FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Srijeda, 14 Septembar u 16:00h - Bugojno, Kup BiH
Iskra - Rudar
Volio bih otici tamo, al' znam da ovi nasi nece igrati Kup i da ce izgubiti pa mi se zbog tog' ne ide.
Iskra - Rudar
Volio bih otici tamo, al' znam da ovi nasi nece igrati Kup i da ce izgubiti pa mi se zbog tog' ne ide.
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
@Benjo_AFC86 Pa šta vi hoćete ? Zar je teško priznati da je Rudar favorit ? Rudar je favorit vi niste,a i sami to govorite i kraj.Nemoj pisati više gluposti.
Kako imate isto bodova,ja koliko vidim Rudar ima 13,Gradina 10 ? Ili ste sigurni da ćete pobijediti sve kući,na onaj način kao Omladinac ?
Kako imate isto bodova,ja koliko vidim Rudar ima 13,Gradina 10 ? Ili ste sigurni da ćete pobijediti sve kući,na onaj način kao Omladinac ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Branitelj ima 10 bodova i bolji je od Gradine,Gradinu ne treba računati kao favorita za premijer ligu,njihova realnost je sredina ljestvice.neutralan__ je napisao/la:@Benjo_AFC86 Pa šta vi hoćete ? Zar je teško priznati da je Rudar favorit ? Rudar je favorit vi niste,a i sami to govorite i kraj.Nemoj pisati više gluposti.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- neutralan__
- Kontakt:
Al' ne možeš ti ovom djetetu objasniti.Ne znaju ni oni šta hoće.Sami pišu kako nemaju novca za nešto više onda neko napiše Rudar je favorit i ubacuje se sa pričom da sam nerealanGrdan je napisao/la:Branitelj ima 10 bodova i bolji je od Gradine,Gradinu ne treba računati kao favorita za premijer ligu,njihova realnost je sredina ljestvice.neutralan__ je napisao/la:@Benjo_AFC86 Pa šta vi hoćete ? Zar je teško priznati da je Rudar favorit ? Rudar je favorit vi niste,a i sami to govorite i kraj.Nemoj pisati više gluposti.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Objasnio sam ja tebi to al ti vise volis oboriti glavu kao i jos neki forumasi ovdje.Nimla_RZ je napisao/la:Ako ti tako kažeš... Pričam o Čeliku, a on meni kren'o miješat jabuke i kruške... Samo me zanima to kako Čelik utiče na ulazak Rudara u Premijer ligu, a ne da mi ti pričaš o tome kako je Rudar jak privredni grad, kako nema dobar stadion itd.?!Spartak je napisao/la:Nimla ti si zaista inteligentan covjek
Vjerovatno neki treniraju u Rudaru pa su ih kupili nekim putovanjem u Makarsku il tako nesto.
Kako je meni glupo citati neke komentare kad sam prisustovao razgovorima u kojim se govori o podjeli moci.
Ne mijesam ja nista o objasnio sam, ne mogu svi uci u premier ligu ako neko udje neko mora ispasti
to ce biti celik
sve sam objasnio
ne moras niti zelim da mi nesto vjerujes
vecina je ovdje mudrost u kafani stekla a meni je smijesno sa njima pricati
sve sam ja objasnio redom sto se trebalo reci...
Zadnja izmjena: Spartak, dana/u 12 sep 2011, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ama sve je uredu, al ovo moraš pojasnit! Zašto mora Čelik ispast, kakvi su to zakoni?!Spartak je napisao/la: Ne mijesam ja nista o objasnio sam, ne mogu svi uci u premier ligu ako neko udje neko mora ispasti
to ce biti celik
sve sam objasnio
ne moras niti zelim da mi nesto vjerujes
Čelik Zenica 1945
[quote="Spartak"]Ulovih ipak vremena
Kako vidis gore ja nisam tvrdio da novac iz Kaknja ide u Čelik. NIsam to nikako rekao vec sam se zacudio kako tako jak privredni grad nema i jak klub jer uz toliku privrednu moć se može napraviti i dobar stadion i kupiti dobri igraci.
Istina je sljedeca, liga je podjeljena medju regionima, tako u toj raspodjeli moci srednja bosna dobila sarajevo, zelju, celik i jos jedan tim koji pripada bosnjacima.
E taj klub ne moze biti kakanj jer bi on poremetio sve na sljedeci nacin....
U prvoj ligi rudar bi dobio one firme koje sam nabrojao i postao je/beno jak (ala seici
) i tako bi trajno poremetio ustaljene tokove novca....zbog raspodjele moci jedan bi veci klub morao ispasti u nizi rang inace bi se ostale regije pobunile( sve je to nezakonito al bi se pobunile nekako) i posto sarajevu niko nista ne moze ispao bi celik koji ne bi mogao pratiti finansijski mocnije klubove
zamisli u nasem mafijaskom fudbalskom sistemu sta bi tu sve bilo
zbog toga dogovoreno je ovako.....
Vi jos uvijek ne mozete gore ali vasa je odbojka....
Ako se pitas da li je to logicno....
Pa jeste jer isti covjek drzi i rudar i odbojkaski klub i on je imao ponudu il odbojka il nista
Nije lud da uzme nista
Imam cak i neke podatke koje nikako ne smijem otkriti ali ovo sam onako nagrubo upisao
A tribina se ovako radi.....
Neko finnsira tribinu i novac stigne u klub a iz kluba ide izvođacu radova.
Izvodjac radova je gmk a vlasnik je bjelopoljak, on je i vlasnik kluba rudara (prikriveni) kao i vlasnik odbojkaskog kluba te novac ode u gmk ali tribina se ne zavrsi i to se nekoliko puta ponovi dok se novac ne okrene
cisto pranje novca
Kako vidis gore ja nisam tvrdio da novac iz Kaknja ide u Čelik. NIsam to nikako rekao vec sam se zacudio kako tako jak privredni grad nema i jak klub jer uz toliku privrednu moć se može napraviti i dobar stadion i kupiti dobri igraci.
Istina je sljedeca, liga je podjeljena medju regionima, tako u toj raspodjeli moci srednja bosna dobila sarajevo, zelju, celik i jos jedan tim koji pripada bosnjacima.
U prvoj ligi rudar bi dobio one firme koje sam nabrojao i postao je/beno jak (ala seici

