pred nama je, biće zanimljiv susret u kojem ćemo nadam se mi na kraju slavitiULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:Branitelj-Omladinac 3:0![]()
kako pogodi ? :_DULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:Branitelj-Omladinac 3:0![]()
čitavo vrijeme njega Šušnjar vuče i nema se o čemu tu pričat, ja sam bio ovdje kod ovog ulaza i sve se jasno vidjelo, prvo ga vuče a onda i objema nogama udaraslogauskoplje je napisao/la:1. Bio prekršaj u napadu, bijeli udara rukom crvenog i tek nakon toga pada.
2. čini se da se crveni bacio
3. nemam mišljenje
Hoce, hoce Susnjarsony_91 je napisao/la:čitavo vrijeme njega Šušnjar vuče i nema se o čemu tu pričat, ja sam bio ovdje kod ovog ulaza i sve se jasno vidjelo, prvo ga vuče a onda i objema nogama udaraslogauskoplje je napisao/la:1. Bio prekršaj u napadu, bijeli udara rukom crvenog i tek nakon toga pada.
2. čini se da se crveni bacio
3. nemam mišljenje
Ja mislim da imaju 2slogauskoplje je napisao/la:Sony koliko vi klubova u mionici imate?
A đe ti je OFK Mionica 85???AboveTheLaw je napisao/la:Ja mislim da imaju 2slogauskoplje je napisao/la:Sony koliko vi klubova u mionici imate?
Bosna Mionica, druga liga FBiH Sjever i Omladinac Mionica prva liga FBiH.
misli da se takmici u 3 brčanskoj ligi... ima gradacac klubova da sam moze organizirat ligu...AboveTheLaw je napisao/la:Nisam znao za taj treci klub,takmice li se u kakvoj ligi ?
Za nas do sada suđena tri penala a protiv nas dva, protiv Bratstva smo takođe oštećeni za penal, video čim dobijem cd. Svako može imati svoje mišljenje ali ako je penal onda se mora dosuditi. Malo je čudna statistika ali je tako. Mi smo i u Mostaru oštećeni za penal i to ko je bio na utakmici može potvrditi. Protiv Iskre smo imali suđenje takođe u korist gosta, sve se ovo sistematski radi, smetamo mnogima ali naše je da se probamo oduprijeti svim mogućim sredstvima.piroman001 je napisao/la:sony daviš više s tim oštećeni ste ovde,oštećeni ste onde...pa svi su oštećeni što igraju u mionici...to i ptice na grani znaju,evo jeste li i jednu utakmicu do sada igrali a da nije bio penal za vas...sad ćeš ti reći pa postojao je,mani ba se ćorava posla...odlična slika vaše ekipe je zadnje kolo...lagano primite 3 komada i kući...nerviraš me više s tim dođem na forum da vidim ima li kakvih novosti,samo ti lupaš gluposti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.