FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 sep 2011, 23:42

slika

Ma ne dam mu ni lajka! :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 11 sep 2011, 23:43

http://fkzeljeznicar.ba/vijesti/kadeti- ... m-navikama" onclick="window.open(this.href);return false; SILA!8-) 8-)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2011, 23:44

Bianconeri1988 je napisao/la:slika

Ma ne dam mu ni lajka! :lol: :lol:
svi vi pijete, ponekad i duvate, svi ste vi obicni klosari kao i mi :P
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 sep 2011, 23:49

jeli potpiso taj liverpool ili je suplja bila
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2011, 23:52

jel vama zvanicna malo poremecena, tacnije pišu vijesti prije utakmice sa macabijem ?
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 sep 2011, 23:53

Meni sve normala! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2011, 23:57

slika

Uploaded with ImageShack.us
onda sam ja jedini proklet :D
Za zivot cijeli!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 sep 2011, 23:59

Otvori http://www.fkzeljeznicar.com" onclick="window.open(this.href);return false;, a ne .ba ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2011, 00:00

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Otvori http://www.fkzeljeznicar.com" onclick="window.open(this.href);return false;, a ne .ba ;)
e to nisam ni primjetio, uglavnom bila mi je spasena stranica gore, kliknuo na nju i prebacilo me na fkzeljeznciar.ba, sad na fkzeljeznicar.com je uredu, hvala.
Za zivot cijeli!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 12 sep 2011, 00:43

Ako neko zna od vas koji ste iz Sarajeva kako je momak sto je izboden na sjeveru juce kada su Pitari igrali protiv Kozare...Stvarno mi je potrebna informacija ako neko zna...PoZz
INTER SIAMO NOI ! ! !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 sep 2011, 00:46

Grande je napisao/la:Ako neko zna od vas koji ste iz Sarajeva kako je momak sto je izboden na sjeveru juce kada su Pitari igrali protiv Kozare...Stvarno mi je potrebna informacija ako neko zna...PoZz
Tu informaciju trazis od Manijaka eh svasta...ima tema fks pa tamo pitaj oni valjda najbolje znaju :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 12 sep 2011, 07:58

WTF je ovo sa terminom u srijedu???

U 16 h neće biti ni 300 ljudi, pa jesu li oni normalni, dajte ba ako iko čita ovaj forum stavite bar u 18, pola raje ne može doći :/
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 12 sep 2011, 09:38

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... brom-ritmu

Zeba odličan, Željo u dobrom ritmu

Iako se ulazak Željezničara u novu sezonu Premijer lige ne može ocijeniti uspješnim, jedno se igračko ime ponovo izdvaja od ostalih. Riječ je, naravno, o izvanrednom ''Željinom filozofu'' Zajku Zebi koji je svojim vrlo dobrim nastupima obilježio otvorenje sezone.

Najbolji strijelac ''plavih'' u prošloj sezoni, uvodnih je šest kola bio daleko iznad prosjeka ekipe koja ne brljira i trenutno je na nezadovoljavajućoj 6. poziciji na prvenstvenoj ljestvici.

Zeba je u uvodu prvenstva odigrao svih 6 dosadašnjih utakmica u okviru Premijer lige BiH. Postigao je 2 gola a upisao je i sjajne 4 asistencije. Po indeksu uspješnosti u ekipi Amar Osima prate ga Vernes Selimović koji se sa 2 gola i isto toliko asistencija predstavio kao najveće pojačanje Željezničara u proteklom prelaznom roku. Solidan učinak ostvario je i Srđan Savić sa jednim golom i dva uspješna dodavanja.

No, za konkretan pomak na prvenstvenoj ljestvici spomenutim fudbalerima morat će se priključiti i ostali saigrači, prije svih napadači, kako bi Željezničar dospio na mjesta u samom vrhu tabele gdje mu je i mjesto. Priliku za bolje igre i radost velikog broja svojih navijača ''plavi'' će imati već u narednih 5 dana kada će na ''Grbavici'' gostovati Leotar i Zvijezda. Možda su upravo 4 boda iz posljednje dvije utakmice na gostujućim terenima potvrda definitivnog izlaska iz krize....
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 sep 2011, 10:01

Napokon kup. 8-)
Kolika je kvota da će Željo ove godine zijaniti u kupu? :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 12 sep 2011, 10:09

ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2011, 10:12

SAUDIN23 je napisao/la:ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice
fino nas napade i onda lijep pozdrav iz zenice, e ne moze to tako :mrgreen:
Za zivot cijeli!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 12 sep 2011, 10:16

SAUDIN23 je napisao/la:ej moji manijaci gledao sam tekmu protiv celika ogadio mi se i zivot i fudbal pa bolan vi imate ubjedljivo najnesposobnije igrace u zemlji onaj sudija je navlacio za vas milion slobodnih udaraca da izjednacite al neznate brate nema kvaliteta onaj celik je hamelj nemoze bit veci al i vi ste isti al kako je ivica osim dosao u komitet za normalizaciju imate sudije valjda morate izac u evropu navlaci vam se strahota jedan niema je imao priliku popit dva crvena kartona ali nije ni jedan sta mislite zasto budite malo realni i kazite da nemate osim zebe igraca da valja i gledao sam vas i prosle sezone iskreno bili ste puno jaci barem za klasu popovic je igracina za ove sad sto imate u napadu takodze i culum vam fali dosta drvosjeca je bio prekidao akcije lomio noge sad ovaj zeljo nema ideje kad krene u napad cim zeba stane ostali se dodavaju i neznaju nemaju ideje sta i kako dalje zato se osramotite svake godine u evropi sami vi primite golova ko pola evrope zajedno jer tamo nema dominkovica da vam sudi i bolje je amaru da nabavi dobre igrace nego sto kupuje sudije da se ne sramoti borac je od vas za klasu bolja ekipa lijep pozdrav iz zenice
Joj,sve u jednom dahu,ni tačke ni zareza.Svaka čast!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 12 sep 2011, 10:38

Eto jel ti sad lakše haj reci iskreno? !
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 sep 2011, 10:45

šta očekujete, al realno, protiv ne baš uvjerljive Zvijezde

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 sep 2011, 10:46

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: fino nas napade i onda lijep pozdrav iz zenice, e ne moze to tako :mrgreen:
mamaSmurf je napisao/la: Joj,sve u jednom dahu,ni tačke ni zareza.Svaka čast!
nookey je napisao/la: Eto jel ti sad lakše haj reci iskreno? !
E moji manijaci ... :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Orvel i 44 gosta.