haaaahhhahahhahhahhahahaavevericabimbereket je napisao/la:santos je napisao/la:Domercant?jasmin10 je napisao/la:ma vidi se vala da je iz jablanicepuni smo talenata
ma i on je iz jablanice..al u mladosti previse radio na raznjevima:D

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
haaaahhhahahhahhahhahahaavevericabimbereket je napisao/la:santos je napisao/la:Domercant?jasmin10 je napisao/la:ma vidi se vala da je iz jablanicepuni smo talenata
ma i on je iz jablanice..al u mladosti previse radio na raznjevima:D
Mislim da je nezahvalno porediti ova dva igraca.Meni se Savanovic jako svidja kao igrac ,ali je jako tesko reci da je jedan od njih bolji.Kada bi sve argumente stavili na vagu mislim da ne bi prevgnulo ni na jednu stranu.Savanovic je mozda svestraniji ,igrac,ali nije lider.Mirza kad ga krene,nezaustavljiv je,ali isto tako Savanovic je racionalniji,Mirza ce da sili i kad ga ne ide,dok ce Dusko okrenuti se drugim stvarima.Mirza je u klupskoj kosarci ostvario puno vise od Duska,ovaj je pak vise u reprezentativnoj.Tako da,stvarno je tesko reci a je neko bolji,smatram da kada bi Dusko igrao u nasoj reprezentaciji,da se jadan ne bi vidio,jer on je timski igrac i zavisi dosta od ekipe,dok Mirza moze dosta toga sam,ali to je i sjojevrstan rizik.Mikado je napisao/la:Ko smatra da je Savanović bolji od Mirze nek se zapita dobro
Potpisujem!! Jos da dodam da je Mirza za klasu bolji u odbrani, ima bolje fizicke predispozicije i to je otprilike to... Mozda mala prednost Dusku sto se tice napada, upravo zbog te racionalnosti (uzimam ono njegovo najbolje sto je dao u ovoj jednoj sezoni u Pamesi, te na SP za Srbiju).barbarez je napisao/la:Mislim da je nezahvalno porediti ova dva igraca.Meni se Savanovic jako svidja kao igrac ,ali je jako tesko reci da je jedan od njih bolji.Kada bi sve argumente stavili na vagu mislim da ne bi prevgnulo ni na jednu stranu.Savanovic je mozda svestraniji ,igrac,ali nije lider.Mirza kad ga krene,nezaustavljiv je,ali isto tako Savanovic je racionalniji,Mirza ce da sili i kad ga ne ide,dok ce Dusko okrenuti se drugim stvarima.Mirza je u klupskoj kosarci ostvario puno vise od Duska,ovaj je pak vise u reprezentativnoj.Tako da,stvarno je tesko reci a je neko bolji,smatram da kada bi Dusko igrao u nasoj reprezentaciji,da se jadan ne bi vidio,jer on je timski igrac i zavisi dosta od ekipe,dok Mirza moze dosta toga sam,ali to je i sjojevrstan rizik.Mikado je napisao/la:Ko smatra da je Savanović bolji od Mirze nek se zapita dobro
Po ovim strijelcima u obje ekipe,nema sanse da je caja pobijedilaedinjo-vg je napisao/la:caja pobjdila real. nas tele 2. strijelac tekme!
CAJA LABORAL: Heurtel, Oleson 8, San Emeterio 18, Mirza Teletović 16, N. Bjelica 6, Ribas 4, Seraphin 8, Prigioni 5, Musli.
REAL MADRID: Rodriguez 6, Rudy 7, Suarez 2, Mirotić 11, Begić 7, Veličković 10, Tomić 2, Pocius 2, Reyes 4, Carroll 7, Sergio Llull 10.
neno#4 je napisao/la:Ako u kontinuitetu bude igrao ovo sto sada radi postat ce za 20 posto bolji igrac.
Inace je Dusko ga "nagazio". Treba da u potpunosti preuzme ulogu lidera, da vise radi u odbrani i bolje skace. To je jedan veliki plus za nasu repku. Ako se obistini naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.