EDIT: rusi pobjediše tricom od tablu u zadnjoj sekundi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Znači ako je ovako onda u polufinalu domaćini idu na Španjolskumajestic24 je napisao/la:1(a) - 4(b)
2(b) - 3 (a)
1(b) - 4 (a)
2(a) - 3 (b)
ahaTed Mosby je napisao/la:Znači ako je ovako onda u polufinalu domaćini idu na Španjolskumajestic24 je napisao/la:1(a) - 4(b)
2(b) - 3 (a)
1(b) - 4 (a)
2(a) - 3 (b)
Je li ti mislis da ce u eventualnom dvoboju sa Srbijom Francuska tako lahko da prodje? Ako tako mislis onda se grdno varas. I tada su trebali da izgube nego je Savanovic promasio cistu situaciju, jednom u 10 utakmica se vidja onakav promasaj.BIHfan je napisao/la:Haj skontat ces ti kad se Spanija bude mucila u polufinalu sa Litvanijom sigurno. Dok ce Francuska lagano cekat Grcku ili Srbiju. Niko nece protiv domacina da igra.neno#4 je napisao/la:Odlicna taktika Colea? Mozda bi ja tebi i vjerovao da ne znam o kome se radi. Ne, nije sve u tome da pobijedis, ali ne smijes da dozvolis da te urnisu kao jucer. Maltene da te sahrane u trecoj cetvrtini, a ti drzis svoja dva najvaznija igraca na klupi i igras se selektora. Svaka pobjeda znaci, evo jucer se probudio Rudy i to ce Spaniji da znaci u nastavku mnogo mnogo.Ti ocito ne shvatas poentu mog pisanja postova radi Gasola i Dirka, sad mi je mrsko objasnjavat.
Ti jos poredis ovu utakmicu i njom ocjenujes snagu Francuske, a ovo je odlicna taktika Colea da izbjegne Litvaniju u polufinalu. Znas nije sve u tom da pobjedis, ima i taktickih zamisli kako da osvojis turnir a sad u ovom periodu se najvise treba skoncentrisat kako gdje sta. Plus su Francuzi odmorili dva glavna igraca i vraca se jos jedna bitna karika Gelabale. Nadam se finalu Spanija - Francuska i onda Langoria napokon osvoji zlato i u Evropi.
Ne mislim da ce lako proc, neg da je bolje imati u polufinalu Srbiju za protivnika nego domacina Litvu. I to je dobar potez, naucili su na svojim greskama.neno#4 je napisao/la: Je li ti mislis da ce u eventualnom dvoboju sa Srbijom Francuska tako lahko da prodje? Ako tako mislis onda se grdno varas. I tada su trebali da izgube nego je Savanovic promasio cistu situaciju, jednom u 10 utakmica se vidja onakav promasaj.
Mada ja Francuzima ne vjerujem da mogu do titule, dzaba im sve.
Litvanija je itekako ekipa koja moze da se dobije. Jednostavno nemaju potreban kvalitet da igraju dobro u kontinuitetu. Zive i umiru sa sutem, jedino mali Jonas sa Sarasom igra konstantno. A Saras ne moze da igra do kraja sve kako treba. Negdje ce da odigra losije i tu ce da im bude kraj. Jednom su ih Francuzi dobili vec, kao i Srbiju.BIHfan je napisao/la:Ne mislim da ce lako proc, neg da je bolje imati u polufinalu Srbiju za protivnika nego domacina Litvu. I to je dobar potez, naucili su na svojim greskama.neno#4 je napisao/la: Je li ti mislis da ce u eventualnom dvoboju sa Srbijom Francuska tako lahko da prodje? Ako tako mislis onda se grdno varas. I tada su trebali da izgube nego je Savanovic promasio cistu situaciju, jednom u 10 utakmica se vidja onakav promasaj.
Mada ja Francuzima ne vjerujem da mogu do titule, dzaba im sve.
Neko ce iz grupe E da ispadne. Ko, eh to ne znam. Ali sam ubijedjen da neko ispadaharishp je napisao/la:Ja Makedonce a bogami ni Ruse nebih otpisivao,sto vi na neki nacin cinite.
Sve je moguce osim drvenog sporeta.
Potpuno se slažem, samo bih još dodao, a čak i drveni šporet je moguć, al za jednokratnu upotrebuharishp je napisao/la:Ja Makedonce a bogami ni Ruse nebih otpisivao,sto vi na neki nacin cinite.
Sve je moguce osim drvenog sporeta.
Ma Francuzi, luzerski mentalitet.neno#4 je napisao/la:Neko ce iz grupe E da ispadne. Ko, eh to ne znam. Ali sam ubijedjen da neko ispadaharishp je napisao/la:Ja Makedonce a bogami ni Ruse nebih otpisivao,sto vi na neki nacin cinite.
Sve je moguce osim drvenog sporeta.![]()
![]()
B o X je napisao/la:TURKOGLU I TUNCERI NAPUSTILI REPREZENTACIJU
Dvojica dugogodišnjih reprezentativaca Turkse, Hidayet Turkoglu i Kerem Tunceri, oprostila su se od državnog dresa svoje domovine.
Nakon poraza na Eurobasketu u Litvaniji od selekcije Srbije, Turkoglu i Tunceri su objavili svoje odluke o napuštanju reprezentacije, pošto se Turska nije uspjela kvalifikovati za Olimpijske igre u Londonu.
Oba ova košarkaša debitovala su za Tursku još prije deset godine na Evropskom prvenstvu u kojem su dogurali do finala, gdje su poraženi od tadašnje Jugoslavije.
ss.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.