FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
samo Forlàn je bio katastrofa,Jonathan i Milito najbolji,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Saras Spa.
- Kontakt:
cambiaso mahac rukama,snajder kocnicar svega,stankovic hendikepirana i isakacena budala,nagatomo skakac u vodu,lucio istrcavac bez mozga i ociju,samuel sjekac sekvoja sa partner motornom pilom,milito umirovljeno penzionisani civilni invalid,forlan zalutali promasaj,zarate zadivljeni kocnicar...

Sta je trebo uradit , organizovat' napade ili...drugo je sto neko ocekuje da uzme loptu predje sve i zabije...u prvom farjer letio.... u odbrani igro, zabio majstorki gol ?!!!adointer je napisao/la:samo Forlàn je bio katastrofa,Jonathan i Milito najbolji,,
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera
gol je bio jedino sto je napravio,,bolje se Obi pokaza za ono malo nego svi oni,,Milito odradio svoje,ne moze mu se nista reci,Jonathan stvarno podsjeca na Maicona,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Najbolje da pocnes za barcu navijat'... jesi ti normalan jarane ?!Saras Spa. je napisao/la:cambiaso mahac rukama,snajder kocnicar svega,stankovic hendikepirana i isakacena budala,nagatomo skakac u vodu,lucio istrcavac bez mozga i ociju,samuel sjekac sekvoja sa partner motornom pilom,milito umirovljeno penzionisani civilni invalid,forlan zalutali promasaj,zarate zadivljeni kocnicar...![]()
![]()
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera
- Saras Spa.
- Kontakt:
Enzzo je napisao/la:Najbolje da pocnes za barcu navijat'... jesi ti normalan jarane ?!Saras Spa. je napisao/la:cambiaso mahac rukama,snajder kocnicar svega,stankovic hendikepirana i isakacena budala,nagatomo skakac u vodu,lucio istrcavac bez mozga i ociju,samuel sjekac sekvoja sa partner motornom pilom,milito umirovljeno penzionisani civilni invalid,forlan zalutali promasaj,zarate zadivljeni kocnicar...![]()
![]()
pitanje je moj jarane jesu li normalni ovi koji su veceras igrali,onaj sto ih trenira kao i onaj koji ih placa

Obi
ovo je njegova godina, ne treba ga ukopavati, takodjer sam odusevljen Jonathanom i Alvarezom, bice dobra pojacanja
to je eto jedino pozitivno sto sam vidio veceras
Crisetigu isto treba davati sanse, zato jer smo zahrdjali na sredini terena
ovo je njegova godina, ne treba ga ukopavati, takodjer sam odusevljen Jonathanom i Alvarezom, bice dobra pojacanja
to je eto jedino pozitivno sto sam vidio veceras
Crisetigu isto treba davati sanse, zato jer smo zahrdjali na sredini terena
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Julio Cesar - uzasan,katastrofalan.propo golman,nadam se sto skorijem oporavku Viviana ili stavljanju Castelazzia na gol
Lucio - Fuj ! Gadi mi se ovaj,jedno 3 kontre nam je udario.Ranocchia uvijek,al uvijek prije njega
Samuel - los,trebo dobit crveni
Zanetti - S 38. godina jedan od najboljih.Al i on u drugom pol los
Jonathan - Dobar
Cambiasso - Nista
Deki - Nista
Nagatomo - Slabo veceras,al nas najbolji lijevi bek.Ne brinem za njegove igre ni sekunde
Zarate - ocajan
Milito - zabio 2 gola
Forlan - los,skroz los
Sneijder - dobar,smijesno je i pomislit njega ostavit na klupi
Obi - kad je tek uso pogubio se,poslije je to bilo bolje
Ricky - dobar,on treba igrat u sredini
Gasperini - smijesan sa ovom formacijom...Mislim da ni protiv Trabzonspora nismo favoriti
Lucio - Fuj ! Gadi mi se ovaj,jedno 3 kontre nam je udario.Ranocchia uvijek,al uvijek prije njega
Samuel - los,trebo dobit crveni
Zanetti - S 38. godina jedan od najboljih.Al i on u drugom pol los
Jonathan - Dobar
Cambiasso - Nista
Deki - Nista
Nagatomo - Slabo veceras,al nas najbolji lijevi bek.Ne brinem za njegove igre ni sekunde
Zarate - ocajan
Milito - zabio 2 gola
Forlan - los,skroz los
Sneijder - dobar,smijesno je i pomislit njega ostavit na klupi

