AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 11 sep 2011, 16:30

kao iz udzbenika 'kako izgubit utakmicu' :D

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 sep 2011, 16:31

Pohvali Angela, a on odma' pocrveni... :|
Čelik Zenica 1945

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 sep 2011, 16:31

AHAHAHAHAHHAHAh Hoce vas ovaj Conti sto jest jest...
Sudija fantastican... Gol potpuno regularan a crveni jos regularniji... Roma ocajno pocela novu sezonu i to protiv nikad igracki slabijeg Cagliarija...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 sep 2011, 16:34

Arogantni je napisao/la:AHAHAHAHAHHAHAh Hoce vas ovaj Conti sto jest jest...
Sudija fantastican... Gol potpuno regularan a crveni jos regularniji... Roma ocajno pocela novu sezonu i to protiv nikad igracki slabijeg Cagliarija...
Neuigranost pokazuje svoje... Ipak je u Romi došlo dosta novih igrača... :roll:
Čelik Zenica 1945

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 sep 2011, 16:53

ova Roma je rupa u odbrani :roll:
15.10 - 15.06 ...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 sep 2011, 16:57

Jbg, sta reci, a da niste vidjeli....

Cagliari iskoristio svoje sanse, jednom cvrstom igrom Romi nije ostavio mnogo prostora, a na kontre i polukontre cekao svoju sansu i iskoristio to.

Roma takticki slabo djelovala, bez adekvatnog pokrivanja prostora, slabo poznavanje i kretanje igraca....tesko je moglo bolje.

Tezak pocetak, ali otprilike se i znalo, obzirom na predsezonske utakmice...ovoj ekipi treba vremena.

Pjanic solidan.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 sep 2011, 17:01

Očigledno ej da je ekipa u stvaranju. Mnogo je novih igrača, novi sistem, trebaće vakta de se sve uklopi.
Ne žurite s konačnim zaključcima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 sep 2011, 17:04

Nimla_RZ je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:AHAHAHAHAHHAHAh Hoce vas ovaj Conti sto jest jest...
Neuigranost pokazuje svoje... Ipak je u Romi došlo dosta novih igrača... :roll:
I u JUVENTUS je doslo vise igraca nego u Romu pa su razbili Parmu koja je ako cemo biti posteni barem 3x kvalitetnija od Cagliarija... U Cagliariju nema vise onih kvalitetnih igraca koji su drzali igru istog... Tu su neki novi osim trojke(Cossu, Biondini, Conti) koji moraju da pokazu kvalitet ... Danas za oko mi je jedino od ovih novaka zapeo Crnac koji igra krilo... Strasno jak i brz igrac... Mogli bi ga u buducnosti gledati u nekom jacem ital. timu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2011, 17:15

Roma i ove sezone ispod prosjeka što je očekivano s obzirom na igrački kadar i prinove koje su došle pojačati vučicu , sa igračima Gago ,Osvaldo , Heinze , Lamela , Kjer itd nema većih dometa , jedino mi je žao Pjanića jer će propasti u ovom timu..Slovan iz Bratislave je bilo jasno upozorenje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:18

Saurman je napisao/la:Roma i ove sezone ispod prosjeka što je očekivano s obzirom na igrački kadar i prinove koje su došle pojačati vučicu , sa igračima Gago ,Osvaldo , Heinze , Lamela , Kjer itd nema većih dometa , jedino mi je žao Pjanića jer će propasti u ovom timu..Slovan iz Bratislave je bilo jasno upozorenje.
Izgleda da ce nekima trebati koji mjesec da progledaju!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:20

Bjelasnica je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Roma i ove sezone ispod prosjeka što je očekivano s obzirom na igrački kadar i prinove koje su došle pojačati vučicu , sa igračima Gago ,Osvaldo , Heinze , Lamela , Kjer itd nema većih dometa , jedino mi je žao Pjanića jer će propasti u ovom timu..Slovan iz Bratislave je bilo jasno upozorenje.
Izgleda da ce nekima trebati koji mjesec da progledaju!
:lol: :lol: a tebi je trebala cak citava jedna utakmica da vidis da je pogrijesio a jos 37 utakmica ima, jao koji si ti strucnjak jbte, zaposli se kao savjetnik Guardioli :?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 11 sep 2011, 17:24

Uvijek je fino vidjeti kad vucica prizemlji. :D

Ohhhh Noooooo!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 sep 2011, 17:26

MOzete se zezati, sportski, ali bez pretjerivanja. Da unaprijed upozorim....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:27

Kao sto rekoh, nekima je potrebna vjecnost da shvate da neke stvari ne funkcionisu, ja se drzim cinjenica, tj. rezultata.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 sep 2011, 17:29

Ja sam ubijeđen da je Enrique sposoban posložiti Romu na najbolji mogući način. Pitanje je samo da l' će uprava imati dovoljno strpljenja s njim.

Očekiv'o sam više, moram priznati. Prvenstveno u 1. poluvremenu. Al' igrali su katastrofalno, nisu napadali, nisu dobro ni kombinovali, al' to se može uzeti sa rezervom. Ipak je tu nekoliko novih igrača, igrača koji po prvi put igraju zajedno. Naravno, nije to neki alibi, al' nisu sad razbucani od Cagliari-ja, te poniženi visokim rezultatom. :mrgreen:

Borini u onih 10-ak minuta bolje gradio sebi prostor od Osvalda. :mrgreen: Ne znam koliko ima godina, al' vjerujem da će biti nešto od njega. Šteta za onaj poništeni gol (opravdano), jer je tu u 1. kontaktu pokaz'o kakav osjećaj za loptu i prostor posjeduje.

Krkića i Borriella nisam ni primijetio. :( Dakle, napad je ono što ne štima (opet, sigurno i zbog slabijeg protoka lopte i zbog neuigranosti), al' doći će to na svoje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2011, 17:38

Nije problem u Enriqueu ( ubrzo će se pokazati da nije pravo riješenje na klupi ) nego u igračkom kadru , ako se ne varam do prije nekoliko mjeseci novi vlasnici su obećali pojačanja u pravom smislu te riječi , sad vidimo koliko su bili ozbiljni po tom pitanju jer ovo što su doveli su otpatci iz drugih timova , izdvojio bi naravno Pjanića i Krkića koji posjeduju kvalitet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 17:54

Pablo Daniel Osvaldo je danas istakao snažnu kandidaturu za zlatnu kantu .Ma šta više kaparisao ju je . :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:57

DRHAUSE je napisao/la:Pablo Daniel Osvaldo je danas istakao snažnu kandidaturu za zlatnu kantu .Ma šta više kaparisao ju je . :arrow:
Mislim da ce imati zestoku konkurenciju u vidu Borriela koji istu posjeduje jos iz vremena dok je igrao u Milanu.

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 11 sep 2011, 19:23

DRHAUSE je napisao/la:Pablo Daniel Osvaldo je danas istakao snažnu kandidaturu za zlatnu kantu .Ma šta više kaparisao ju je . :arrow:
bas me zabrinula njegova igra danas, prilicno spor, driblinga prakticno nema, jedino mu je izgovor sto je igrao na neprirodoj poziciji. nadam se da se nece ispostaviti kao sabatinijeva velika greska.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2011, 21:28

ko je poceo utakmicu?

ustvari boli me qrac, ebem im svima familije

dodjes nakon tri dana kuci sa planine i ovo te doceka :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.