Pa jeste jer isti covjek drzi i rudar i odbojkaski klub i on je imao ponudu il odbojka il nista
Nije lud da uzme nista
Imam cak i neke podatke koje nikako ne smijem otkriti ali ovo sam onako nagrubo upisao
Izvodjac radova je gmk a vlasnik je bjelopoljak, on je i vlasnik kluba rudara (prikriveni) kao i vlasnik odbojkaskog kluba te novac ode u gmk ali tribina se ne zavrsi i to se nekoliko puta ponovi dok se novac ne okrene
cisto pranje novca
-
- Kontakt:
Spartak je napisao/la:Spartak je napisao/la:Ulovih ipak vremena
U prvoj ligi rudar bi dobio one firme koje sam nabrojao i postao je/beno jak (ala seici) i tako bi trajno poremetio ustaljene tokove novca....zbog raspodjele moci jedan bi veci klub morao ispasti u nizi rang inace bi se ostale regije pobunile( sve je to nezakonito al bi se pobunile nekako) i posto sarajevu niko nista ne moze ispao bi celik koji ne bi mogao pratiti finansijski mocnije klubove
Nije lud da uzme nista
cisto pranje novca
Jel ti krivo? Idi u politicare,pusti ljude da komentarisu o fudbalu,idi u parlament pa blebetaj.........PS Postavite slike iz Hrasnice ako ima neko....!!
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Kako si ti smiješan frajerSpartak je napisao/la: i tako bi trajno poremetio ustaljene tokove novca....zbog raspodjele moci jedan bi veci klub morao ispasti u nizi rang inace bi se ostale regije pobunile( sve je to nezakonito al bi se pobunile nekako) i posto sarajevu niko nista ne moze ispao bi celik koji ne bi mogao pratiti finansijski mocnije klubove

