FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Mozda smo najveci ocajnici na svijetu.. 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Yeba nas GOŠK. Ako ne uzmemo Velež sljedeće kolo, biće kriza do jaja. 

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
- Kontakt:
A sa Velezom vidjen kiks 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Lagana pobjeda Goska
Gosti dosli i skinuli gace

Gosti dosli i skinuli gace

-
- Kontakt:
Gospodo ova ekipa je limitirana po svim kriterijima,te sad mislimda Slavija i Rudar 99% sele u niži rang nažalost mene a još više Vas.Tanki ste po svim šavovima koji su Vam napukli i teško ih je pokrpati,jer postaliste klub u koji dođe kad ko hoće a isto tako i ode,nemate viziju i onda nemate što tražiti tu gdje jeste.Mladost Vam je isto na niskim granama i nekVam je bog napomoć.
-
- Kontakt:
plavobijeli je napisao/la:Gospodo ova ekipa je limitirana po svim kriterijima,te sad mislimda Slavija i Rudar 99% sele u niži rang nažalost mene a još više Vas.Tanki ste po svim šavovima koji su Vam napukli i teško ih je pokrpati,jer postaliste klub u koji dođe kad ko hoće a isto tako i ode,nemate viziju i onda nemate što tražiti tu gdje jeste.Mladost Vam je isto na niskim granama i nekVam je bog napomoć.
Ti nas oplakuješ otkad smo ušli u PL..ptica zlosutnica,,,ne boj se ti za Rudar,ispast nećemo.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
- Kontakt:
Kakva je situacija u Rudaru?Jesu li dali išta para igračima, bilo je neki prijetnji štrajkom?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Legli ugovori i plate neki dan. Sad je malo bolja situacija... Sutra utakmica sa Veležom jako važna.mujoisuljo je napisao/la:Kakva je situacija u Rudaru?Jesu li dali išta para igračima, bilo je neki prijetnji štrajkom?
-
- Kontakt:
ok, hvala na odgovoru drugHemuli je napisao/la:Legli ugovori i plate neki dan. Sad je malo bolja situacija... Sutra utakmica sa Veležom jako važna.mujoisuljo je napisao/la:Kakva je situacija u Rudaru?Jesu li dali išta para igračima, bilo je neki prijetnji štrajkom?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ovo Sarajevo baš nema sreće. 
U Kupu RS igramo sa Jedinstvom iz Žeravice.

U prvom susretu 4-0,a u prijedos saljemo Sarajevo 2 (drugi tim)Hemuli je napisao/la:Ovo Sarajevo baš nema sreće.

-
- Kontakt:
Pa i nije Sarajevo tako olako uzimalo bodove u PD....mnogi su i bili kod nas (tj Hordasi) pa znaju na kakav su nacin dobijali bodove , ali to je opet iz prosle sez....sad je situacija sto se tice nas katastrofalna , ali nadam se da ce krenuti na bolje i to bas protiv Sarajeva...Tyson je napisao/la: U prvom susretu 4-0,a u prijedos saljemo Sarajevo 2 (drugi tim)

U Kupu RS smo ispali od Žeravice na penale. Igrali juniori...
Da fudbaleri hoće igrati kao rukometašice gdje bi nam bio kraj!
Tekma sa Slavijom u nedelju, prazan stadion, Slavija lošija nego ikad... Ako Bog da - prvi gostujući bodovi. 

Slavija je odradila kaznu u kupu protiv Modrice,tako da se gledaoci vracaju,na mjesto trenera stigao Erbez,tako da u veoma nezgodnom trenutku Rudar ide Slaviji,znamo da je ranjeni lav najopasni,mislim da vama nema bodova tamo.Hemuli je napisao/la:Da fudbaleri hoće igrati kao rukometašice gdje bi nam bio kraj!Tekma sa Slavijom u nedelju, prazan stadion, Slavija lošija nego ikad... Ako Bog da - prvi gostujući bodovi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Da odlicno , samo cuo sam da je sudjenje bilo katastrofa , da je Slavija ostecena ali da ni mi nismo prosli bolje....sto je najgore od svega valjda su se igraci na kraju nesto zakacili , ali sve u svemu svaka im cast!Hemuli je napisao/la:1-1. Odlično!

A jel istina ono sto su pisali u novinama, da ste otputovali bez 11 igraca?Vastecija_GSE je napisao/la:Da odlicno , samo cuo sam da je sudjenje bilo katastrofa , da je Slavija ostecena ali da ni mi nismo prosli bolje....sto je najgore od svega valjda su se igraci na kraju nesto zakacili , ali sve u svemu svaka im cast!Hemuli je napisao/la:1-1. Odlično!
- Жика Павловић
- Kontakt:
Не ' је ? % 11, ? " " пуно '.Avalanche je napisao/la:A jel istina ono sto su pisali u novinama, da ste otputovali bez 11 igraca?Vastecija_GSE je napisao/la:Da odlicno , samo cuo sam da je sudjenje bilo katastrofa , da je Slavija ostecena ali da ni mi nismo prosli bolje....sto je najgore od svega valjda su se igraci na kraju nesto zakacili , ali sve u svemu svaka im cast!Hemuli je napisao/la:1-1. Odlično!
-
- Kontakt:
Ja mislim 7...ali 3-4 ona sto igraju....ovo ili ne igra od pocetka sez ili ne igra uopste.