FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FC BAYERN » 04 avg 2009, 00:24

kenank7 je napisao/la:joj kako ste simpatični vi navijači Bayerna i navijačice(ako takvih ima). .Rennsing će biti veliki golman za brat-bratu 6 godina,ali šta do tada?? trpiti njegove amaterske greške koje radi? i gubiti utakmice radi manjka iskustva. .. a Gomes je sjajan. . . ali aBd kad Franck Billal ode,od koga će onda lopte dobijati??' od vas,navijača. .. očekujem opet očajnu sezonu za Bayern. . .:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

p.s. recite mi jednog bayernovog igrača koji po svojim igrama spada u top 5 najboljih na svijetu na svojoj poziciji??a da ne nosi sedmicu na dresu. . . :D :D :D :D
Nek je tvoj Chelsea jak :lol: Mancester vam redovno dere guzove, niste osvojili ligu ima pet godina, a liguprvaka da ne pricam necete osvojiti za dva vijeka, eto kakav vam klub ima historiju, pa da vam nije Abramovic dosao nebi ni cuo za FC Chelsea!
P.S Ribery - Lahm BTW : Bayern nije nikad imao neke zvijezde uvijek su igrali disciplinovano i timski ...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 04 avg 2009, 00:36

FC BAYERN je napisao/la:
kenank7 je napisao/la:joj kako ste simpatični vi navijači Bayerna i navijačice(ako takvih ima). .Rennsing će biti veliki golman za brat-bratu 6 godina,ali šta do tada?? trpiti njegove amaterske greške koje radi? i gubiti utakmice radi manjka iskustva. .. a Gomes je sjajan. . . ali aBd kad Franck Billal ode,od koga će onda lopte dobijati??' od vas,navijača. .. očekujem opet očajnu sezonu za Bayern. . .:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

p.s. recite mi jednog bayernovog igrača koji po svojim igrama spada u top 5 najboljih na svijetu na svojoj poziciji??a da ne nosi sedmicu na dresu. . . :D :D :D :D
Nek je tvoj Chelsea jak :lol: Mancester vam redovno dere guzove, niste osvojili ligu ima pet godina, a liguprvaka da ne pricam necete osvojiti za dva vijeka, eto kakav vam klub ima historiju, pa da vam nije Abramovic dosao nebi ni cuo za FC Chelsea!
P.S Ribery - Lahm BTW : Bayern nije nikad imao neke zvijezde uvijek su igrali disciplinovano i timski ...
prosle sezone nisu igrali ni timski ni disciplinovano...nego udri brate svako za sebe,ove godine se to mora promjeniti ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 avg 2009, 00:46

Istina tako neigraju vec duze vrijeme, jos od Efenbergovog perioda, tad smo bili strasni, tad se nije davalo po 100 miliona za igraca sada je sve biznis, nije ni fudbal kao sto je prije bio ...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 avg 2009, 01:26

Sad ce da igraju disciplinovano, u suprotnom onaj ce da igra sa juniorima.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2009, 11:49

Van Gaal izabrao Rensinga:

Trener Bayerna Louis van Gaal je potvrdio kako je njegov izbor za prvog vratara Bayerna ove sezone Michael Rensing. 25-godišnji vratar je do sada započeo 52 utakmice za njemačku momčad, no izgubio je mjesto u početnoj postavi krajem prošle sezone, kada ga je zamijenio iskusni Hans-Jorg Butt.

Međutim, van Gaal je Rensingu odlučio ukazati povjerenje, te kaže: "Gledao sam Hans-Jorg Butta i Michaela Rensinga u akciji u protekla četiri tjedna i donio sam odluku u skladu sa njihovim igrama u tom razdoblju. Michael možda nije imao najbolje trenutke u kup utakmici protiv Neckarelza, ali neću mu suditi po jednom trenutku. Imam puno povjerenje u njega da dokaže svoju kvalitetu ove sezone."
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 avg 2009, 11:56

omerbavarac je napisao/la:Van Gaal izabrao Rensinga:

Trener Bayerna Louis van Gaal je potvrdio kako je njegov izbor za prvog vratara Bayerna ove sezone Michael Rensing. 25-godišnji vratar je do sada započeo 52 utakmice za njemačku momčad, no izgubio je mjesto u početnoj postavi krajem prošle sezone, kada ga je zamijenio iskusni Hans-Jorg Butt.

