FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2011, 01:37

Meni isto Motta zna izvuc zivce sa onim lezernim stilom "lako cemo" a i Cambi iako mi je ekstra drag igrac danas me je iznervira, preda je previse lopti u njihove noge, ali nitko kao Pandev, isto starac neki od 80 godina zapuse malo jace njega odnese :lol: :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 sep 2011, 07:34

neroazzuro je napisao/la:Cesar je pogrijesio,ali je i spasio par 100%-tnih sansi,tako da bezze napadate momka. Pogrijesio jeste kod zadnja dva gola al boze moj
Golman koji primi cetiri gola a minimalno dva njegova krivica se nicim ne moze pravdati. Golmani ne smiju grijesiti, inace ne dobiju prolaznu ocjenu, kao sto je to sada slucaj sa Cesarom.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 12 sep 2011, 08:02

Nema opravdanja ni za jednog igrača a pogotovo za Cesara, nekada bi on branio onakve udarce, no nakon udesa on nije sav svoj a znalci prodaju Viviana...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 12 sep 2011, 10:58

slika
Kako smo se smijali i uživali....

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 sep 2011, 11:12

ma nije sve ni do Gaspa bilo,krivi su i igraci,,Palermo je duplo trcao od njih,J.Cesar bi nekad odbranio onaj drugi,treci,cetvrti gol,Forlàn je zamjenio Eto'oa a bila mu tek prva utakmica,Zàrate je zamjenio Pandeva a isto mu tek prva utakmica(ne znam samo zasto nije ubacio Alvareza umjesto njega),,predvidjam extra sezonu Obija,mali dere,,steta sto nismo uzeli Kucku odmah da ne cekamo januar,puno bi nam godila njegova mladost na sredini,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 12 sep 2011, 11:31

nije trener nista kriv,kriv je onaj koji ga je postavio a morao je znati da taj nezna voditi ekipu tipa intera,i mene kada bi morati nazvai i ponudio mi trenersko mjesto u interu normalno da bih prihvatio iako pojma nemam,gubili bi sa mnom na klupi ama bas svaku utakmicu,e onda meni tu niko nebi imao sta zamjeriti ja sam prihvati ponudu i ostvario svoj san a massimo treba da vodi racunao o klubu i sta i koga u njega dovodi,a on dovodi sve odreda polovnjace istrosene i nedokazane fudbalere i trenere da bi samo sto jeftinije prosao,glavni krivac za agoniju i apokalipsu te selektivno unistavanje intera je morrati zajednosa glupim i nesposobnim brancom :twisted:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 sep 2011, 11:39

hajd iskreno reci sta bi rekao da su nam ovo bila pojacanja:David de Gea,Chris Smalling,Javier Hernández,Michael Carrick,Ashley Young,Danny Welbeck,Fábio,Rafael,Tom Cleverley,Darren Fletcher,Darron Gibson,,, :shock:
i koga da dovede Moratti kad nijedan kojeg je pozvao,nije htio da dodje,,izgleda najbolje da stavi Baresija i zdravo,od ovog ne moze bit gori,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 12 sep 2011, 12:32

adointer je napisao/la:hajd iskreno reci sta bi rekao da su nam ovo bila pojacanja:David de Gea,Chris Smalling,Javier Hernández,Michael Carrick,Ashley Young,Danny Welbeck,Fábio,Rafael,Tom Cleverley,Darren Fletcher,Darron Gibson,,, :shock:
i koga da dovede Moratti kad nijedan kojeg je pozvao,nije htio da dodje,,izgleda najbolje da stavi Baresija i zdravo,od ovog ne moze bit gori,,,
zapitaj se ti zasto taj ni jedan igrac nije htjeo da dodze,bilo je nekada vreme kada je svaki pa i najbolji igrac na svjetu zelio zaigrati za inter jer tada je inter imao relativno dobrog ili odlicnog trenera,respektabilnu i perspektivnu ekipu sa nekoliko vanserijskih igraca,klub je imao zdravu politiku i ambiciju,sada toga vise nema a igraci koji su potencijalna pojacanja to itekako vide i logicno da nece doci u klub kojeg iznutra izjeda korozija i unutarnji paraziti,nece u klub koji nema ambiciju niti zdrav razum i politiku,niko nece u klub koji prodaje sve sto stigne i u kojem je sve od danas do sutra bez negog jakog cilja i pravila,niko nece u klub u kojem se predsjednik koji nema pojma o fudbalu mjesa u sve,niti i jedan trener hoce da mu se kojekakav sesirdija marko branka mjesa u posao i dovodi igrace po svom nahodenju,niko nece u klub u kojem su 2/3 ekipe stare i istrosene matore imbecilske i parazitske stoke sem par pojedinaca,niko nece tamo gdje se nezna ko pije a ko placa i gdje nije jasno do poslijednjeg dana prelaznog roka ko ce ostati a ko ce otici a kamo li tko ce doci,benitez je odlican trener ali su ga unistili branca i morati i on je svjesno izjavio neke stvari kada je vidio sa kakvim budalama ima posla,nije covjek sebi dopustio da ga hebu u zdrav mozak,prokuzili su to mnogi pa zato i niko nije htjeo na interovu klupu,jedini je mourinho imao slifa i muda da morattiu lupi sakom od sto a da branci opali klempu kada ovaj izusti neku svoju glupost,profesor je poredao sve na svoje mjesto u klubu i napravio red i disciplinu u svakom smislu i u svakom segmentuigre i klupskog poslovanja,rezultati su dosli,a po odlasku profesora za kratko vreme su to sve srusili,po meni cekaju nas sve gori i gori dani

