Haj' da i ja dam neko svoje misljenje kad vec svako moze
Ljudi,ova formacija uopste nije losa,ali smo neuigrani do balcaka. Vidjeli ste koliko samo nesporazuma pri najbezazlenijem dodavanju. Osim toga,Luciju treba do daljnjeg zabraniti da prelazi centar. Pa vecinu sansi ljudi stvore na kontru zbog,opet, pogresnog dodavanja.
Momak gore spomenu fizicku spremu. APSOLUTNO TACNO. Ono je bilo smijesno gledati koliko su ih ljudi nadtrcali.
Cesar je pogrijesio,ali je i spasio par 100%-tnih sansi,tako da bezze napadate momka. Pogrijesio jeste kod zadnja dva gola al boze moj
Zatim,Stankovic. Hvala mu na svemu,ali njegov vrhunac je iza nas. Onolika supljina na sredini je najvise njegova zasluga i Estebanova.
I na kraju,Alvarez me odusevio,a i Johnatan bi mogao nadmasiti Maicona. Kad se jos malo stegne sredina moglo bi ono licit na nesto
Znaci,lijevo Obi. Na sredinu umjesto Deje i Estebana Zanetti i Motta,ili eventualno, Poli (kad se oporave) i ispred njih Sneijder i Alvarez i sam Milito u spicu. Ona dvojica (Forlan i Zarate) su mi u defanzivi bili O.
Zivjeli!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić