodilo .Danas na debiju sam očekivao da grize no umjesto toga on poput nekog veterana i hoće i neće .Ali vjerujem u Pjanića. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pjanic je dobro igrao a to su slijepci davali ocjene sto posto, Roma je bila bolja al su ih ljudi navukli takticki, onako naivnoZOI84 je napisao/la:Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već.Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet
-
- Kontakt:
Ako nije imao ponuda, onda je to rezultat "sposobnosti" njegovog menadzera. Kakvi se igraci prodaju za ogromne sume novca, sa dosta manjim kvalitetom za razliku od Miralema (Pastore), siguran sam da je mogao izabrati bolju opciju.
Goal.com je rasistička organizacija kojom upravljaju englezi i italijani te ako nisi među njima ocjena ti je duplo manja .ZOI84 je napisao/la:Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već.Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- JuveSissoko
- Kontakt:
okay, Pastore ima manje talenta nego Pjanic, kraj price s tobomBjelasnica je napisao/la:Ako nije imao ponuda, onda je to rezultat "sposobnosti" njegovog menadzera. Kakvi se igraci prodaju za ogromne sume novca, sa dosta manjim kvalitetom za razliku od Miralema (Pastore), siguran sam da je mogao izabrati bolju opciju.

- skyisthelimit
pa sta te to cudi za Pastorea kad je argentinac, njemu nije nikakav problem da kosta 40 miliona
i to samo sto je argentinac, da je nas sigurno bi njegova cijena bila 10 miliona 

15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Pastore je dobar marketinski trik , kojeg je progutao Leonardo.