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 sep 2011, 12:51

i sta odjednom prestao da slaze u Real Madridu?pa mislis da se Moratti petlja vise od Berlusconija ili Gallianija Allegriju?ja ne vjerujem,,a i ti si izgleda navijac dok se pobjedjuje,,Inter u 6 godina 5x prvak i jednom drugi i ti vec tako o Morattiju i Branci?kladim se da si im ebavo majku kad su prodali i Ibru Barcelloni i govorio da je dobar Eto'o nebi ga Barcellona prodala,,puno ih je takvih nazalost,,a vjerujem i da ce Gasperini ako ovako bude promjeniti formaciju i da ce sve da krene na bolje,,ako hocemo da podmladimo ekipu,trebace nam 2 godine najmanje da se uigraju,,Kucka,Zàrate,Castaignos,Tassi,Poli,Ranocchia,Viviano,Coutinho,Alvarez,Nagatomo,Caldirola + primavere Dell'Agnello,Crisetig,Alborno,Faraoni,Longo,Bessa,Benedetti,Alibec su i vise nego dovoljni da je podmladimo,,,

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 12 sep 2011, 13:29

adointer je napisao/la:i sta odjednom prestao da slaze u Real Madridu?pa mislis da se Moratti petlja vise od Berlusconija ili Gallianija Allegriju?ja ne vjerujem,,a i ti si izgleda navijac dok se pobjedjuje,,Inter u 6 godina 5x prvak i jednom drugi i ti vec tako o Morattiju i Branci?kladim se da si im ebavo majku kad su prodali i Ibru Barcelloni i govorio da je dobar Eto'o nebi ga Barcellona prodala,,puno ih je takvih nazalost,,a vjerujem i da ce Gasperini ako ovako bude promjeniti formaciju i da ce sve da krene na bolje,,ako hocemo da podmladimo ekipu,trebace nam 2 godine najmanje da se uigraju,,Kucka,Zàrate,Castaignos,Tassi,Poli,Ranocchia,Viviano,Coutinho,Alvarez,Nagatomo,Caldirola + primavere Dell'Agnello,Crisetig,Alborno,Faraoni,Longo,Bessa,Benedetti,Alibec su i vise nego dovoljni da je podmladimo,,,
Lajk :mrgreen:

Navodno Gasperini sinoc poslije utakmice imao 20-minutni razgovor sa Brancom,a vec danas bio kod Morattia...Valjda su mu otvorili oci sto se tice ove njegove formacije...

Zasro je dosad sve sto je mogo zasrat al i dalje ima moju podrsku (pod uslovom da promijeni formaciju :mrgreen: ).
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2011, 13:47

Yuto je napisao/la:
Lajk :mrgreen:

Navodno Gasperini sinoc poslije utakmice imao 20-minutni razgovor sa Brancom,a vec danas bio kod Morattia...Valjda su mu otvorili oci sto se tice ove njegove formacije...

Zasro je dosad sve sto je mogo zasrat al i dalje ima moju podrsku (pod uslovom da promijeni formaciju :mrgreen: ).
E to je to, ja sam nekako dojma da ako on promijeni formaciju da ce sve sjesti na svoje mjesto, nadam se da je toliko pametan da mu netreba jos jedan samar u LP ili serie a.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 sep 2011, 16:02

Ono sinoc je bilo kriminalno,,majko mila,,!!!!!!!!! Sa trojicom nazad izgledamo kao amateri!!!!! Nadam se da ce promjeniti taktiku inace smo vareni!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 sep 2011, 16:22

Sukobili se Gasperini i Branka?

Izgleda da je sinoć u svlačionici ''neroazura'' bilo burno, pošto čelnici kluba nisu bili zadovoljni trenerovim odlukama.

Trener Intera Đanpjero Gasperini bi danas trebalo da održi sastanak sa sportskim direktorom Markom Brankom, pišu mediji u Italiji.

Inter je sinoć na otvaranju nove sezone u Seriji A pretrpeo prvi poraz u poslednjih deset godina.

Taj susret je zakazan zbog toga što su se ova dvojica navodno sukobili u svlačionici Intera posle poraza od Palerma.

