Kenan Hasagic

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la _dreamer_ » 11 sep 2011, 23:07

Arsenalisation je napisao/la:@dreamer
Nisi ti jarane izgleda skontao...Ako ti je neka povreda ako te napuca Dzeko u glavu i ne mozes branit nakon 2 dana onda Dzeki treba urucit nagradu za najboljeg sutera svih vremena...Pape je samo rekao terapeutima da kazu da ne moze i to je ono sto je Keni krivo,sto mu nisu rekli u lice Bega je bolji od tebe i gotovi sjedi na klupu i cao a ne nakon ovoliko godina rec ne mozes branit jer te napucao u glavu... :roll:
bolan, pa znalo se da ce begovic braniti neovisno o tome u kakvom ce stanju keno biti, to je vec prije bilo najavljeno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 11 sep 2011, 23:13

otkad se turska liga poredi sa engleskom ?
mah, ustvari ove sto ga podrzaju pri prvom kiksu hasagica brisali bi postove

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 11 sep 2011, 23:16

groka12 je napisao/la:otkad se turska liga poredi sa engleskom ?
gol je iste velicine u engleskoj kao i u turskoj :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2011, 23:20

groka12 je napisao/la:otkad se turska liga poredi sa engleskom ?
Sa poredjenjem ste vi vi takvi poceli.Kenana itekako isto treba pohvaliti nakon svakog dobrog meca.zasto ne.
Sto se tice kiksova,nema ga koji to nema.Jedino ako nije u slobodno vrijeme gradjevinar pa usput bukvalno zazida gol.
@malta jok upola je manji,zato je Keni kud ikamo lakse braniti :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 11 sep 2011, 23:23

Vidis ti belaja obojica golmana briljirala, ne moze se nijedan "argumentovano" popljuvati. :mrgreen:
Uopste nemaju razumjevanja za forumase.
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 11 sep 2011, 23:32

Hare care, sto prije prihvatis cinjenicu da je na golu bolji golman, makar trenutno, bolje za tebe.
Biti patriota je dobra stvar, biti zaslijepljen patriotizmom nije.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:32

Mr Plummer je napisao/la:Vidis ti belaja obojica golmana briljirala, ne moze se nijedan "argumentovano" popljuvati. :mrgreen:
Otkad forumašima trebaju argumenti za pljuvanje. :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2011, 23:34

DRHAUSE je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:Vidis ti belaja obojica golmana briljirala, ne moze se nijedan "argumentovano" popljuvati. :mrgreen:
E jest se pravi lik javio :lol:

Dr. Pljuvac

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 sep 2011, 23:36

DRHAUSE je napisao/la:Bravo Keno majstore u inat dušmanima .Simultanka protiv Galate .Sam protiv svih. :arrow:
hahah pa Galata nije imala sut na gol kako treba i sad kao Hasagic nesto branio specijalno,osim sto je ispucavao loptu u aut jedno 20 puta nista korisno nije uradio......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2011, 23:37

Ponos Torina je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Bravo Keno majstore u inat dušmanima .Simultanka protiv Galate .Sam protiv svih. :arrow:
hahah pa Galata nije imala sut na gol kako treba i sad kao Hasagic nesto branio specijalno,osim sto je ispucavao loptu u aut jedno 20 puta nista korisno nije uradio......
I?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2011, 23:42

malta071 je napisao/la:Hare care, sto prije prihvatis cinjenicu da je na golu bolji golman, makar trenutno, bolje za tebe.
Biti patriota je dobra stvar, biti zaslijepljen patriotizmom nije.
Ko se na vruce mlijeko oprzi taj i u jogurt puse.Ja ovom bivsem Kanadaskom kefiru ne vjerujem pa ga yebi,taman Buffona naslijedio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:43

calcio je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
E jest se pravi lik javio :lol:

Dr. Pljuvac
Za Zahirovića naravno uvijek sam spreman reči istinu e što je to tebi pljuvanje zaboli me uvo. 8-)

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:45

Pogledaj zvaničnu statistiku meča . :arrow:

Dr. Gregory House

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 sep 2011, 23:48

DRHAUSE je napisao/la:
Pogledaj zvaničnu statistiku meča . :arrow:
Gledao sam utakmicu a mec sam juce gledao Klicko i jos neki....
Jesi li ti gledao utakmicu ???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:55

Čitavu a ti je ponosu tamo nečeg očigledno nisi očima vidio . Čuj Galata nije imala šut prema golu, samo Felipe Melo imao 3 i to dobra udarca (jedan gavom i 2 sa distance ) . A Istanbul je skoro čitavu utakmicu se grčevito branio i pokušavao iz kontranapada preko Weba.Ispeci pa reci ili u tvom slučaju odgledaj utakmicu pa onda laži po forumu ovako si se samo prosuo . 8-)