Obi - kad je tek uso pogubio se,poslije je to bilo bolje
Ricky - dobar,on treba igrat u sredini
Gasperini - smijesan sa ovom formacijom...Mislim da ni protiv Trabzonspora nismo favoriti

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Bezze krivite igrače, ne znaju igrati ovu formaciju to samo ovaj konj i MM ne vide.
Visoko postavljena odbrana sa trojicom nazad ( kod nas poletni u pm ) i bekovi koji ničemu ne služe stvaraju ove probleme koje smo večeras vidjeli.
Ova formacije je izumrla sa totalnim fudbalom, nekada , kada su napadala 2-3 igrača , je imala efekat sada kada bekovi ostave trojicu nazad a 5 igrača te napada imaš žestok problem koji je slikovito pokazan večeras.
Visoko postavljena odbrana sa trojicom nazad ( kod nas poletni u pm ) i bekovi koji ničemu ne služe stvaraju ove probleme koje smo večeras vidjeli.
Ova formacije je izumrla sa totalnim fudbalom, nekada , kada su napadala 2-3 igrača , je imala efekat sada kada bekovi ostave trojicu nazad a 5 igrača te napada imaš žestok problem koji je slikovito pokazan večeras.
Tu formaciju može odigrati samo Barcelona, koja je vjerovatno najspremniji tim na svijetu. Ne znam šta ovaj trener umišlja pa postavlja ovako igru.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
nismo primili 4 gola od 2004 

Ne moze sve biti ni do trenera.Nisu nam valjda igraci glupi da ne znaju odigrat onako kako im trener kaze ? Ako je tako jadni smo mi...Julio Cesar,Lucio,pa i Stankovic vise nisu igraci za Intera.Mister No je napisao/la:Bezze krivite igrače, ne znaju igrati ovu formaciju to samo ovaj konj i MM ne vide.
@Ado
Jesmo 5 u martu

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
u Serie A 
zeznuo je i sudija sto ne dade penal i crveni Migliacciu

zeznuo je i sudija sto ne dade penal i crveni Migliacciu

Mago ,
evo jedan post ( sa jednog od portala ) koji kazuje sve nažalost
evo jedan post ( sa jednog od portala ) koji kazuje sve nažalost
opet nije Gasp kriv što ne zna, nego onaj koji ga je doveo...Potrošili smo cijele pripreme na ništa, to je stvarno neizbježna činjenica. Gasperini nas ne može dovesti dalje od petog mjesta, a možda sam puno i rekao. Ali ne krivim ja njega, jer nije on kriv što on nije čovjek za momčad Intera, ne krivim ni igrače jer nisu ni oni krivi što ih netko takav vodi, već krivim one koji to sve dopuštaju, i činjenica je da od finala u Madridu idemo silaznom putanjom, najprije laganini, a sad već naglavce prema dolje
Otprilike je tako...Al ne moze sve biti njegova krivica,igraci snose takodje veliki dio.Pa sve golove smo primili nakon gresaka odbrane i Cesara.
Uglavnom smijesno ovo sve izgleda za sad.Nadam se da necemo izgubit od Trabzona u srijedu
Uglavnom smijesno ovo sve izgleda za sad.Nadam se da necemo izgubit od Trabzona u srijedu

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dolazim u miru!
Napisat ću i ja nešto. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali igrači intera isto kao da nisu dobro fizički pripremljeni, ovi iz Palerma su vas izdmonirali na fizičkom nivou, dalje pola igrača ne igra na svojim pozicijama, prvenstveno Snejider, mislim da je za ovaj inter najbolja ona 4-4-2 dijamant formacija, Forlan i Milito ispred Snejidera...Večeras Snejider totalno van pozicije...Još nešto, sudija je bio katastrofa, izgubio je kontrolu nad utakmicom, prvo ne isključi Miglacia, potom Samuela...ne znam, možda je i najbolje što je poraz došao na početku da se odmah opamete da ne može ovako...U pojedinim trenucima Samuel jedini igrač u odbrani, jasno je da Gasperini ima neki plan, ali jednostavno preteško ga je sprovesti u djelo, možda i nemoguće u ovoj ekipi intera.
Toliko od mene!