Menadžment Intera navodno je bio nezadovoljan zbog odluka da Vesli Snajder meč počne sa klupe, ali i zbog zanemarivanja Đampaola Pacinija.

''Nije sistem kriv, to je više zbog pažnje i koncentracije igrača'', rekao je Gasperini Branki, posle kritika koje je dobio na svoj račun.

Svi na ''Meaci'' očekuju da se situacija danas izgladi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 12 sep 2011, 16:26

Ma treba ovom klocu gasperiniju odmah pedalu dati dok ne bude kasno.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 12 sep 2011, 16:49

Puma je napisao/la:Svi na ''Meaci'' očekuju da se situacija danas izgladi.
ja očekujem da ga Moratti s noge na nogu :D ... i njeg i onog Indijanca Jurića !!!

ps. oću Baresija za trenera !!!
slika
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 sep 2011, 17:38

neću da budem trener intera! :lol:

ajde poraz na stranu, ipak je palermo veoma neugodno gostovanje, milan je ne tako davno u gostima protiv palerma isprašen sa čak 3-0. najgore je to što ko je god gledao kaže da inter nije imao igru. ogromna je greška bilo dovesti gasperinija, ima inter dobar sastav, uz milan najjači sigurno. ali dovesti čovjeka koga je genoa ne tako davno otjerala radi lošeg rezultata da vodi tim koji traži 1. mjesto je u najmanju ruku rečeno loš potez. zašto najboljeg igrača drži na klupi?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 12 sep 2011, 20:17

Pravio se budala sa Sneijderom,al brzo je to skonto.

Znaci s turcima u srijedu.Forlana nema,tako da ce Pazzini vjerovatno igrat.Mislim da cemo ovu utakmicu igrat u 4-3-1-2 formaciji (odnosno nadam se). Nesto ovako :

________________J.Cesar
___Jonathan_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
_________Zanetti_Cambi_Alvarez
________________Sneijder
_____________Pazzini_Forlan

Jesmo losi za sad,al ipak mislim da bi Turke trebali dobit (ako ne budemo igrali difesa a tre :mrgreen: ) :roll: :oops:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

JZ4
Kontakt:

Post Postao/la JZ4 » 12 sep 2011, 20:49

ne shvatam vas stvarno, u neku ruku formacija nije losa zato sto igramo vise napadacki fudbal, al ruku na srce ovo je formacija za tim koji se gradi za neko dobro mjesto, bas onako kako je to u genoi bio slucaj pa je s njom dobro prolazio, treba duze od pola sezone da se ova formacija uigra jer smo s njom najranjiviji u kontra-napadu...
vjerujte da mu je poslije razgovora s brancom doslo u glavu i nadam se da ce pocet normalno koristit adute nekih igraca... sve u svemu pocetak sezone je... vidimo se na kraju :)

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 sep 2011, 22:42

Dajte ljudi malo strpljenja, pa nije ni trener budala da forsira nešto što ne funkcioniše. Treba realno sagledati situaciju, trener je poprilično kasno izabran, cijelo ljeto se nije mogla uigravati kompletna ekipa, kasnilo se sa transferima, reprezentativna pauza pred prvu utakmicu, igralo se sa Palermom koji ima ogroman napadački potencijal i svakoj ekipi kući mogu zabiti 2-3 gola.

Sinoć nije bio problem ta trojka pozadi, već više sredine koja nije zaustavljali protivničke napade na vrijeme i dozvoljavali su lagane pasove prema napadačima koji onda idu direktno na stopere, plus što se i bokovi nisu najbolje zatvarali. Evidentno je da se to treba još uigrati i treba dati treneru vremena, ako krenemo svaku polusezonu mijenjati trenere, vraćamo se u period od prije 7-8 godina i nema nas opet nigdje na mapi.

Kod Gasperinija mi se sviđa što pokušavati promijeniti igru, Inter bi napokon trebao početi IGRATI fudbal. Zadnjih nekoliko sezona nije tu bilo igre, više je to bio fizički fudbl bez atrakcije, lepršavosti. Za sad ovi standardni igrači to nisu u stanju (Cambiasso, Stanković, Motta...) ali polahko se dovode igrači koji će to postepeno mijenjati (Coutinho, Alvarez, Zarate, Jonathan, Sneijder...).

Što se tiče još utakmice sa Palermom, glavni uzrok poraza je bio nedostatak koncentracije. Imali smo rezultat, u 2.poluvremenu smo imali i igru ali opuštanje naših igrača nas je koštalo. Još onakva 2 gola Palerma su ih dotukla. Ipak, poprilično sam siguran da je bilo do kraja još 5-6 minuta nakon Forlanovog gola da bi zabili i 4.gol.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 12 sep 2011, 23:06

Yuto je napisao/la:
Forlana nema...

________________J.Cesar
___Jonathan_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
_________Zanetti_Cambi_Alvarez
________________Sneijder
_____________Pazzini_Forlan

:mrgreen:
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.