Međutim, van Gaal je Rensingu odlučio ukazati povjerenje, te kaže: "Gledao sam Hans-Jorg Butta i Michaela Rensinga u akciji u protekla četiri tjedna i donio sam odluku u skladu sa njihovim igrama u tom razdoblju. Michael možda nije imao najbolje trenutke u kup utakmici protiv Neckarelza, ali neću mu suditi po jednom trenutku. Imam puno povjerenje u njega da dokaže svoju kvalitetu ove sezone."
Mislim da je ovo opravdano. Rensing je mnogo godina učio od najboljeg golmana svijeta i dugo je čekao svoju priliku i sada kad je taj golman u penziji da on opet sjedi na klupi. A i Butt nije ništa više pouzdan od Rensinga, sjetite se samo utakmice prptiv Barce i gola kroz noge.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 04 avg 2009, 13:46

FC BAYERN je napisao/la:

5godina??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajd provjeri opet. . . 8-)
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 avg 2009, 13:51

kenank7 je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:

5godina??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajd provjeri opet. . . 8-)
ma nema veze i da je osvojio koju titulu ne moze se poredti s Bayernom koji ima historiju kao nijedan drugi tim
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 avg 2009, 13:55

Dok je Bayern osvajao titule, Člezi je igrao sa Norwichom, Forestom, Barnijom i ostalim niželigašima, tako da niko nemože reći da je Bayern slab klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 04 avg 2009, 14:37

Basler o Bayernu: Pranjića van, Riberyja i Tonija također

Britkim i bespoštednim stilom Mario Basler zaključio je svoj niz kolumni u Bildu secirajući momčad minhenskog Bayerna uoči nove bundesligaške sezone...

Bavarci su po 40-godišnjem treneru četvrtoligaša Eintrachta iz Triera najveći kandidati za naslov novoga bundesligaškog prvaka, no Basler bi, da je na mjestu Louisa van Gaala, iz temelja promijenio bavarsku momčad. Sprašio bi na klupu i hrvatskog braniča/veznjaka Danijela Pranjića, a puno bolje ne bi prošao niti Ivica Olić.

“Louise, probudi se već jednom i složi obrambeni četverolanac kako valja”, počeo je svoj elaborat bivši zločesti dečko njemačkog nogometa nastavivši:

"Van Buyten i Pranjić rušit će se u obrani jedan za drugim poput čunjeva u kuglani, a bezveznjake poput Lella i onoga nizozemskog “drvenjaka” Braafheida u prvu momčad ne bi smio staviti niti moj prijatelj Mehmet Scholl, koji trenira amatersku momčad. Desno mora igrati Altintop, lijevo Lahm. U sredini je mjesto mladom Badstuberu i Demichelisu."

Otpisao bi Basler i Francka Riberyja. Ne zbog nekvalitete, već zbog koketiranja s Realom.

"To mi njegovo flertiranje ide već pomalo na živce. Dosadan je kao žena u trgovini cipela: “Sad bi ovo, sad bi ono”. Apeliram na autoritet trenera: ukoliko ta francuska diva nastavi s teatrom, s njim na klupu ili na tribine!"

Nije pošteđen ostao niti Luca Toni, koji je u proteklim dvjema sezonama skupio 56 bundesligaških nastupa i 38 golova pritom.

"Naša superzvijezda iz Italije nije više tako sigurna. Tu su sad puno bolji Gomez i Klose, pa čak i Olić. Znam što će se dogoditi: kad ga dopadne klupa, Talijan će odmah otići klupskom liječniku Mülleru-Wohlfartu i reći mu: “Mull, pukla mi je kost u jeziku”. Kad mu doktor bude objasnio da u jeziku nema kosti, Luca će reći: "Aha. Ali onda me jako boli u uhu...”. Bayern mora biti rezolutan s obje svoje zvijezde. Inače će završiti kao prošle sezone: na drugom mjestu”, upozorava SuperMario.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 avg 2009, 16:10

