Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Golman koji primi cetiri gola a minimalno dva njegova krivica se nicim ne moze pravdati. Golmani ne smiju grijesiti, inace ne dobiju prolaznu ocjenu, kao sto je to sada slucaj sa Cesarom.neroazzuro je napisao/la:Cesar je pogrijesio,ali je i spasio par 100%-tnih sansi,tako da bezze napadate momka. Pogrijesio jeste kod zadnja dva gola al boze moj
zapitaj se ti zasto taj ni jedan igrac nije htjeo da dodze,bilo je nekada vreme kada je svaki pa i najbolji igrac na svjetu zelio zaigrati za inter jer tada je inter imao relativno dobrog ili odlicnog trenera,respektabilnu i perspektivnu ekipu sa nekoliko vanserijskih igraca,klub je imao zdravu politiku i ambiciju,sada toga vise nema a igraci koji su potencijalna pojacanja to itekako vide i logicno da nece doci u klub kojeg iznutra izjeda korozija i unutarnji paraziti,nece u klub koji nema ambiciju niti zdrav razum i politiku,niko nece u klub koji prodaje sve sto stigne i u kojem je sve od danas do sutra bez negog jakog cilja i pravila,niko nece u klub u kojem se predsjednik koji nema pojma o fudbalu mjesa u sve,niti i jedan trener hoce da mu se kojekakav sesirdija marko branka mjesa u posao i dovodi igrace po svom nahodenju,niko nece u klub u kojem su 2/3 ekipe stare i istrosene matore imbecilske i parazitske stoke sem par pojedinaca,niko nece tamo gdje se nezna ko pije a ko placa i gdje nije jasno do poslijednjeg dana prelaznog roka ko ce ostati a ko ce otici a kamo li tko ce doci,benitez je odlican trener ali su ga unistili branca i morati i on je svjesno izjavio neke stvari kada je vidio sa kakvim budalama ima posla,nije covjek sebi dopustio da ga hebu u zdrav mozak,prokuzili su to mnogi pa zato i niko nije htjeo na interovu klupu,jedini je mourinho imao slifa i muda da morattiu lupi sakom od sto a da branci opali klempu kada ovaj izusti neku svoju glupost,profesor je poredao sve na svoje mjesto u klubu i napravio red i disciplinu u svakom smislu i u svakom segmentuigre i klupskog poslovanja,rezultati su dosli,a po odlasku profesora za kratko vreme su to sve srusili,po meni cekaju nas sve gori i gori daniadointer je napisao/la:hajd iskreno reci sta bi rekao da su nam ovo bila pojacanja:David de Gea,Chris Smalling,Javier Hernández,Michael Carrick,Ashley Young,Danny Welbeck,Fábio,Rafael,Tom Cleverley,Darren Fletcher,Darron Gibson,,,
i koga da dovede Moratti kad nijedan kojeg je pozvao,nije htio da dodje,,izgleda najbolje da stavi Baresija i zdravo,od ovog ne moze bit gori,,,
Lajkadointer je napisao/la:i sta odjednom prestao da slaze u Real Madridu?pa mislis da se Moratti petlja vise od Berlusconija ili Gallianija Allegriju?ja ne vjerujem,,a i ti si izgleda navijac dok se pobjedjuje,,Inter u 6 godina 5x prvak i jednom drugi i ti vec tako o Morattiju i Branci?kladim se da si im ebavo majku kad su prodali i Ibru Barcelloni i govorio da je dobar Eto'o nebi ga Barcellona prodala,,puno ih je takvih nazalost,,a vjerujem i da ce Gasperini ako ovako bude promjeniti formaciju i da ce sve da krene na bolje,,ako hocemo da podmladimo ekipu,trebace nam 2 godine najmanje da se uigraju,,Kucka,Zàrate,Castaignos,Tassi,Poli,Ranocchia,Viviano,Coutinho,Alvarez,Nagatomo,Caldirola + primavere Dell'Agnello,Crisetig,Alborno,Faraoni,Longo,Bessa,Benedetti,Alibec su i vise nego dovoljni da je podmladimo,,,
E to je to, ja sam nekako dojma da ako on promijeni formaciju da ce sve sjesti na svoje mjesto, nadam se da je toliko pametan da mu netreba jos jedan samar u LP ili serie a.Yuto je napisao/la:
Lajk![]()
Navodno Gasperini sinoc poslije utakmice imao 20-minutni razgovor sa Brancom,a vec danas bio kod Morattia...Valjda su mu otvorili oci sto se tice ove njegove formacije...
Zasro je dosad sve sto je mogo zasrat al i dalje ima moju podrsku (pod uslovom da promijeni formaciju).
ja očekujem da ga Moratti s noge na noguPuma je napisao/la:Svi na ''Meaci'' očekuju da se situacija danas izgladi.
Yuto je napisao/la:
Forlana nema...
________________J.Cesar
___Jonathan_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
_________Zanetti_Cambi_Alvarez
________________Sneijder
_____________Pazzini_Forlan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.