Druga Liga - grupa Jug

slogauskoplje
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la slogauskoplje » 11 sep 2011, 19:39

KonjicBOY je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Igman Konjic 2-1 Sloga Gornji Vakuf
Sloga Uskoplje :lol:

Jesmo loši?
Dobro niste ni dobri a ni losi
očekivao sam nešto malo opširnije ;)
Sloga Uskoplje

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 11 sep 2011, 20:16

Posušje-Tomislav ?

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 11 sep 2011, 20:29

remistarmo je napisao/la:Posušje-Tomislav ?
1-2
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 sep 2011, 23:44

Rezultati 4. kola

Troglav - Klis 4 : 1
Turbina-Stolac 3:1
Igman - Sloga 2 : 1
Brotnjo - Sloga Ljubuški 4 : 0
Posušje - Tomislav 1 : 2
Lokomotiva - Kamešnica 1 : 0
Višići - Kupres 2 : 0
Bigeste - Grude 1:0

Tabela

1.Brotnjo 4 4 0 0 14:2 12
2.Troglav 4 3 1 0 15:3 10
3.Tomislav 4 3 0 1 10:5 9
4.Turbina 4 2 2 0 8:4 8
5.Sloga4 2 1 1 8:2 7
6.Igman 4 2 1 1 8:6 7
7.Stolac 4 2 0 2 5:5 6
8.Višići 4 2 0 2 5:6 6
9.Kamešnica 4 2 0 2 5:7 6
10.Grude 4 1 1 2 6:5 4
11.Kupres 4 1 1 2 6:5 4
12.Posušje 4 1 1 2 4:5 4
13.Lokomotiva 4 1 0 3 1:8 3
14.Bigeste 4 1 0 3 1:10 3
15.Sloga Ljubuški 4 1 0 3 6:16 3
16.Klis 4 0 0 4 2:15 0
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 12 sep 2011, 00:33

hnkvisici je napisao/la:HNK Višići - HNK Kupres 2:0.

Samo 2:0 mogao bih reći jer Kupres je preloša ekipa, nisu uputili niti jedan udarac prema golu dok su naši igrači promašili bar 5 čistih zicera, ali i golman Kupresa je bio na razini zadatka.
znaš li slučajno sastav kupresa, biće da nisu svi išli
Ne znam, nisam se potrudio da dođem do zapisnika, ali imam snimku utakmice pa ću valjda napraviti sažetak neki ako mi se bude dalo. :D
www.facebook.com/hnkvisici

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 sep 2011, 08:33

grude jedva sklepale ekipu..imaju ja mislim 5-6 crvenih kartona + Pavo (jedini pravi napadač) ozlijeđen...kvesić nije igrao, jedino Ćuže, Karačić, stoper No 4 i Bubao liče na nešto ..ovo ostalo smijurija..neznam jel se skupe sa okolnih sela pa zaigraju ili šta.nije mi jasno..lik drži u utakmici napadača nekog a covjek smijesan do bola, cak se i šprdaju s njim..jel to šprdancija od lige ili šta..nije mi jasno..pogotovo mi nije jasno jer ima onog mesara Martinovica (mesar po struci :D ) koji zna lopte i daje mu 10min ..smijesno do bola inace..suđenje ok bilo..bigesta dala gol sa 30m ga popusio golman gruda...sad docekuju igman pa slogu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 sep 2011, 10:54

Brotnjo ubjedljivo vodi, prva pobjeda „lokosa“

Brotnjo i Troglav su jedine ekipe bez poraza, dok je Lokomotiva zabilježila prvu prvenstvenu pobjedu..

Troglav je golovima Nikole Kaića u 8', Danka Krivića u 46' i Ante Semrena u 12' i 59', lako nanio poraz slabom Klisu.

Igman je na svom terenu nanio prvi, ali minimalni poraz izabranicima Ibre Zukanovića.

Brotnjo nastavlja dobrim igrama. Na stadionu Bare, ispraćeni su Ljubušaci sa četiri gola u mreži. Već u 13. minuti, Bevanda asistira za Pehara, koji pogađa mrežu Sušca. Isti igrač, u 32. minuti, povećava rezultat na 2:0. Josip Miloš u 75. minuti riješio je pitanje pobjednika, postigavši pogodak za 3:0, a isti igrač je, pet minuta kasnije, iskoristio „izlet u prazno“ golmana Sušca na jednu nabačenu loptu iz kornera, te postavio konačnih 4:0. Brotnjo 14. septembra u Banja Luci u okviru šesnaestine finala Kupa igra protiv Borca, aktuelnog prvaka BiH, gdje će pokušati iznenaditi Banjalučane dobrim igrama kao do sada.

