A ne ne mozete poturati tu pricu.Sad ko bajagi sude vam nase sudije za vas i zato mora da je sve u redu.Ma lopov je lopov bez obzira na vjeru i naciju.I novac kojim se podmicuju sudije je isti za sve.Pa vi experti za to morali bi znati takve stvari.I pustite to.Vi ste realno ukrali 5 bodova u zadnja 2 kola i to je istina i samo istina.Dule 078 je napisao/la:Ajd da se slozimo da Borac nema pojma,da je dosad,umjesto 16,trebao imati 1 bod i da prestanete daviti vise?
Mozda je i taj 1 bod previse,obzirom da su prvo iz Kozare trazili neki penal,pa trener Leotara optuzio sudije da su navijali za Borac,pa onda cviljenja od postenjacina iz Sirokog Brijega i Travnika,pa juce opet poklon pobjeda.
Nismo mi krivi sto nas sudije iz Sarajeva (i jedan bihacki) obozavaju pa umjesto,po vama zasluzenog 1.boda,imamo 16
Bas me zanima kako ce sada ovi iz saveza kazniti sudiju,koji je namjerno direktno uticao na rezultat.
Eto ubili ste se ko bajagi dokazivajuci da je protiv nas sve bilo fer i posteno,i kako je neko iz cista mira napao sudiju..
I onda normalno odmah u sljedecem kolu srecom TV prenos iz B.Luke u kojem se vidi sav jad i cemer vas i vaseg kluba,i koji potvrdjuje sve sto sam rekao.I da znate istina je istina i sakriti se ne moze.Mozete je zataskavati neko vrijeme ali uvjek na kraju izidje na vidjelo...