FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što niko ne reče da je bi intervju... valjda neko postavi kasnije...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
pita brku novinar što nije doveo neko zvučno pojačanje na poziciji napadača,kaže brko mogao sam dovesti mirzu varešanovića on je zvučno pojačanje samo što nemože više igratiHawking je napisao/la:Što niko ne reče da je bi intervju... valjda neko postavi kasnije...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nidi je napisao/la:pita brku novinar što nije doveo neko zvučno pojačanje na poziciji napadača,kaže brko mogao sam dovesti mirzu varešanovića on je zvučno pojačanje samo što nemože više igratiHawking je napisao/la:Što niko ne reče da je bi intervju... valjda neko postavi kasnije...

Za zivot cijeli!
za bučana je rekao je dobar igrač i da se nije javio kad je raskino ugovor sa splitom,po brkinoj priči da se javio vjerovatno bih ga željo uzeo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Korektno sudjenje?????????? Pa Zeljo ponekad ovakvo sudjenje nema na Grbavici... Shvatas li ti da je Nijema trebao dobiti 2 crvena, naravno nije dobio ni jedan, covjek je za start za koji se daje crveni dobio zuti, i onda za drugi start gdje je udario covjeka u glavu nogom nije dobio zuti, dok je Covic u 10 sekundi dobio 2 zuta, i ti to nazivas korektnim sudjenjem??? Da ne spominjem stalna sjeckanja igre, faul nad Zebom kad izgubi loptu covjek padne ovaj faul svira, ali smijesno je to sto Zeba pada 10 sec nakon sto je izgubio loptu.. Opet ponavljam nije Celik neka ekipa, da ne bude zabune, ali Zeljo sa crvenim od 40. minute mislim da ne bi dao gol, jer Amar je morao onda vaditi nekoga da igra umjesto Nijeme,a to znaci igrac manje u spicu ili vezi..Neandertalac je napisao/la:
Vidi kralju kada vec zelis da budes objektivan idi do kraju ! Mislim , i znam da je ovo prvi put da je Zeljo imao korektno sudjenje u Zenici ! Godinama ste nas lesili , i pobijedjivali na batine i pritisak , ne tvrdim da nije bilo postenih pobijeda ali razlika izmedju naseg gostovanja vama i onog kada vi dolazite kod nas je ogromna ! Naravno da sam za posteno sudjenje (dva penala nam nisu svirana u Travniku i protiv Olimpika nas je sudija karao , al samo tako ) ali zamisli se kako je nama igrati kada smo svugdje docekani na noz, ono sto se kaze i onda se desi jedna utakmica gdje pet-sest igraca Celika vrsi pritisak na sudiju ( vjerovatno u stilu psovki i prijetnji ) ,jedan dobije crveni i automatski sudjenje dobije epitet namjestenog . Uglavnom drago mi je ako nista sto se sa tobom moze normalno razgovarati , pozdrav .
Celik!3,2,2.
da hočete više ispasti da više ne davite raju svojom pričomAllGunsBlazing je napisao/la:Korektno sudjenje?????????? Pa Zeljo ponekad ovakvo sudjenje nema na Grbavici... Shvatas li ti da je Nijema trebao dobiti 2 crvena, naravno nije dobio ni jedan, covjek je za start za koji se daje crveni dobio zuti, i onda za drugi start gdje je udario covjeka u glavu nogom nije dobio zuti, dok je Covic u 10 sekundi dobio 2 zuta, i ti to nazivas korektnim sudjenjem??? Da ne spominjem stalna sjeckanja igre, faul nad Zebom kad izgubi loptu covjek padne ovaj faul svira, ali smijesno je to sto Zeba pada 10 sec nakon sto je izgubio loptu.. Opet ponavljam nije Celik neka ekipa, da ne bude zabune, ali Zeljo sa crvenim od 40. minute mislim da ne bi dao gol, jer Amar je morao onda vaditi nekoga da igra umjesto Nijeme,a to znaci igrac manje u spicu ili vezi..Neandertalac je napisao/la:
Vidi kralju kada vec zelis da budes objektivan idi do kraju ! Mislim , i znam da je ovo prvi put da je Zeljo imao korektno sudjenje u Zenici ! Godinama ste nas lesili , i pobijedjivali na batine i pritisak , ne tvrdim da nije bilo postenih pobijeda ali razlika izmedju naseg gostovanja vama i onog kada vi dolazite kod nas je ogromna ! Naravno da sam za posteno sudjenje (dva penala nam nisu svirana u Travniku i protiv Olimpika nas je sudija karao , al samo tako ) ali zamisli se kako je nama igrati kada smo svugdje docekani na noz, ono sto se kaze i onda se desi jedna utakmica gdje pet-sest igraca Celika vrsi pritisak na sudiju ( vjerovatno u stilu psovki i prijetnji ) ,jedan dobije crveni i automatski sudjenje dobije epitet namjestenog . Uglavnom drago mi je ako nista sto se sa tobom moze normalno razgovarati , pozdrav .
Da, evo i mene, bio isključen radi biološke rasprave, neki tamo stavio sliku Sarajeva iz 66 , nemam pojma i napisao na Grbavici onda još niti stadiona nije bilo, pa sam mu rekao da su oni vrlo loše sisali, ako su rodjeni 46 , do 48 su sisali, a tda je mlijeko bilo rijetko, loše.Poslije 2 svjetskog rata glad, neimaština, i moderator me radi sise isključi, forum za plakat.
Kako smo mogli tek dobiti u Zenici, al' ne, jednostavno nema sreće.Žao mi sto mali Ramić nije zabio, al' u srijedu hoće.
Kako smo mogli tek dobiti u Zenici, al' ne, jednostavno nema sreće.Žao mi sto mali Ramić nije zabio, al' u srijedu hoće.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pa jarane nije Nyema kriv sto je ovaj glavu na zemlju spustio i interesantno (ovo znam posto sam bio sa vasim na zapadu) da se niko od tih na zapadu na Nyemu nije zalio niti je iko spomenuo da Nyema treba dobiti crveni vec su se ljudi smijali na zalijetanja igraca celika na sudiju.AllGunsBlazing je napisao/la:Korektno sudjenje?????????? Pa Zeljo ponekad ovakvo sudjenje nema na Grbavici... Shvatas li ti da je Nijema trebao dobiti 2 crvena, naravno nije dobio ni jedan, covjek je za start za koji se daje crveni dobio zuti, i onda za drugi start gdje je udario covjeka u glavu nogom nije dobio zuti, dok je Covic u 10 sekundi dobio 2 zuta, i ti to nazivas korektnim sudjenjem??? Da ne spominjem stalna sjeckanja igre, faul nad Zebom kad izgubi loptu covjek padne ovaj faul svira, ali smijesno je to sto Zeba pada 10 sec nakon sto je izgubio loptu.. Opet ponavljam nije Celik neka ekipa, da ne bude zabune, ali Zeljo sa crvenim od 40. minute mislim da ne bi dao gol, jer Amar je morao onda vaditi nekoga da igra umjesto Nijeme,a to znaci igrac manje u spicu ili vezi..Neandertalac je napisao/la:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
-
- Kontakt:
I stvarno misliš da nas to zanima?England je napisao/la:Da, evo i mene, bio isključen radi biološke rasprave, neki tamo stavio sliku Sarajeva iz 66 , nemam pojma i napisao na Grbavici onda još niti stadiona nije bilo, pa sam mu rekao da su oni vrlo loše sisali, ako su rodjeni 46 , do 48 su sisali, a tda je mlijeko bilo rijetko, loše.Poslije 2 svjetskog rata glad, neimaština, i moderator me radi sise isključi, forum za plakat.
Kakav je Smajić, kad će biti spreman?
I neka mi neko na pp odgovori šta je sa Cviko Rusmirom, da li je i dalje u klubu ili .. ? On je važna karika za klub, sve što Osim radi to je u dogovoru s njim i ne bi valjalo da nam on ode.
U mom svijetu važe moja pravila
Ne treba na PP moze i ovdje Rusmir jeste otisao ali na moreTheDinoRules je napisao/la:I stvarno misliš da nas to zanima?England je napisao/la:Da, evo i mene, bio isključen radi biološke rasprave, neki tamo stavio sliku Sarajeva iz 66 , nemam pojma i napisao na Grbavici onda još niti stadiona nije bilo, pa sam mu rekao da su oni vrlo loše sisali, ako su rodjeni 46 , do 48 su sisali, a tda je mlijeko bilo rijetko, loše.Poslije 2 svjetskog rata glad, neimaština, i moderator me radi sise isključi, forum za plakat.
I neka mi neko na pp odgovori šta je sa Cviko Rusmirom, da li je i dalje u klubu ili .. ? On je važna karika za klub, sve što Osim radi to je u dogovoru s njim i ne bi valjalo da nam on ode.