Dr. Gregory House

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 12 sep 2011, 09:27

razlika izmedju hasagica i begovica se ne moze gledat' kroz razliku turske lige i EPL... to sto hasagic nije napravio znacajniju karijeru ima puno uzroka, a najmanji medju njima je kvalitet, odnosno nastupi u repki i klubovima... kenan je 2003.g. bio pred potpisom za fener, ali nije prosao ljekarski zbog povrede ledja u to vrijeme (koja je usput receno glavni uzrok sto hasagic nije napravio nista znacajno na klupskom planu)...

hasagic je odigrao puno odlicnih utakmica u repki, spasio puno bodova i sacuvao od katastrofalnih poraza... jedinu gresku koja nas je u konacnici kostala bodova, napravio je protiv albanije... begovic s druge strane je jedan od perspektivnijih golmana, a kako trenutno brani spada sigurno medju 10 najboljih u evropi i samim time mu pripada buducnost u reprezentaciji..

svakom selektoru je tesko u ovoj situaciji... kako napraviti smjenu, a da se dosadasnjem golmanu ukaze zahvalnost i postovanje zbog nastupa u proslosti s jedne strane, a s druge ispostuje princip da ce braniti najbolji... a svi cemo se sloziti da je begovic trenutno u najboljoj formi...

mi trebamo biti sretni sto nam je takva situacija na golu... nezadovoljstvo onih koji ne igraju je nuzna, ali ne smije prelaziti mjeru, odnosno ne smiju se remetit' odnosi, pa da neko odustaje od reprezentacije, jer tako svi gubimo...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2011, 09:31

amho je napisao/la:razlika izmedju hasagica i begovica se ne moze gledat' kroz razliku turske lige i EPL... to sto hasagic nije napravio znacajniju karijeru ima puno uzroka, a najmanji medju njima je kvalitet, odnosno nastupi u repki i klubovima... kenan je 2003.g. bio pred potpisom za fener, ali nije prosao ljekarski zbog povrede ledja u to vrijeme (koja je usput receno glavni uzrok sto hasagic nije napravio nista znacajno na klupskom planu)...

hasagic je odigrao puno odlicnih utakmica u repki, spasio puno bodova i sacuvao od katastrofalnih poraza... jedinu gresku koja nas je u konacnici kostala bodova, napravio je protiv albanije... begovic s druge strane je jedan od perspektivnijih golmana, a kako trenutno brani spada sigurno medju 10 najboljih u evropi i samim time mu pripada buducnost u reprezentaciji..

svakom selektoru je tesko u ovoj situaciji... kako napraviti smjenu, a da se dosadasnjem golmanu ukaze zahvalnost i postovanje zbog nastupa u proslosti s jedne strane, a s druge ispostuje princip da ce braniti najbolji... a svi cemo se sloziti da je begovic trenutno u najboljoj formi...

mi trebamo biti sretni sto nam je takva situacija na golu... nezadovoljstvo onih koji ne igraju je nuzna, ali ne smije prelaziti mjeru, odnosno ne smiju se remetit' odnosi, pa da neko odustaje od reprezentacije, jer tako svi gubimo...
zar mu nije transfer propao zbog toga sto nije imao turski pasoš ?
i jedno vrijeme je bila aktuelna prica o prelasku u liverpool, ali vise nema nista od toga
Za zivot cijeli!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 12 sep 2011, 09:40

@ maniac

u to vrijeme se pricalo da je ljekarski bio problem... turci su znali da on nema turski pasos odmah u startu... zasto bi onda uopste isao na pregovore i preglede, ako ce mu zbog pasosa pravit' problem? u to vrijeme je on branio u zelji.. nije bio u turskoj...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2011, 09:48

amho je napisao/la:@ maniac

u to vrijeme se pricalo da je ljekarski bio problem... turci su znali da on nema turski pasos odmah u startu... zasto bi onda uopste isao na pregovore i preglede, ako ce mu zbog pasosa pravit' problem? u to vrijeme je on branio u zelji.. nije bio u turskoj...
cini mi se da nije doslo do tog ljekarskog uopste, da je sve zastalo na nekom pokusaju transfera, sta li vec, zbog toga sto bi fener imao previse stranaca u ekipi, a keno tada jos nije mogao dobiti tursko drzavljanstvo, koliko me sjecanje sluzi mislim da je tako bilo, ali nisam siguran 100 %
Za zivot cijeli!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 12 sep 2011, 10:04

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
amho je napisao/la:@ maniac

cini mi se da nije doslo do tog ljekarskog uopste, da je sve zastalo na nekom pokusaju transfera, sta li vec, zbog toga sto bi fener imao previse stranaca u ekipi, a keno tada jos nije mogao dobiti tursko drzavljanstvo, koliko me sjecanje sluzi mislim da je tako bilo, ali nisam siguran 100 %
sve je moguce... ja se iz tog perioda sjecam ovoga s ljekarskim... moguce je da grijesim (moguce da je povreda bila problem s liverpool-om)... razlog u svakom slucaju nije bio kvalitet, nego administracija, a to je bila poenta mog posta.. keno je bio kvalitet, ali spletom kojekakvih okolnosti nije napravio vise...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.