Čelik Zenica 1945
- L' Imperator
- Kontakt:
postavit cu ja kasnije par slika..Night_Crew_Kakanj je napisao/la: Jel ti krivo? Idi u politicare,pusti ljude da komentarisu o fudbalu,idi u parlament pa blebetaj.........PS Postavite slike iz Hrasnice ako ima neko....!!
#samoRudar #zauvijek
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nije ni ovaj @ Spartak sav svoj 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
nemojte tako,zna covjek sta prica,samo malo trebate razmislit,nije sve apsolutno tacno ali ima dosta istine
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Night
treba vjezbati da covjek bude glup ko ti
jos kad bi Rudar imao veze sa fudbalom....al nisu tvoje celije za to
nimla
ne moras vjerovati, bolje da vjerujes kakanjskim novinama i slicnim medijima
vjerovatno ste vi u pravu i da nema mafije u nasem fudbalu
a kad se sjetim kako je taj isti Rudar znao fulati prazan gol.... kao slucajno
e da ne ne bude da nista konstruktivno nisam napisao
vidjet cemo kad ce neki jak klub iz zenicko-sarajevske kotline zaigrati u pl

jos kad bi Rudar imao veze sa fudbalom....al nisu tvoje celije za to

nimla
a kad se sjetim kako je taj isti Rudar znao fulati prazan gol.... kao slucajno

-
- Kontakt:
Spartak je napisao/la:Night
jos kad bi Rudar imao veze sa fudbalom....al nisu tvoje celije za to![]()
nimla
a kad se sjetim kako je taj isti Rudar znao fulati prazan gol.... kao slucajno![]()
Moje celije su Ultra psihijatrijski slucaj nema sta da se cudis........Mafija je u klubu od 2000god,a ti to naso komentarisat 11 godina poslije.....hajde naberi sa foruma

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
forum nije tvoj
ne rekoh li ja kako fali celija
mafija nije od 2000 god vec od kada je dosla odluka da se klub treba......ko ga **** nemam volje pisati kad svi pametniji od mene
ne rekoh li ja kako fali celija

mafija nije od 2000 god vec od kada je dosla odluka da se klub treba......ko ga **** nemam volje pisati kad svi pametniji od mene

-
- Kontakt:
Meni fali celija otkako sam se rodio? I gdje problem tu?
Reci ovoj raji na forumu fino - "Raja meni je krivo sto je Rudar Kakanj prvi na tabeli i sto ce uci u PL,sikiram se zbog toga,patim,hvata me muka,muci me savjest......
Rudar za sva vremena

Reci ovoj raji na forumu fino - "Raja meni je krivo sto je Rudar Kakanj prvi na tabeli i sto ce uci u PL,sikiram se zbog toga,patim,hvata me muka,muci me savjest......

Rudar za sva vremena

Ja sam samo poželio sreću, a sad što je njemu to bilo krivo...
Nego, opet... Stvarno, ISKRENO, se nadam da ćete vi uči u Premijer ligu Bosne i Hercegovine!

Nego, opet... Stvarno, ISKRENO, se nadam da ćete vi uči u Premijer ligu Bosne i Hercegovine!
Čelik Zenica 1945
Raja moja meni nije krivo nista oko Rudara jer on nece jos dugo igrati bilo kakvu ulogu....
- L' Imperator
- Kontakt:

Gol za 0:1

60-ak Gusara na livadi za gola

Gafa napusta stadion nakon smijesnog crvenog kartona

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Ako ti tako kazesSpartak je napisao/la:Raja moja meni nije krivo nista oko Rudara jer on nece jos dugo igrati bilo kakvu ulogu....

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.