Mladi sastav Bigeste je golom Granića, u 59 minuti, došlo do vrijedna tri boida te fenjer prepustili Klisu, koji je jedini bez pobjede.

Brotnjo-Sloga (Ll) 4:0 (2:0)

Brotnjo: Šego, Brajković, Sesar (od 67' Pavlović), Miličević, Čilić, Jurić, Bevanda, Badalić (od 55' Šakota), Pehar (od 50' Miloš), Vlaho, Vladić. Trener: Tihomir Miloš.

Sloga: Sušac, Bunoza, Gadže (od 61' Vidović), Nižić, Vučić, Jelčić, Šimić (od 35' Petrović), Bulić, Bezer, Džajić, Grizelj (od 46' Mandić).

Lokosi su minimalnom pobjedom došli do prvih bodova. Utakmica je odigrana po sparnom i vrućem vremenu, pa je sudija bio primoran da na kratko prekida meč, da bi se igrači osvježili. Domaći su imali više od igre, stvarali su povoljne prilike za gol, ali bez izrazitog golgetera šanse su odlazile u nepovrat. Radost Lokosima donio je Velid Zolj u 85 minuti,.kada je izbio sam pred Madžara i poslao loptu u mrežu. Nakon primljenog gola, a i tokom cijele utakmice, dolazilo je do oštrih startova i puno nezadovoljstva igrača na terenu, pa je sudija Musa, dijeljenjem žutih kartona, pokušavao smiriti tenzije.U 60 minuti, poslije dva žuta kartona, pocrvenio je Omazić, a potom u 90 minuti, nakon koškanja Ćorića i Čondića, došlo je prekida utakmice.U teren je utrčao predstavnik gostiju Ivan Pavlović, što je unijelo još veću pometnju, pa su gosti nakratko napustili stadion u Vrapčićima. Nakon dužeg prekida i uvjeravanja, gosti su se vratili da odigraju do kraja, a Mateo Musa, glavni sudija, pokazao je crvene kartone Ćoriću i Čondiću.

Lokomotiva - Kamešnica 1:0 (0:0)
Sudije: Mateo Musa (Čitluk), Antoni Bandić (Grude), Jure Musa (Čitluk)
Crveni kartoni: Omazić D..i Čondić (Kamešnica), Ćorić E. (Lokomotiva)
Strijelac: Velid Zolj 1:0 (85')

Lokomotiva: Šuta, Malahodžić (Macić), Kovačević, Ćorić J. (Soldin), Zolj T., Ćorić A., Kajan (Sabljić), Razić, Ćorić E., Zolj V., Bešo. Trener:Mehmed Agović.

Kamešnica: Madžar, Velagić, Velić, Pervan, Čondić, Perković, Omazić D., Vukadin, Dolić, Hozo, Ortaš (Mioč). Trener:Zlatko Čondić

Rezultati

Troglav - Klis 4:1
Brotnjo - Sloga (Lj) 4:0
Posušje - Tomislav 1:2
Lokomotiva - Kamešnica 1:0
Višići - Kupres 2:0
Turbina - Stolac 3:1
Bigeste - Grude 1:0
Igman - Sloga(GV/Us) 2:1

Tabela

1. Brotnjo 4 4 0 0 14:2 12
2. Troglav 4 3 1 0 15:3 10
3. Tomislav 4 3 0 1 10:5 9
4. Turbina 4 2 2 0 8:4 8
5. Sloga (GV/Us) 4 2 1 1 8:2 7
6. Igman 4 2 1 1 8:6 7
7. Stolac 4 2 0 2 5:5 6
8. Višići 4 2 0 2 5:6 6
9. Kamešnica 4 2 0 2 5:7 6
10. Kupres 4 1 1 2 6:5 4
11. Grude 4 1 1 2 6:5 4
12. Posušje 4 1 1 2 4:5 4
13. Lokomotiva 4 1 0 3 1:8 3
14. Bigeste 4 1 0 3 1:10 3
15. Sloga (Lj) 4 1 0 3 6:16 3
16. Klis 4 0 0 4 2:15 0

Parovi sljedećeg kola

17/18.09.u 16,30

Sloga (GV/Us) - Troglav
Grude - Igman
Stolac - Bigeste
Kupres - Turbina
Kamešnica - Višići
Tomislav - Lokomotiva
Sloga (Lj) - Posušje
Klis – Brotnjo

