al ok , nemozes ocekivati aplauze poslije poraza od moldavije na kosevu , jos uz to zalaganje nula bodova ... to je bas bila sramota ...amho je napisao/la:njemu je karakter nula, a navijaci su nedodirljivi... nasi navijaci kuju igrace u zvijezde jedan dan, a drugi im psuju sve po spisku... ako cemo ici tom logikom svim nasim igracima je karakter nula... svi su u nekom momentu opsovali nekom nesto jer su osjetili da ih neko vrijeđa....D€LUX je napisao/la:ja sam na misketovoj strani i strasan je igrac takav nam treba htjeli mi to ili ne ,,, al karakter mu je 0 , sjecam se kad smo na kosevu izgubili od moldavije ( Muzurovic) pa navijaci zvizdali on je na izlazu prema svlacionici psovao navijacima mater sjecam se dobro on i muslimovic , pa jbt sta ocekujete aplauze,, ovo sam se licno uvjerio , kasnije su izvinili u medijima ...
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
>>No body likes us but we dont care<<
naravno, ali previse je rec' za nekog da mu je karakter nula, zato sto uzvrati na psovke kada mu pukne film... kao da igraci namjerno gube utakmice i lose igraju.... nezadovoljstvo je uredu, ali psovanje svega i svacega nasim igracima je takodjer previse...D€LUX je napisao/la:al ok , nemozes ocekivati aplauze poslije poraza od moldavije na kosevu , jos uz to zalaganje nula bodova ... to je bas bila sramota ...amho je napisao/la:njemu je karakter nula, a navijaci su nedodirljivi... nasi navijaci kuju igrace u zvijezde jedan dan, a drugi im psuju sve po spisku... ako cemo ici tom logikom svim nasim igracima je karakter nula... svi su u nekom momentu opsovali nekom nesto jer su osjetili da ih neko vrijeđa....D€LUX je napisao/la:ja sam na misketovoj strani i strasan je igrac takav nam treba htjeli mi to ili ne ,,, al karakter mu je 0 , sjecam se kad smo na kosevu izgubili od moldavije ( Muzurovic) pa navijaci zvizdali on je na izlazu prema svlacionici psovao navijacima mater sjecam se dobro on i muslimovic , pa jbt sta ocekujete aplauze,, ovo sam se licno uvjerio , kasnije su izvinili u medijima ...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zao-mi-j ... edio/64189" onclick="window.open(this.href);return false;ramiral je napisao/la:Miske se kaje????
Ili novinari opet kešteraju??
da, kaje se zato sto mu je jasno da sa onakvim ponasanjem nikome nije napravio uslugu, ni Papetu, ni sebi, ni saigracima... Ovo je bilo jedino sto je i mogao uraditi da se koliko-toliko opere za onakve neodmjerene izjave. Nadam se da ce se pored ovoga sutnuti u gujizu i natjerati da popravi fizicku spremu, jer bi nam spreman bio od ogromne koristi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dobro je da i on shvata da je pogrijesio. Sad zatvorite ovu stranicu inace ce oni koji nas bas i ne vole, i nas i repku i BiH nastaviti sa "a jel to miske zasluzio", "sta pape misli o misketu", "miske ti si u pravu sta god uradio".
p.s. eto ga pokajao se i .
idemo dalje...
p.s. eto ga pokajao se i .
idemo dalje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ljudski je griješiti, ljudski je priznati grešku i izvinuti se. Nama treba Miske, treba nam i Sušić i to se treba izgladiti. Miske se treba potruditi da igra više za svoj klub, jer ima kvalitet, a u repki svakako spreman i u formi da ima mjesto.
- Principatus
- Kontakt:
Drago mi je za ovo. Mnogo ljudi nisu sposobni da predju preko svoje sujete i da priznaju gresku. Niko od nas nije od kamena. Miske se osjecao uvrijedjenim, sve mu upravo ide niz brdo, pritisak i frustracije. Pape je nasa legenda, doveo nas je veoma daleko u ovim kvalifikacijama, ali cesto grijesi sa svojim izjavama. I jedan i drugi su pravili svoje greske, ali to je normalno. Jedino opasno je, ako covjek svoje greske ne uvidja i ne vuce pouku iz njih.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- sarajlija89
- Kontakt:
Bravo Miske
Interes reprezentacije iznad svega

Interes reprezentacije iznad svega

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja mislim protiv francuza 2006 kad je zamjenjen kratko nakon poluvremena ali nisam siguran (o salihamidzicu je rijec da ne bude zabune)lobo je napisao/la:Kad je bacio na Kosevu dres? Koja utakmica, kojim povodom? Imali snimak?
mozda je neko bolje upoznat s tim ovdje
fuli smo temu[/quote]

Dami je samo da znam koji idiot zapali dres reprezentacije i Hasana , nakon sto je uhvatio dres kojeg je Hsan bacio u publiku... naravno o tome nikad necemo ni pricati jer smo mi smao nezadovoljni navijaci nase repke

