Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mikado
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Mikado » 11 sep 2011, 17:07

Kakav je Pjanic debi imao :?:

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:08

VanBasten je napisao/la:hebo sve repriza komentara poslije Džekinog prelaska u City. Koji Deja vu :mrgreen:
Dzeko je dosao u ekipu koja ima klase od igraca za razliku od igraca Rome. Nije problem u Pjanicu, sa ovakvim igrackim kadrom Roma tesko moze doci u borbu za ligu prvaka.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 sep 2011, 17:09

Bjelasnica je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:hebo sve repriza komentara poslije Džekinog prelaska u City. Koji Deja vu :mrgreen:
Dzeko je dosao u ekipu koja ima klase od igraca za razliku od igraca Rome. Nije problem u Pjanicu, sa ovakvim igrackim kadrom Roma tesko moze doci u borbu za ligu prvaka.
Pogriješili ste. Milan Tarot je na drugom broju.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 11 sep 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:10

znaci ti znas sta je najbolje za Pjanica, jbga Miralem nema pojma, ne voli sebe, pa sebe sam ukopava, natjerali ga da dodje u Rim, steta sto mu sa sportsport.ba foruma nisu poslali pismo da covjek ne napravi gresku koliku je napravio, jer je cak jedno kolo odigrao a vec izgubio utakmicu, ma smak svijeta za Miralema, kako je samo tako bio glup, ne vjerujem :? :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 sep 2011, 17:10

Saurman je napisao/la:Pjanić umjesto da sad igra CL sa Lyonom on propada u propalitetu od ekipe kao što je Roma, e moj Pjaniću menadžer te baš nasadio.
Bolje igrati ikako ,nego sjediti na klupi i biti gdje te ne poštuju, bez razloga je sjedio na klupi ,dok su oni forsirali svog Francuza,koji ništa nije bio bolji. Na osnovu jedne Romine utakmice rano je donositi zakljucke

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2011, 17:12

Ovoliko strucnjaka na jednom mestu,neprocenjivo. ;) 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 11 sep 2011, 17:13

Devil je napisao/la:Ovoliko strucnjaka na jednom mestu,neprocenjivo. ;) 8-)
:lol: :lol:

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:15

JuveSissoko je napisao/la:
znaci ti znas sta je najbolje za Pjanica, jbga Miralem nema pojma, ne voli sebe, pa sebe sam ukopava, natjerali ga da dodje u Rim, steta sto mu sa sportsport.ba foruma nisu poslali pismo da covjek ne napravi gresku koliku je napravio, jer je cak jedno kolo odigrao a vec izgubio utakmicu, ma smak svijeta za Miralema, kako je samo tako bio glup, ne vjerujem :? :mrgreen:
Pjanic je veliki talenat, mogao je da izabere mnogo bolji klub od Rome, ne vidim da je Lyon slabiji od "vucice".

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:18

Bjelasnica je napisao/la: Pjanic je veliki talenat, mogao je da izabere mnogo bolji klub od Rome, ne vidim da je Lyon slabiji od "vucice".
ko igdje kaze da je Lyon slabiji, ovdje se radi o minutazi mladog igraca za kojeg je ubistvo da sjedi na jbenoj klupi pa da je to i Barselona, a ako je imao boljih ponuda, vala trebao je otic gdje drugo, samo sumnjam da je imao i eto iz ljubavi odabrao Romu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 sep 2011, 17:19

Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već. :D Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 sep 2011, 17:19

Kad bi Totti manje srao i dopustao da i drugi doprinesu igri malo vise(Podrazumijevajuci slobodne udarce i kornere i cesto glupiranj Tottija koja prelazi sve granice,jesi kapiten ali daj da i drugi igraju)Zato Roma i jeste onakva i gubi od Cagliari-a zbog sebicnosti kapitena....ali nije samo njegova krivica,dovodjenje Krkica je katastrofa....

Pjanic je po meni bio dobar i definitivno zasluzuje biti u prvih 11 jos kad bi dobio malo slobode kod prekida to bi za Romu puno bolje izgledalo!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 sep 2011, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 11 sep 2011, 17:20

Ne pamti ni on ja mislim zadnji put kad je odigrao citavu utakmicu :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2011, 17:20

Pjanić je sigurno mogao napraviti bolji transfer nego što je Roma , tražiti klub koji ima konstantnost igranja u Europi a ovako bgm biće još Cagliaria u ovoj sezoni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 17:20

Roma je veliki klub i Pjanić se mora više zalagati na terenu .Kvalitet ima ali malo više trke mu nebi škodilo .Danas na debiju sam očekivao da grize no umjesto toga on poput nekog veterana i hoće i neće .Ali vjerujem u Pjanića. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:22

ZOI84 je napisao/la:Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već. :D Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet
Pjanic je dobro igrao a to su slijepci davali ocjene sto posto, Roma je bila bolja al su ih ljudi navukli takticki, onako naivno

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:23

Ako nije imao ponuda, onda je to rezultat "sposobnosti" njegovog menadzera. Kakvi se igraci prodaju za ogromne sume novca, sa dosta manjim kvalitetom za razliku od Miralema (Pastore), siguran sam da je mogao izabrati bolju opciju.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 17:23

ZOI84 je napisao/la:Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već. :D Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet
Goal.com je rasistička organizacija kojom upravljaju englezi i italijani te ako nisi među njima ocjena ti je duplo manja . 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:27

Bjelasnica je napisao/la:Ako nije imao ponuda, onda je to rezultat "sposobnosti" njegovog menadzera. Kakvi se igraci prodaju za ogromne sume novca, sa dosta manjim kvalitetom za razliku od Miralema (Pastore), siguran sam da je mogao izabrati bolju opciju.
okay, Pastore ima manje talenta nego Pjanic, kraj price s tobom :?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 sep 2011, 17:29

pa sta te to cudi za Pastorea kad je argentinac, njemu nije nikakav problem da kosta 40 miliona :shock: i to samo sto je argentinac, da je nas sigurno bi njegova cijena bila 10 miliona :roll:
15.10 - 15.06 ...

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:30

Pastore je dobar marketinski trik , kojeg je progutao Leonardo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz i 25 gostiju.