RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kksiroki
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kksiroki » 11 sep 2011, 19:24

VELEZDOGROBA je napisao/la:UREDU JE IZGUBITI ALI IGRAT KAO PICKICE I DOPUSTIT DA DA UDARAJU CRNCI IZ BRAZILA JE NEDOPUSTIVO.....
PICKE JEDNE NISTE ZASLUZILI DA NOSITE SVETI DRES
Nisam znao da je rasizam dozvoljen na ss.ba ili je pak rasizam s jedne strane ok dok sa nekih drugih strana se osudjuje i stigmatizira.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 sep 2011, 19:52

nem73 je napisao/la:Nije mirza kriv sto igraci glume manekene na terenu???

A ko odluku donosi ko če igrati, manekeni možda?
daj suti, ne govori im on na treningu ili pred utakmicu nemojte igrat vec glumite manekene

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 sep 2011, 19:57

Pa nije sramota izgubiti prvi put u 6. kolu, ali sramotna je igra u svih 6 kola...

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 11 sep 2011, 19:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Negdje procitah da su navijaci igracima ocitali lekciju, kao zvali ih, pa ovi nisu htjeli doci, pa im Tana rekao da odu. Sta napisah, pa osta ziv. Da li je to istina ili?
Niksic im je je*ao mater i potjerao ih da se izvinu navijacima.
kksiroki je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:UREDU JE IZGUBITI ALI IGRAT KAO PICKICE I DOPUSTIT DA DA UDARAJU CRNCI IZ BRAZILA JE NEDOPUSTIVO.....
Nisam znao da je rasizam dozvoljen na ss.ba ili je pak rasizam s jedne strane ok dok sa nekih drugih strana se osudjuje i stigmatizira.
Ma kakvi rasisti, covjek u afektu napisao, barem se nadam :?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 11 sep 2011, 20:19

vm22 je napisao/la:

daj suti, ne govori im on na treningu ili pred utakmicu nemojte igrat vec glumite manekene
bojim se da ti nemaš pojma o čemu pričaš!!?

on(mirza) ako nije to u stanju onda je do njega!!!

pozz
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 sep 2011, 20:37

nem73 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

bojim se da ti nemaš pojma o čemu pričaš!!?

on(mirza) ako nije to u stanju onda je do njega!!!

pozz
pa nek stavi velezovu djecu da igraju barem ce dati svoj maximum !!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 11 sep 2011, 20:57

mene što se mene tiče
neka svemirci igraju u prvoj postavi,
samo neka igraju i bore se za dres u kojem igraju!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 sep 2011, 21:07

kksiroki je napisao/la:
ja ne kontam šta je rasističko u ovom postu? nisam stručan, molim pojašnjenje.
jedino da zahtjevamo da se umjesto "crnci" piše "afro-južnoamerikanci"?

o kulturi izražavanja bi se moglo govoriti i psovkama koje jesu zabranjene na ovom forumu.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 sep 2011, 21:08

Jadna ti majka...
Prvo, jel onaj tekst sto je onaj sarajlija stavljao izasao u nekom mediju, ili ga je on smislio? Đe ces ono napisati, jadan ne bio, :shock: :mrgreen:
Drugo, igramo cijelu sezonu lose (izuzev tekme protiv Slavije, gdje smo bili ono bas dobri), ali to niko nije primjetio dok nismo izgubili?
Trece, ova ekipa ce nas jos mnogo puta obradovati bodovima sa strane, u to sam siguran, jer za to ima kapaciteta.
Cetvrto, koji smo mi seratori, pa to nema nigdje..Pjanic bi nakon dva pogresna dodavanja bio proglasen mostarskim neprijateljem broj jedan.
Peto, nikad nisam u zivotu opsovao nasem igracu, niti cu, takvi su jucer napustili teren nakon drugog gola.
Sesto, pobjeda Sirokog i aplauz za njihove igrace na kraju utakmice nas predstavljaju mnogo drugacijima nego sto to neki pokusavaju da nacrtaju, vec par sezona.
I na kraju, za mene najvaznije, bukvalno razgovor sa igracima na kraju, i veliki aplauz za njih i podrska za slijedece utakmice.
Samo ginite, pa sta bude, jucer niste i to se ne smije ponoviti. Prvi put da smo odigrali onako indolentno, toliko bezvoljno, da je i sreca odlucila da nam ledja okrene. Ona prati hrabre.