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
-
- Kontakt:
Onda je dobro. Čitao sam ovdje neke komentare tipa: "Ma šta će nam on, nije to veliki gubitak" bla, bla. A ni ne znaju ko je doveo, naprimjer Smajića, ko sa Osimom brine o svemu i svačemu itd itd.diego_TM je napisao/la:Ne treba na PP moze i ovdje Rusmir jeste otisao ali na moreTheDinoRules je napisao/la:I stvarno misliš da nas to zanima?England je napisao/la:Da, evo i mene, bio isključen radi biološke rasprave, neki tamo stavio sliku Sarajeva iz 66 , nemam pojma i napisao na Grbavici onda još niti stadiona nije bilo, pa sam mu rekao da su oni vrlo loše sisali, ako su rodjeni 46 , do 48 su sisali, a tda je mlijeko bilo rijetko, loše.Poslije 2 svjetskog rata glad, neimaština, i moderator me radi sise isključi, forum za plakat.
I neka mi neko na pp odgovori šta je sa Cviko Rusmirom, da li je i dalje u klubu ili .. ? On je važna karika za klub, sve što Osim radi to je u dogovoru s njim i ne bi valjalo da nam on ode.znaci ovo su sve bile suplje i dalje je u zelji sve je OK
U mom svijetu važe moja pravila
Osim njemu vjeruje i dok je on tu tu je i Osim a ovo nije nam vazanTheDinoRules je napisao/la:Onda je dobro. Čitao sam ovdje neke komentare tipa: "Ma šta će nam on, nije to veliki gubitak" bla, bla. A ni ne znaju ko je doveo, naprimjer Smajića, ko sa Osimom brine o svemu i svačemu itd itd.diego_TM je napisao/la:Ne treba na PP moze i ovdje Rusmir jeste otisao ali na moreTheDinoRules je napisao/la:I stvarno misliš da nas to zanima?
I neka mi neko na pp odgovori šta je sa Cviko Rusmirom, da li je i dalje u klubu ili .. ? On je važna karika za klub, sve što Osim radi to je u dogovoru s njim i ne bi valjalo da nam on ode.znaci ovo su sve bile suplje i dalje je u zelji sve je OK