Uvijek je imao smisao za humor. Sa većimom se čak i slažem, doveli su nakve mazlume , umjesto kvalitetne igrače, posebno mislim na odbranu. Hamit u odbrani bilo mi glupo, on je napadački orijentisan, ima nenormalno jak šut može da zabije sa 30-tak metara bez problema.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2009, 18:34

Sto se odbrane tice u potpunosti se slazem, sve je to uredu da je Altintop napadacki okrenut, i da ima jak sut, ali ja bi njega uvijek stavio na desnog beka, inace to i igra u Turskoj repki....
Sto se tice Riberya, ne slazem se sa Mariom, moze on govoriti koliko god hoce da zeli u Real, ipak je on nas najbolji igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 avg 2009, 19:08

Jawohl Herr Basler(nema smajlija koji salutira) :lol: :lol:
Haj´ odabij od Bayerna i koncentrisi se na svog cetvrtoligasa :D
E moj Basleru ti ces ayernu sastavljati ekipu :evil:
Cuj Hamita na beka :lol: pa zato i jesi trener tima iz 4. lige :evil: To mozes uraditi ti i ludi Terim :shock:
Isto kada bi Misimovica stavio na beka :lol:
Jedino sta bi mogao prigovoriti Gaalu je to sto je razbucao najjacu lijevu stranu(Lam i Riberi) na svijetu zamjenivsi je jednom od najslabijih(Braf i Pranja)
Lijeva strana sa Lamom i Riberijem extra, samo se trebalo potruditi i dovesti jos jednog extra beka.
Koliko god kudili Svajnija mislim da je i ponajbolja opcija za desno krilo.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 avg 2009, 23:19

Evo nakon sto je Real doveo Alonsa doslo je vrijeme (nadam se) da Perez posveti malo vise paznje dovodjenju Riberya. To bi bio transfer sa kojima bi sve 3 strane bile zadovoljne.
Prvo vi, jer bi dobili dobre pare za igraca koji je nezadovoljan i koji zeli da vas napusti.
Drugo za Ribrya, jer bi mu se ispunila velika zelja da zaigra za Kraljevski klub i na kraju mi bi bismo bili najzadovoljniji, jer bi dobili sretnog i super kvalietnog igraca i jos vise popravili razinu igre i puno vise bi bili organizovaniji kako u vezi tako i u napadu.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 04 avg 2009, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2009, 23:21

Samo 94 milioncica, i nista drugo... :mrgreen: :mrgreen:

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 04 avg 2009, 23:24

100 miliona i izvolite,al necete ga nikad dobiti, samo ce propasti u realu,dok je u bayernu stekao ime
Bayern do groba

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2009, 00:05

Ma ništa ove sezone o Bilalu, ma može biti samo sljedeće ako Bog da.....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 avg 2009, 00:29

Super Mario nastavlja u stilu pokojnog Max Merkela u svojim Bild-kolumnama.
Bez dlake na jeziku, direktan i duhovit vjecito je plijenio paznju javnosti i medija. Naravno da ga zna puno ukenjati ali ima smisla sta on prica...bar ono za Lella je upravu :D

Na njega ne mogu nikad biti ljut :) jer je svojom igrom i golovima odusevljavao mase. Rijedak primjer fudbalske drskosti, genijalnosti i mnogo cega po cemu Nijemci nisu poznati. Javno pusio, pio, kritikovao najvece njemacke ikone, explodirao na terenu...steta, kazem steta, ipak je mogao puno vise dati kakav je raskosan talenat bio.

Sad vodi cetveroligasa (immerhin 8-) ), pise kolumne i zayebaje raju...jednom Mario, uvijek Mario.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2009, 00:33

hahah, SUPER MARIO. Ma legenda je on, i vjeruj sa većinom se ja slažem. Van Gaal rekao da se Tymoschuk ne uklapa sa stilom igre Bavaraca, tuga.......onako dobar igrač. U vezi Maria, slažem se u potpunosti sa svim onim što je rekao o odbrani.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 avg 2009, 00:39

Ja bi Tymoschuka uvijek stavljo prije onog ludjaka Van Bommela,,kolko vas je puta ostetio zbog bezveznih kartona...i sljedece ce sezone imat 18 zutih i najmanje 3 crvena :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.