Nekako sam ocekivao da Mirza klone duhom i odmah ponudi ostavku :lol: Mnogo on ima gresaka u odabiru igraca, to je svima jasno, covjek sve konta iskustvom ce nesto pomoci, ali oni jok. :D Rezultat je jos uvijek tu, stoga je i Mirzonijev mandat siguran. Nadam se da ce u kupu izvesti najjace sto imamo, i da probamo proci nekako, kako god.

P.S. Da li se u Travniku igra bez publike, oni su ono nesto kaznjeni bili? Hvala.

Play up!
Support Velez, It's logical! ★

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 sep 2011, 22:52

Mont0 je napisao/la:Jadna ti majka...
Prvo, jel onaj tekst sto je onaj sarajlija stavljao izasao u nekom mediju, ili ga je on smislio? Đe ces ono napisati, jadan ne bio, :shock: :mrgreen:
Drugo, igramo cijelu sezonu lose (izuzev tekme protiv Slavije, gdje smo bili ono bas dobri), ali to niko nije primjetio dok nismo izgubili?
Trece, ova ekipa ce nas jos mnogo puta obradovati bodovima sa strane, u to sam siguran, jer za to ima kapaciteta.
Cetvrto, koji smo mi seratori, pa to nema nigdje..Pjanic bi nakon dva pogresna dodavanja bio proglasen mostarskim neprijateljem broj jedan.
Peto, nikad nisam u zivotu opsovao nasem igracu, niti cu, takvi su jucer napustili teren nakon drugog gola.
Sesto, pobjeda Sirokog i aplauz za njihove igrace na kraju utakmice nas predstavljaju mnogo drugacijima nego sto to neki pokusavaju da nacrtaju, vec par sezona.
I na kraju, za mene najvaznije, bukvalno razgovor sa igracima na kraju, i veliki aplauz za njih i podrska za slijedece utakmice.
Samo ginite, pa sta bude, jucer niste i to se ne smije ponoviti. Prvi put da smo odigrali onako indolentno, toliko bezvoljno, da je i sreca odlucila da nam ledja okrene. Ona prati hrabre.

Nekako sam ocekivao da Mirza klone duhom i odmah ponudi ostavku :lol: Mnogo on ima gresaka u odabiru igraca, to je svima jasno, covjek sve konta iskustvom ce nesto pomoci, ali oni jok. :D Rezultat je jos uvijek tu, stoga je i Mirzonijev mandat siguran. Nadam se da ce u kupu izvesti najjace sto imamo, i da probamo proci nekako, kako god.

P.S. Da li se u Travniku igra bez publike, oni su ono nesto kaznjeni bili? Hvala.

Play up!

Da, bez publike :) :) Moraju da ginu za crveni dres.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 11 sep 2011, 22:55

uopste nisam za rasizam postujem sve i svakog...dijelimo se ovdje na muslimani hrvati srbi a svi smo isti ukurac BOLA bosanci i hercegovci smo svi!!!
a za CRNCA sam napisao-mislio sam igraca sa strane.
**** marciano brazilac ako hoces tako da ti tacno navedem na goga mislim-je cjelo vrijeme udarao igrace veleza!!!

a na rasizam nisam isao odmah da znas!!!!
gledaj druge sta gocore i skandiraju na stadionima pa se javi!!
toliko
pozd iz mostara

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 12 sep 2011, 08:56

ali ev pratim malo ove komentare Veležovi navijaca pa onda razmislim malo ..
Sto vi ne bih mogli uc u upravu Veleža kad ste tako pametni i znate tako pametovat ?
da vi to rijesite vec jednom da vi dignete klub na noge i tako to ..
samo znate pametovat preko komentara nobovi

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 sep 2011, 09:21

VELEZDOGROBA je napisao/la: kodro....danas najbolji velezov igac,presjeko dosta akcija,najvise trco.OVAKO SE IGRA ZA CRVENI DRES.

