Jesi ti onaj što je prije imao nick Tom Huddlestone, Huddlestone nema mjesta u prvom timu jer nije dovoljno kvalitetan, a Modrić će igrat jer je najbolji igrač ovog timabelefront je napisao/la:Sandro pauzira jos mjesec-dva ali imamo Huddlestone-a koji ulazi u formu i zamislite ovakvu ekipu:
.......Friedel.......
..corluka..Dawson...Gallas...Ekotto...
...........Sandro....Huddlestone....
...lennon......Van der Vaart.....Bale
................Adebayor..............
Da sam 'Arry, Modrica ne bih ni u rezervni tim ubacio, ali svakako bih volio da izgubi mjestu prvom timu..
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Audere est Facere
nisam, u pravu si, Huddlestone nije ni blizu Modricu, ali ja bih zbog njegovog ponasanja stavio i Dos santosa prije, Modric se ponasao kao derle kakvo od 15 godina, i zato sam ga zamrzio, sram da ga bude, nije vazno, ne mora Huddl igrati, Parker je isto jak kao i Modric ako ne i bolji, ali steta sto je star...M. Scofield je napisao/la:Jesi ti onaj što je prije imao nick Tom Huddlestone, Huddlestone nema mjesta u prvom timu jer nije dovoljno kvalitetan, a Modrić će igrat jer je najbolji igrač ovog timabelefront je napisao/la:Sandro pauzira jos mjesec-dva ali imamo Huddlestone-a koji ulazi u formu i zamislite ovakvu ekipu:
.......Friedel.......
Da sam 'Arry, Modrica ne bih ni u rezervni tim ubacio, ali svakako bih volio da izgubi mjestu prvom timu..
-
- Kontakt:
Pa dos santos moze biti bolji od modrica samo da mu se da sansa momak sa mexicom razvaljuje malo je reci ko ronaldinjo nekadbelefront je napisao/la:nisam, u pravu si, Huddlestone nije ni blizu Modricu, ali ja bih zbog njegovog ponasanja stavio i Dos santosa prije, Modric se ponasao kao derle kakvo od 15 godina, i zato sam ga zamrzio, sram da ga bude, nije vazno, ne mora Huddl igrati, Parker je isto jak kao i Modric ako ne i bolji, ali steta sto je star...M. Scofield je napisao/la:Jesi ti onaj što je prije imao nick Tom Huddlestone, Huddlestone nema mjesta u prvom timu jer nije dovoljno kvalitetan, a Modrić će igrat jer je najbolji igrač ovog timabelefront je napisao/la:Sandro pauzira jos mjesec-dva ali imamo Huddlestone-a koji ulazi u formu i zamislite ovakvu ekipu:
.......Friedel.......
- M. Scofield
- Kontakt:
Dos santosu treba kontinuitet igara a ovdje ga neće dobiti poznavjući Harrya koji ne rotira momčad, zato i imamo uvijek problema sa ozljedama
Audere est Facere
Meni je Dos santos pravo drag igrac, na PES-u je obavezno u prvoj postaviM. Scofield je napisao/la:Dos santosu treba kontinuitet igara a ovdje ga neće dobiti poznavjući Harrya koji ne rotira momčad, zato i imamo uvijek problema sa ozljedama

Adebayor: Imamo momčad za jedno od prva četiri mjesta
Togoanski nogometaš Emmanuel Adebayor izjavio je da Tottenham cilja na jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka, te da imaju dovoljno dobru momčad da u tome i uspiju...
Adebayor, napadač Manchester Cityja na posudbi u Tottenhamu, je uvjeren da "spursi" mogu ponoviti sezonu 2009/2010 kada su završili kao četvrta momčad Premiershipa i izborili Ligu prvaka.
-Ne tvrdim da idemo na naslov prvaka. Ciljamo na jedno od prva četiri mjesta, ali neće biti lako. Imamo dovoljno dobru momčad i nadam se da ćemo uspjeti u tome - rekao je Adebayor za The Sun.
Togoanski nogometaš Emmanuel Adebayor izjavio je da Tottenham cilja na jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka, te da imaju dovoljno dobru momčad da u tome i uspiju...
Adebayor, napadač Manchester Cityja na posudbi u Tottenhamu, je uvjeren da "spursi" mogu ponoviti sezonu 2009/2010 kada su završili kao četvrta momčad Premiershipa i izborili Ligu prvaka.
-Ne tvrdim da idemo na naslov prvaka. Ciljamo na jedno od prva četiri mjesta, ali neće biti lako. Imamo dovoljno dobru momčad i nadam se da ćemo uspjeti u tome - rekao je Adebayor za The Sun.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
10-og igramo protiv Wolfsa, zeznuta ekipa koja nas poprilicno cesto dobije i zato ne smijemo sebi priustiti jos jedan poraz, znatno smo oslabljeni neigranjem VdV, Sandra,Gallasa i drugih (svake godine smo kao bolnica), mislim da je vrijeme da igramo za promjenu sa dva napadaca i mislim da je najbolje rjesenje Pavlyuchenko i Adebayor 