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... okosaldquo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 12 sep 2011, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 sep 2011, 11:18

Grdan je napisao/la:U 60 minuti, poslije dva žuta kartona, pocrvenio je Omazić
Kad sam vidio ovo dva žuta, odmah sam znao tko je. slika
Hayley <3

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 12 sep 2011, 11:19

http://www.ljportal.com/ljubuski-3/3-sp ... -u-citluku" onclick="window.open(this.href);return false;

(kratak izvještaj i FOTO sa utakmice)

Nakon silnih izjava o demoliranju i ovih 4:0 je sigurno previše (Brotnjo - Sloga LJ) - vjerujem da će se HNKBrotnjo i Grdan složiti (ako su gledali utakmicu). Ovako to izgleda kao potpuna dominacija ali uzevši u obzir da je prvi gol koji je usmjerio utakmicu postignut iz čistog zaleđa i da je Sloga na mahove imala i više prilika (pogotovo od 45-65 minute) činilo se da i nije tolika drastična razlika između momčadi kakva se prezentira ovdje na forumu. Ne umanjujući zasluženu pobjedu Brotnja mislim da su pretenciozne izjave 10:0, prošetat ćemo se ligom itd. Evo npr. Bigeste je kao trebala bit kanta za napucavanje (po mnogima) pa su ipak tukli Grude 1:0. :roll:
Meni su osobno bolji dojam ostavili i Troglav i Igman od Brotnja, ali to opet nije mjerodavno jer se bazira na uzorku od 1-2 utakmice. :!:
Sloga ide dalje, dočekujemo Posušje i nadamo se osvojit 3 boda. :P
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 12 sep 2011, 13:04

Rdje94 je napisao/la:http://www.ljportal.com/ljubuski-3/3-sp ... -u-citluku

Nakon silnih izjava o demoliranju i ovih 4:0 je sigurno previše (Brotnjo - Sloga LJ) - vjerujem da će se HNKBrotnjo i Grdan složiti (ako su gledali utakmicu). Ovako to izgleda kao potpuna dominacija ali uzevši u obzir da je prvi gol koji je usmjerio utakmicu postignut iz čistog zaleđa i da je Sloga na mahove imala i više prilika (pogotovo od 45-65 minute) činilo se da i nije tolika drastična razlika između momčadi kakva se prezentira ovdje na forumu. Ne umanjujući zasluženu pobjedu Brotnja mislim da su pretenciozne izjave 10:0, prošetat ćemo se ligom itd. Evo npr. Bigeste je kao trebala bit kanta za napucavanje (po mnogima) pa su ipak tukli Grude 1:0. :roll:
Meni su osobno bolji dojam ostavili i Troglav i Igman od Brotnja, ali to opet nije mjerodavno jer se bazira na uzorku od 1-2 utakmice. :!:
morali ste opet nešto palit u čitluku :mrgreen:

@ Grdan

Nije zar stalno onako malo ljudi na tribinama? :?
Sloga Uskoplje

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 12 sep 2011, 13:16

@ Grdan

Jesi vidio što baratam sa fotošopom - umjetna vatra i paljenje + izbrisano jedno 5000 ljudi na tribinama :D

* nije ni u nas nešto puno bolje :roll:

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 12 sep 2011, 14:29

Bio sam na utakmici i nezadovoljan sam, ovu smo utakmicu morali dobiti s vise razlike, a i vi ste imali par prilika, onaj napadac vam je za ove lige vrh i volio bih kad bi igrao za nas ... mislim da su ove utakmice Brotnju najteze u kojima se unaprijed upisu 3 boda, vi ste dosli rastereceni, niste imali sta izgubiti i parkirali ste autobus u 1. pol i to je bilo po onakvom teskom vremenu tesko probiti, ali ipak smo uspjeli 2:0 povesti. U 2. pol Sloga bolja na trenutke, ali to nista ne znaci jer je utakmica bila rijesena prakticki i Brotnjo se opustilo, ipak smo uspjeli postici jos 2 pogotka, mi smo igrali ovu utakmicu bez glavnog spica Vasilja, a i Vladica ste dobro ustopali, mada je pobjegao 1-2 puta bio u kontri ali je onda uprskao stvar. I nemoj mjeriti snagu Brotnja u ovoj utakmici, jer iskreno tesko je se motivirati protiv vas po onakvoj vrucini kad znas da si dobio utakmicu, a i kod nas je mlada ekipa dosta i normalne su oscilacije nekada, ipak da su to sve igracine nisu, ne bi igrali u ovoj ligi da jesu, ali za ovu ligu imamo dobru ekipu i mozemo osvojiti 1. mjesto. Ekipe Troglava i Igmana su dosta iskusnije od nasih i zato su ostavili bolji dojam vjerovatno jer drukcije djeluju kad ih gledas kad znas npr. ko je Bosko Peraica, pa Ante Semren ili Nedim Kudra u Igmana, ipak su ti igraci nesto prosli dosada i poznati su u drzavi, dok su u nas osim stoperskog dvojca i golmana sve igraci rodjeni 92. 91. 90. 89. godine, sve 19-22 godine,