Ne znam kojeg si ti Kodru gledao, ja sam za 90 minuta vidio onoga koji je izgubio preko 15 lopti najmanje na sredini terena a Siroki nije znao iskoristiti i jos udvostruciti ovu pobjedu bas kao sto su i zasluzili svojom predstavom u subotu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 sep 2011, 09:37

Još nešto...

Dajte prestanite sa glupim, isfuranim, dosadnim, debilnim pricama o namjestanju i PRETALENTOVANOJ VELEZOVOJ djeci. Jedino u vezi cega se svi ovdje slazemo je vjerovatno ovaj Hasanovic koji ni po cemu ne zasluzuje da bude ni na klupi ovog kluba a kamoli da igra!

I kakvo je mocno trabunjanje o Mirzi sto gura Mrkvu i Kajtaza ?
Pa nista nije drugaciji od prethodnih trenera Veleza, (A BILO IH JE MNOGO) koji su ovu dvojicu imali u svojoj prvoj jedanaestorci svaku jeb... utakmicu.

P.S

Siroki je trenutno kvalitetnija ekipa i trobod je zasluzeno odnesen iz Mostara.
O Durakovicu takodjer prestanite kakiti, (pojedinci), da nam je 11 onakvih na terenu, barem nas niko ne bih ovako nakantao na svom terenu jer momak se bori i igra svaku utakmicu kao da je posljednja !
Nikako da shvatimo da smo sto se sredine terena tice, vjerovatno najgora ekipa u ligi, a u napadu nam igra igrac koji vise nema snage ni lopte da zagradi a ne da zabije neki gol. U biti svaku utakmicu igramo sa igracem manje...

I da, uprava, jeb... vas stabilizacija u kojoj NITI JEDAN kvalitetniji igrac nema ugovor duzi od godinu dana, ne racunajuci domace igrace.
DAKLE, U VELEZU NISTA NOVO ! Do kada ? Dokle nekome toliko ne pukne, pa sve sravna sa zemljom!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 sep 2011, 09:40

Hasanovic ima ugovor 2 godine :lol: :lol:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 12 sep 2011, 11:49

vm22 je napisao/la:Hasanovic ima ugovor 2 godine :lol: :lol:
Najviše 2 godine hahahahaha :D

bjezi bola pustite.. ovi sto pisu sada idemo u Travnik podrzati rodjene, IGRA SE BEZ PUBLIKE BRACO!!!11

Nego kadeti dobiše 1:0 kuci Rudara jučer.. Cemalovic zabio go :D

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 12 sep 2011, 13:41

RIJAD DEMIC OD ZIME U GOSKU IZ GABELE----
oofovic ga zeli pod svaku cijenu.
a nama momak sjedi na tribinama i ceka sansu pored mrtvog hasanovica.
i kad dodje u vrapcice **** mu mater seljacku sto igra protiv veleza,a da znate tana i **** u upravi kao sto je avdo guraju istog hasanovica u repku a momku nedaju da igra.....
NEK SE ZNA DA U VELEZU NEMA NAPREDKA!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 sep 2011, 14:34

VELEZDOGROBA je napisao/la:RIJAD DEMIC OD ZIME U GOSKU IZ GABELE----
oofovic ga zeli pod svaku cijenu.
a nama momak sjedi na tribinama i ceka sansu pored mrtvog hasanovica.
i kad dodje u vrapcice **** mu mater seljacku sto igra protiv veleza,a da znate tana i **** u upravi kao sto je avdo guraju istog hasanovica u repku a momku nedaju da igra.....
NEK SE ZNA DA U VELEZU NEMA NAPREDKA!
PU yebem im sve... ebo ih hasanovic retardirani

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 sep 2011, 14:41

Znao sam da ćemo izgubiti od širokog!
Ipak netreba kukat, bolje i pošteno izgubiti nego "hinjski" i lopovski dobiti!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 12 sep 2011, 14:42

i da.. zaboravih pitati, zna li iko šta se desavalo tamo iza gola, podsjeti me video na ****.ba.. koga išutaše ono?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.