Pobjeda, ali nisam zadovoljan, da nije greske Hennessya kod Adebayorovog gola šipak bi mi pobijedili, Parker, Kranjcar su sjajno odigrali, ali King me je razocarao, sramota da onako igra nekada najbolji defanzivac Tottenhama i kapiten 

- M. Scofield
- Kontakt:
Najbitnija su tri boda na kraju, a puno ekipa će se vratiti iz Wolverhamptona bez bodovabelefront je napisao/la:Pobjeda, ali nisam zadovoljan, da nije greske Hennessya kod Adebayorovog gola šipak bi mi pobijedili, Parker, Kranjcar su sjajno odigrali, ali King me je razocarao, sramota da onako igra nekada najbolji defanzivac Tottenhama i kapiten
Audere est Facere
Jesu bitna ali gledam engleske forume koliko ljudi pljuju po Kaboulu, ali iskreno on je meni drag, decko mozda nije talentovan kao Dawson ali se trudi, dok druge jedan Kevin Doyl unisti, sramotno,ali sreca nas je posluzila i nadam se boljim igrama,a cuo sam da VdV se vraca u igru iako su mu predvidjali 6 sedmica van terenaM. Scofield je napisao/la:Najbitnija su tri boda na kraju, a puno ekipa će se vratiti iz Wolverhamptona bez bodovabelefront je napisao/la:Pobjeda, ali nisam zadovoljan, da nije greske Hennessya kod Adebayorovog gola šipak bi mi pobijedili, Parker, Kranjcar su sjajno odigrali, ali King me je razocarao, sramota da onako igra nekada najbolji defanzivac Tottenhama i kapiten

-
- Kontakt:
Ć1futi će pasti!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- M. Scofield
- Kontakt:
najbolji si u rubrici vicevi i preporučujem ti da tamo pišeš, nisam židov al ovo je pogrdan naziv za jedan narod i preporučujem brisanjeJimmy from the hood je napisao/la:Ć1futi će pasti!
Audere est Facere
sram te bilo, jesi mi vjernik ako vrijedjas druge ljude, ovo treba brisati odmah, i post i njegov akauntJimmy from the hood je napisao/la:Ć1futi će pasti!

ne znam je li ovo dobra ili losa vijest ali Dawson je van terena iduca 2 mjeseca zbog povrede Ahilove tetive 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
belefront je napisao/la:ne znam je li ovo dobra ili losa vijest ali Dawson je van terena iduca 2 mjeseca zbog povrede Ahilove tetive
Gdje ce biti dobra ?

Chelsea F.C.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbt, kakvi Townsendi, Falquei i Carrolli?Redknapp will make 10 changes to his side on Thursday from the one that beat Wolves 2-0 on Saturday.
With one eye on Sunday's league game against Liverpool, the 64-year-old has left Luka Modric,Scott Parker, Gareth Bale and Emmanuel Adebayor at home.
That means youngsters Yago Falque, Jake Livermore, Andros Townsend and Tom Carroll are likely to be given a chance to impress in what is expected to be a white-hot atmosphere generated by PAOK's fanatical support.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- M. Scofield
- Kontakt:
Cilj je ostvaren, nismo izgubili a sačuvali smo igrače iz prve postave za LiverpoolMonolog je napisao/la:Jbt, kakvi Townsendi, Falquei i Carrolli?Redknapp will make 10 changes to his side on Thursday from the one that beat Wolves 2-0 on Saturday.
With one eye on Sunday's league game against Liverpool, the 64-year-old has left Luka Modric,Scott Parker, Gareth Bale and Emmanuel Adebayor at home.
That means youngsters Yago Falque, Jake Livermore, Andros Townsend and Tom Carroll are likely to be given a chance to impress in what is expected to be a white-hot atmosphere generated by PAOK's fanatical support.Za Livermore-a sam barem čuo.
Audere est Facere
Očekujem sutra sigurnu pobjedu Tottenhama koji je glavni kandidat za to 4 mjesto objektivno imate jači tim od Liverpoola i Arsenala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sutra ćemo vidjeti na terenu. Ti tvrdiš da je Tottenhem jači od Liverpoola? Nemaš ti pojma o životu, a još manje o fudbalu. Samo da nas sudije ne zaje-bu kao što su nas zajebale protiv Sunderlanda i Stokea.Saurman je napisao/la:Očekujem sutra sigurnu pobjedu Tottenhama koji je glavni kandidat za to 4 mjesto objektivno imate jači tim od Liverpoola i Arsenala.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Liverpool ima realne šanse za mjesto koja vodi u Europa Ligu sve drugo što napravi je iznenađenje.Ovo o sudijama neću ni komentarisati ista pjesma poslije svakog poraza.Carlo je napisao/la:Sutra ćemo vidjeti na terenu. Ti tvrdiš da je Tottenhem jači od Liverpoola? Nemaš ti pojma o životu, a još manje o fudbalu. Samo da nas sudije ne zaje-bu kao što su nas zajebale protiv Sunderlanda i Stokea.Saurman je napisao/la:Očekujem sutra sigurnu pobjedu Tottenhama koji je glavni kandidat za to 4 mjesto objektivno imate jači tim od Liverpoola i Arsenala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.