FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bayernovi amateri nikako da prorade. Danas mršavih 0:0 protiv imenjaka iz Alzenau-a. Usami odigrao čitavu utakmicu.
Basti je jučer imao 133 dodavanja, od toga su 104 bila uspješna.
Happy Birthday Kaiser Franz.
Basti je jučer imao 133 dodavanja, od toga su 104 bila uspješna.
Happy Birthday Kaiser Franz.
Vom Jäger zum Gejagten
Našem Kaiseru Franzu Herzlichen Glueckwunsch zum Geburtstag i još mnogo godina života
Stvarno sam razvojem sezone do sad prezadovoljan, jer očekivao sam da će nam pod Juppom odbrana biti jača, ali da čemo ovako sjajan fudbal, lijep za oko igrat to nisam očekivao, da će biti pobjeda, kvalitetne igre to sam pretpostavljao, jer dosta smo puta pričali o tome gdje škripi i sve to sad što je škripalo štima.
Jedino me malo nervira što Usami tako malo dobiva prilike u prvom timu, vrlo malo je igrao, a ev više nije ni u kadru, nadam se da će se to promijenit.

Stvarno sam razvojem sezone do sad prezadovoljan, jer očekivao sam da će nam pod Juppom odbrana biti jača, ali da čemo ovako sjajan fudbal, lijep za oko igrat to nisam očekivao, da će biti pobjeda, kvalitetne igre to sam pretpostavljao, jer dosta smo puta pričali o tome gdje škripi i sve to sad što je škripalo štima.
Jedino me malo nervira što Usami tako malo dobiva prilike u prvom timu, vrlo malo je igrao, a ev više nije ni u kadru, nadam se da će se to promijenit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Franz Beckenbauer The Kaiser : Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag und dass viele von ihnen zu erreichen, dass.
Franz Beckenbauer The Kaiser : Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag und dass viele von ihnen zu erreichen, dass.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja igram čistu 2 ! Bit če teško al sad više nego ikad vjerujem u ovu ekipu i baš zbog toga što svi najavljuju da je FCB talašika da če ga jedna ekipa City-a razbiti . Vidjet ćemo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ne igrate sa Citiyem sada,a razbiće vas oni ne brini.CoDe je napisao/la:Ja igram čistu 2 ! Bit če teško al sad više nego ikad vjerujem u ovu ekipu i baš zbog toga što svi najavljuju da je FCB talašika da če ga jedna ekipa City-a razbiti . Vidjet ćemo .
Gomez ganja rekord Gerda Mullera iz sezone 1970/71 kada je postigao 40 golova.
Brojku od 30 golova u Bundesligi niko nije dostigao več 30 godina. A dosadašnja kvota Gomeza u ovih 5 kola je najbolja u posljednjih 30 godina, te statističari su izračunali ako Gomez zadrži ovu kvotu postizanja golova (1,6 po utakmici) da će nakon 34. kola imati 54 postignuta gola
Ma dovoljno je da obori ovu brojku od 30
Prošle sezone je podsječanja radi postigao 28 golova i sad iako smo se možda kod njega malo ustezali možemo slobodno reči da je i Mario Gomez svjetska klasa 
Brojku od 30 golova u Bundesligi niko nije dostigao več 30 godina. A dosadašnja kvota Gomeza u ovih 5 kola je najbolja u posljednjih 30 godina, te statističari su izračunali ako Gomez zadrži ovu kvotu postizanja golova (1,6 po utakmici) da će nakon 34. kola imati 54 postignuta gola

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
I nakon pet kola vi genijalci ste zakljucili da ce on tek tako zabiti te golove 

malo bolje pročitaj post, pa onda pričajSpartak je napisao/la:I nakon pet kola vi genijalci ste zakljucili da ce on tek tako zabiti te golove

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
U subotu 17.09.2011 bit ce odrzano okupljanje bajernovih navijaca u Sarajevu pred BBI centrom.Okupljanje ce poceti u 16 sati Pred BBI zadrzat cemo se do 17 sati kada se svi prikupe odlzaimo u kafic vjerovatno cheers pub , za prepoznavanje dovoljno je da poneste dres ili sal.Okupljanju ce prisustvovati pojedini admini str.svi koji misle da je Bayern najbolji klub i nas gost iz Beograda koji je Vlasnik str.Bayern fans Serbia.Svi ste pozvani.
- Omerbavarac
- Kontakt:
E ovako, prije sutrasnje tekme zelim da obradujem barem neke.
Naime, jucer mi stize poruka od jednog gospodina a u istoj stoji naglasak na predstojecu tekmu BiH i pitanje jesam li zainteresovan s obzirom da ce doticni donirati karte.
Vjerujem da znate o kome je rijec.
Eh sad moje pitanje glasi, dvojica dobrovoljaca koji nisu planirali na tekmu a zele da idu, nek se jave pa da se dogovorimo. Uglavnom dobijamo kartu i prevoz, a donator je gospo'n Secko.
Po mogucnosti ako moze neki Tuzlak, lakse bi nam bilo za dogovor i sve ostale sitnice.
Naime, jucer mi stize poruka od jednog gospodina a u istoj stoji naglasak na predstojecu tekmu BiH i pitanje jesam li zainteresovan s obzirom da ce doticni donirati karte.