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 sep 2011, 16:20

@ Grdan

Protiv Kamešnice je bilo više ljudi,očito ljude ne zanima Sloga.U nas je besplatan ulaz,pa će s vremenom posjeta biti veća i veća.@"Rdje94" protiv Kamešnice smo bolje igrali,očito su igrali onoliko koliko je bilo potrebno da bi odmorniji dočekali utakmicu kupa u Banja Luki protiv Borca. ;)

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 12 sep 2011, 16:59

Grdan je napisao/la:
Protiv Kamešnice je bilo više ljudi,očito ljude ne zanima Sloga.U nas je besplatan ulaz,pa će s vremenom posjeta biti veća i veća.@"Rdje94" protiv Kamešnice smo bolje igrali,očito su igrali onoliko koliko je bilo potrebno da bi odmorniji dočekali utakmicu kupa u Banja Luki protiv Borca. ;)
ne znam da se igdje naplaćuje ulaz :?

U zadnje 3 godine najveća posjeta:
Jučer je HNK «Sloga» pred gotovo 600 gledatelja u derbi susretu 2. kola natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi Skupina Jug savladala momčad FK «Igman» iz Konjica rezultatom 2 : 1.
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 sep 2011, 17:03

Grdan je napisao/la:

Jučer je HNK «Sloga» pred gotovo 600 gledatelja u derbi susretu 2. kola natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi Skupina Jug savladala momčad FK «Igman» iz Konjica rezultatom 2 : 1.
Naplaćuje Troglav 3 marke,ljudi nemaju :lol:.

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 12 sep 2011, 18:40

Grdan je napisao/la:

Sretno protiv Borca, ako izgubite 1 ili 2 razlike opravdano vam je što ste se štedili protiv Sloge :mrgreen:

Inače u Ljubuškom je posjeta bila najveća u Međužupanijskoj ligi (najniži rang :roll: ) prije 2 godine :

http://www.ljportal.com/index.php?optio ... &Itemid=22" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad se jedva skupi 50-100 ljudi, naravno nema naplaćivanja ulaza...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 sep 2011, 20:12

Grdan je napisao/la:
Troglav naplaćuje ulaznice slika.
Hayley <3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 13 sep 2011, 00:30

Rdje94 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:

Sretno protiv Borca, ako izgubite 1 ili 2 razlike opravdano vam je što ste se štedili protiv Sloge :mrgreen:

Inače u Ljubuškom je posjeta bila najveća u Međužupanijskoj ligi (najniži rang :roll: ) prije 2 godine :

http://www.ljportal.com/index.php?optio ... &Itemid=22" onclick="window.open(this.href);return false;

Sjećam se prošlosezonske utakmice Sloga - Višići u Ljubuškom, početkom travnja, bilo je jako lijepo vrijeme i od oka bilo je oko 250 ljudi, čak i naših iz Višića je bilo 20-30. Sasvim pristojna posjeta i dobra atmosfera, nadam se da će se ono ponoviti i ove godine, igramo sa vama za 20-ak dana. :)

A inače, i u nas se jedva skupi 100 ljudi, nekad više, zavisi od vremena, kad počnu kiše i hladno vrijeme neće biti nikoga. :mrgreen:
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 13 sep 2011, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
www.facebook.com/hnkvisici

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 sep 2011, 01:29

Rdje94 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:

Komentari utakmice ti sve govore.Najjadnija utakmica koju sam gledao.Znalo se da ce biti cirkus,zato je i bilo toliko ljudi!!!

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 13 sep 2011, 12:24

badblueboylivno je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
Troglav naplaćuje ulaznice slika.
od ove sezone 3 KM, prije ove je bilo 5 KM!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.