Odlican INT. Eto sad sansa da odmah izjednacite.bear grylls je napisao/la:e nemogu da vjerujem opet chargersi ocajni specijalni timovi prmamo touchdown **** mu sve

McNab odlican start u Minesoti.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Odlican INT. Eto sad sansa da odmah izjednacite.bear grylls je napisao/la:e nemogu da vjerujem opet chargersi ocajni specijalni timovi prmamo touchdown **** mu sve
Ma nea veze, imamo JJ Watt-a i Mario Williamsa, odbrana nam je beton. Napad beton, ove godine nea zajebancije.SaltCityAttack je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:A sta uradise Texansi, ne gine nam superbowl ove godine
Ovog Okoyea niste smjeli pustiti tek tako iz onako lose odbrane...ebiga covjek vam imao najvise tackla prosle godine, a evo ovdje kod nas covjek se odlicno uklopio u ovu nasu odbranu koja je beton...Hosuton je dobar, ali nekako ne vjerujem da mozete do super bowla, jer Baltimore i NE su jaci od Houstona, ali nikad ne znas.
Bit ce da je McNabb, obicna **** postao.sandiegochargers je napisao/la:ILI SU CHARGERSI SILA ILI SU VIKINGSI SLINE....
RIVERS KRALJ
Al gledaj ovo druže, ludilo, evo skačem po kući, luđi sam od RexaSaltCityAttack je napisao/la:I ovi Jetsi su se usmrdili ebote...niti imaju odbrane nit napada sa ovim QB
Hawking je napisao/la:Al gledaj ovo druže, ludilo, evo skačem po kući, luđi sam od RexaSaltCityAttack je napisao/la:I ovi Jetsi su se usmrdili ebote...niti imaju odbrane nit napada sa ovim QB![]()
Ludiloooooooooooooooo
Ja taman reknem evo ga proradio kad nešto zase.re... Romo je posebna priča, on im je uništio pobjedu...SaltCityAttack je napisao/la:Ovaj Sanchez veze nema majkemi...pa lik nije normalan neka ide u pm ...trebaju ovi jetsi novog QB jer lik je kao nekad Grossman u Bearsima...samo zivce vadi majkemi......pa kad je meni izvlacio zivce, koji ne navijam za Jetse kud ces onda dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.