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Uvijek mi je bio drag Miske !
Čovjek igra srcem !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ljudski je griješiti, biti isfrustriran, puno je tu uticaja..
Miske treba Papetu, a i Pape njemu.. Pape se izgleda prema svim reprezentativcima ponaša kao otac.. kritikuje, hvali, kudi ...ali protiv njih javno ne priča i ne pljuje ih...
Miske
Pape
Hajdemo sad zbiti redove i dobiti Galske pijetlove... mi to možemo uz dobru taktičku postavku i malo sreće...
Miske treba Papetu, a i Pape njemu.. Pape se izgleda prema svim reprezentativcima ponaša kao otac.. kritikuje, hvali, kudi ...ali protiv njih javno ne priča i ne pljuje ih...
Miske

Pape

Hajdemo sad zbiti redove i dobiti Galske pijetlove... mi to možemo uz dobru taktičku postavku i malo sreće...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Miske se podhitno treba vratiti u Njemacku, uci u formu jer on je nas pravi playmaker, a trenutno mu nepase ni liga nit klub = gubi samopuzdanje i nema ambicija...
G BUSSA BUSS
Odlična vijest, popravila mi je jutro i dan i sedmicu, ma i mjesec cjeli
Što ej bilo, bilo je. Miske je na kraju, kako je to Pape i najavio, shvatio da je pogriješio. I napravio jedinu ispravu stvar , priznao grešku i izvinio se.
I nemojte molim vas d asad ulazimo u špekulativne diskusije, jel to uradio zbog ovoga, onoga itsl. To uopće nije bitno, niti mi možemo znati jel postoji neki drug motiv sem' onog koji je Miske naveo.
Kriza ili "kriza" je rješena na dobrobit sviju, a najvažnije reprezentacije.
Pohvale i Papetu koji je ostao staložen i odmjeren u izjavama ne potežući odmah neke sankcije i grube riječi.
Idemo dalje!

Što ej bilo, bilo je. Miske je na kraju, kako je to Pape i najavio, shvatio da je pogriješio. I napravio jedinu ispravu stvar , priznao grešku i izvinio se.
I nemojte molim vas d asad ulazimo u špekulativne diskusije, jel to uradio zbog ovoga, onoga itsl. To uopće nije bitno, niti mi možemo znati jel postoji neki drug motiv sem' onog koji je Miske naveo.
Pohvale i Papetu koji je ostao staložen i odmjeren u izjavama ne potežući odmah neke sankcije i grube riječi.
Idemo dalje!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
tako se to radi Zvjezdane...
Pape takticar. Kako vrijeme odmice, sve je bolji i bolji, i to u svakom pogledu. Jeste da ne volim praviti paralele, ali sam siguran da je Pape ono sto nam je trebalo - dizelas sa sporim startom, ali kad se upali turbina, ima da nabere do Varsave. Ciro je s druge strane strasan motivator, ali isto tako i lazov i njegov metod je upravo dobar za kratki period, no poslije kad izlapi nema nista od njega...VanBasten je napisao/la:Odlična vijest, popravila mi je jutro i dan i sedmicu, ma i mjesec cjeli![]()
Idemo dalje!
Ciro - Coca Cola
Pape - Cedevita

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- BH Patriot
- Kontakt:
Dosta pozitivna vijest koja je olakšala sve ljubitelje BH fudbala drago mi je da je Miske shvatio svoju grešku, te da se pokajao. Ono što se dogodilo treba što prije zaboraviti, jer bilo je dosta nekorektno da se onako ponese prema svom treneru i legendi našeg fudbala. Miske nama znači mnogo i ova vijest mi je popravila pravo ovaj dan !
Livin' La Vida Loca ;)
evo vec godinu pisem protiv misketa,odnosno njegove izrazito lose forme i losih nastupa u reprezentaciji ali je,pored dzeke,nas ubjedljivo najbolji igrac. nazalost,konkurencija u ofanzivnom dijelu veznog reda nije mu ni blizu,osim pjanica.najbolji partner dzeki u napadu,ali u napadu,kao pluspic ,tamo gdje driblingom moze doci u poziciju da poentira ili da da zasnji pas. nije on vise trcanje u veznom redu,oko njega rtrebaju radnici.
Sent from my Commodore 64
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Izvinio se Miske
idemo dalje..
idemo dalje..
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Sad treba i safet, ali u četiri okabordo_Sarajevo je napisao/la:Izvinio se Miske
idemo dalje..

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Safet njemu ???MOZAK je napisao/la:Sad treba i safet, ali u četiri okabordo_Sarajevo je napisao/la:Izvinio se Miske
idemo dalje..
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Japszlaja je napisao/la:Safet njemu ???MOZAK je napisao/la:Sad treba i safet, ali u četiri okabordo_Sarajevo je napisao/la:Izvinio se Miske
idemo dalje..

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 3 gosta.