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Može li neko napisat u koliko je sati utakmica sa leotarom.hvala
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Vaze li godisnje??? Molim vas samo 100% sigurne informacije.
Hvala

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Za kup ne vaze godisnje !!!diego_TM je napisao/la:Vaze li godisnje??? Molim vas samo 100% sigurne informacije.Hvala
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jes' da si me razocar'o ali svejedno hvalaElegant je napisao/la:Za kup ne vaze godisnje !!!diego_TM je napisao/la:Vaze li godisnje??? Molim vas samo 100% sigurne informacije.Hvala

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel sigurno to za godišnje!?
Recimo u par utakmica Kupa prošle sezone su važile, ipak treba sačekati sutrašnju press konferenciju za konačnu potvrdu..
Recimo u par utakmica Kupa prošle sezone su važile, ipak treba sačekati sutrašnju press konferenciju za konačnu potvrdu..
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
1. stvarno nemamo ni srece u travniku onakav go primit,al za siroki recimo nema opravdanja prvo sto smo mogli i povest al i primit go u zadnjoj minuti na onaj nacin ,to nije (ne)sreca,sto se tice celika mozda ce me neki napast,al ovakav celik koji je bukavlno na infuziji SE MORAO DOBITI ,et fulio ovaj ovo onaj ono ,ma moralo se dobit,to sto smo proslih godina jedva bod izvlacili realno ja se ne sjecam kad je celik losi bio plus im nisu igrala 2 kljucna igraca,zrniski ne bi komentariso..
2. sarajevo da je stelilo raspored ne bi bolji izvukli,jedina ekipa koja je vrijedna pomena VELEZ ..plus jos kuci vise utakmica od nas tako da,misljenja sam da ce opet liverpool sindrom,najavljuju se titule euforije dizu,gore tresu,a misevi radjaju
3.sto se tice titule,na stranu ta utakmica u travniku,al ruku na srce,borac mozda nije puno kvalitetnija ekipa od nas sarajeva sirokog ,al borac je daleekooo uigranija i ozbiljnija ekipa od nas kolko god to ne htjeli priznati,borcu se ne desava da moraju stvoriti 10 sansi da daju go,borcu se ne desava da gube bodove a da vode sa 2 gol razlike, i ono najavaznije ljudi si skoro pa nepobijedivi,,,al nadam se da cemo to promijeniti mi u BL mada tesko
2. sarajevo da je stelilo raspored ne bi bolji izvukli,jedina ekipa koja je vrijedna pomena VELEZ ..plus jos kuci vise utakmica od nas tako da,misljenja sam da ce opet liverpool sindrom,najavljuju se titule euforije dizu,gore tresu,a misevi radjaju
3.sto se tice titule,na stranu ta utakmica u travniku,al ruku na srce,borac mozda nije puno kvalitetnija ekipa od nas sarajeva sirokog ,al borac je daleekooo uigranija i ozbiljnija ekipa od nas kolko god to ne htjeli priznati,borcu se ne desava da moraju stvoriti 10 sansi da daju go,borcu se ne desava da gube bodove a da vode sa 2 gol razlike, i ono najavaznije ljudi si skoro pa nepobijedivi,,,al nadam se da cemo to promijeniti mi u BL mada tesko
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Ima li u nekoj kladionici da se kladi na osvajaca nase lige, moze i PM
unaprijed hvala

unaprijed hvala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.