Napisat ću i ja nešto. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali igrači intera isto kao da nisu dobro fizički pripremljeni, ovi iz Palerma su vas izdmonirali na fizičkom nivou, dalje pola igrača ne igra na svojim pozicijama, prvenstveno Snejider, mislim da je za ovaj inter najbolja ona 4-4-2 dijamant formacija, Forlan i Milito ispred Snejidera...Večeras Snejider totalno van pozicije...Još nešto, sudija je bio katastrofa, izgubio je kontrolu nad utakmicom, prvo ne isključi Miglacia, potom Samuela...ne znam, možda je i najbolje što je poraz došao na početku da se odmah opamete da ne može ovako...U pojedinim trenucima Samuel jedini igrač u odbrani, jasno je da Gasperini ima neki plan, ali jednostavno preteško ga je sprovesti u djelo, možda i nemoguće u ovoj ekipi intera.
Toliko od mene!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Teska srca moram priznati da Cesar nije na onom nivou na kojem je bio prije 2-3-4 godine. Sta je u pitanju, Bog zna? Nije on propo, ali ne moze da vrati formu, da li je u pitanju samopouzdanje, zasicenost od Intera ili nesto trece, pojma nemam.
Brazilci su inace takvi, nisu kao italijani, da traju po 10-15 godina, oni malo i nestanu. Genijalne glave, bez sumnje, ali i glave kojima psiha cesto presudi. Sad da li je Cesar jedan od njih ? On se moze prodati jedino u Anzhi ili nesto slicno, ali tesko da ce on iz Intera
Da vi znate koliko sam ja udarao sebi samare kad sam vidio da je Lucio dobio ugovor do 2014.
U 34-oj godini zivota
Deki, Cordoba, pa i Chivu i Motta su prosli svoje najbolje, nema sumnje da bi u timovima tipa Genoa, Udinese...oni vodili glavnu rijec, ali ovo je ipak Inter, cilja se uvijek na najvise, a igraci budu i prodju
Nego...
nemamo stratega na klupi, ni motivatora, vec prosjecnog trenera kakve smo imali u proslosti u Cuperu ili Zacherroniju
a i Moratti vala snosi dio krivice
**** ga FFP vise
Brazilci su inace takvi, nisu kao italijani, da traju po 10-15 godina, oni malo i nestanu. Genijalne glave, bez sumnje, ali i glave kojima psiha cesto presudi. Sad da li je Cesar jedan od njih ? On se moze prodati jedino u Anzhi ili nesto slicno, ali tesko da ce on iz Intera
Da vi znate koliko sam ja udarao sebi samare kad sam vidio da je Lucio dobio ugovor do 2014.

Deki, Cordoba, pa i Chivu i Motta su prosli svoje najbolje, nema sumnje da bi u timovima tipa Genoa, Udinese...oni vodili glavnu rijec, ali ovo je ipak Inter, cilja se uvijek na najvise, a igraci budu i prodju
Nego...
nemamo stratega na klupi, ni motivatora, vec prosjecnog trenera kakve smo imali u proslosti u Cuperu ili Zacherroniju
a i Moratti vala snosi dio krivice

Call the coroner!
Joj u subotu dolazi Roma na Meazu,3 komada nam ne ginu ponovo ako budemo igrali 3-4-3
Lucia su trebali prodat sad kad ga je Malaga htjela a ne produzit mu ugovor.A jos imas Ranocchiu koji je mlad i dobar igrac.Nidje veze ba. Cesar ne moze meda vec godinu dana,frajer se bruka iz utakmice u utakmicu.
@Bianconero
Tako nekako.

Lucia su trebali prodat sad kad ga je Malaga htjela a ne produzit mu ugovor.A jos imas Ranocchiu koji je mlad i dobar igrac.Nidje veze ba. Cesar ne moze meda vec godinu dana,frajer se bruka iz utakmice u utakmicu.
@Bianconero
Tako nekako.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Nema se sta ovde pametovati kad ovaj kvazi trener stavi najboljeg kreatora fudbalske igre na lijevo krilo. fuj jos me obore na kladari samo oni, fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.