Vjerujem da znate o kome je rijec.

Eh sad moje pitanje glasi, dvojica dobrovoljaca koji nisu planirali na tekmu a zele da idu, nek se jave pa da se dogovorimo. Uglavnom dobijamo kartu i prevoz, a donator je gospo'n Secko.
Po mogucnosti ako moze neki Tuzlak, lakse bi nam bilo za dogovor i sve ostale sitnice.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da odmah u startu kažem da nisam zainteresovan.
Ti i Hantraga se dogovorite preko PP, pa pičite.
Ti i Hantraga se dogovorite preko PP, pa pičite.
Vom Jäger zum Gejagten
Ima li sta novo oko Robenove ozljede, kad bi se mogao vratiti na teren.
Volim te Zeljo!!!
Kaže Rumenige, za sedmicu, dvije, tri....
Ko će ga znati. Mislim da ga Bayernov Doc usporaje u svemu tome, želeći da se TO skroz sanira.
Bitno je da se zasad njegov izostanak nije toliko osjetio.
Ko će ga znati. Mislim da ga Bayernov Doc usporaje u svemu tome, želeći da se TO skroz sanira.
Bitno je da se zasad njegov izostanak nije toliko osjetio.

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Meni je u jednu ruku drago što Robben ne igra jer dokazujemo ostalima da smo i bez njega mi jedna sila od kluba 

Ako večeras dobijemo definitivno to je onaj pravi Bajern od ranijih godina,mislim da je Jup
posložio kockice,netreba gledati na ove silne golove ali igra mi je tako dobra za ne povjerovat,
kad se samo sjetim prošle sezone pogotovo na početku sa vanhalom debelim prascem...
posložio kockice,netreba gledati na ove silne golove ali igra mi je tako dobra za ne povjerovat,
kad se samo sjetim prošle sezone pogotovo na početku sa vanhalom debelim prascem...
Ne pitajte više kad će Robben, prijatelj vam je otkrio tačan datum.geronimo je napisao/la:Kaže Rumenige, za sedmicu, dvije, tri....

Koji čovjek, evo vidiš zašto ne mogu bez Kalleta.

Samo nek' je veselo, mahnitluk to se traži.

zlatandr je napisao/la:Ima li sta novo oko Robenove ozljede, kad bi se mogao vratiti na teren.

Pod broj 1 što hoću večeras je sačuvana mreža, pod brojem 2 hoću sačuvanu mrežu, a pod brojem 3 isto toliko golova u mreži podmornice, ali da večeras baš opravda svoj naziv.

PS:Ima li više istinskih protivnika Super Mariana?

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 14 sep 2011, 13:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Uff Klare sve je ovo dobro, ovo tvoje 2 puta sačuvana mreža, al onda kažeš isto toliko golova u mreži podmornice znači da bi po tom zabili nula golovaKlare je napisao/la:
Pod broj 1 što hoću večeras je sačuvana mreža, pod brojem 2 hoću sačuvanu mrežu, a pod brojem 3 isto toliko golova u mreži podmornice, ali da večeras baš opravda svoj naziv.![]()

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gomez je po meni strasan napadac,ujedno i najdrazi iz Bayerna
Za par godina dobit ce te odlicnog ofanzivnog igraca tipa C.Ronalda,aa uz to jos bosanac
Sad igra za mladje Bayernove kategorije i svi govore da je pred njim blistava karijera,a ja se slaem s tim,mali je odlican igrac
Kad ga vec pohvali,red je da kazem i ime
Zapamtite : Berin Brzovic
pozz bavarci

Za par godina dobit ce te odlicnog ofanzivnog igraca tipa C.Ronalda,aa uz to jos bosanac

Sad igra za mladje Bayernove kategorije i svi govore da je pred njim blistava karijera,a ja se slaem s tim,mali je odlican igrac

Kad ga vec pohvali,red je da kazem i ime

Zapamtite : Berin Brzovic

pozz bavarci

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
effe, effe, mačak stari.
Dobro sad sam editov'o, spasio koliko je moglo, uglavnom ispade skroz suprotno od onog što sam mislio
I da ti kažem nemoj se igrati, još uvijek imam keca u rukavu
, nemoj da se sad prisjećamo onog Tunizijca. 

I da ti kažem nemoj se igrati, još uvijek imam keca u rukavu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.