Evo cetvrti gol iz penala, golman krivac

Moderator/ica: GracanicaAA
ne znam ni ja, sto ga vise zaljevaju,sve vise gori..Ljumani_Banovici je napisao/la:sta vam je ovoliko teren izgorio ??
trebate pustiti travu da naraste, malo vise, da ne bi korijen izgorio, al ga redovno zaljevati, po cijeli dan, neka je stalno natopljen .. onda pred utakmicu travu pokositi, i ima da bude kao wembley ..AboveTheLaw je napisao/la:ne znam ni ja, sto ga vise zaljevaju,sve vise gori..Ljumani_Banovici je napisao/la:sta vam je ovoliko teren izgorio ??
Možda naša taktika urodi plodomLjumani_Banovici je napisao/la:trebate pustiti travu da naraste, malo vise, da ne bi korijen izgorio, al ga redovno zaljevati, po cijeli dan, neka je stalno natopljen .. onda pred utakmicu travu pokositi, i ima da bude kao wembley ..AboveTheLaw je napisao/la:ne znam ni ja, sto ga vise zaljevaju,sve vise gori..Ljumani_Banovici je napisao/la:sta vam je ovoliko teren izgorio ??
Samo da ovakav ostane i ništa nam više ne treba.Mada kada padne kiša ili snijeg vjerovatno će opet biti kao prije.Ljumani_Banovici je napisao/la:ma ja bi najvise volio da su svi tereni kao kod nas trenutno u Banovicima .. al ovo je 100% provjerena taktika za travu...
lijepa boja, ovo nase je slikano u srijedu protiv Slobode kad smo igrali.AboveTheLaw je napisao/la:Bila je i kod nas takva nekad, izgleda da su ove vrućine odradile svoje.
Evo prva utakmica protiv Unisa trava se zeleni.
[youtube][/youtube]
čestitke na visokoj pobjedi, bio sam skeptičan poslije vaše utakmice u Mionici ali ste u posljednje dvije utakmice kući pokazali šta i koliko možeteAboveTheLaw je napisao/la:Bratstvo-Branitelj 5:0![]()
Trenutno korisnika/ca: gattuso1919, nerkolfc i 5 gostiju.