Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 sep 2011, 02:25

Bravo za Noleta, bio je bolji ipak, ledja ga haman i nisu toliko bolila, a ono je bio trenutni bljesak Nadala...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 sep 2011, 02:25

poserem se ja ovom liku sa es u usta...djokovic jednom pizda uvijek pizda
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 13 sep 2011, 02:27

Čestitke teniseru godine!

Federer nakon što je poklonio Rafi RG, nije isto htio učiniti sa Wimbledonom i US Openom.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 sep 2011, 02:27

Sekunda falila da preda, a ? :twisted: Pojeo ga! Svaka čast, legendo!

High

Post Postao/la High » 13 sep 2011, 02:28

Nema mi mržeg čovjeka u svijetu sporta od njega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 13 sep 2011, 02:29

Svaka mu čast. Na stranu te priče kako ga je poremetio time outom itd., lik ga je bolji za klasu(trenutno).
Side before self

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 sep 2011, 02:30

Virtu4l je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Nadal ne miksa dovoljno. Jbte, dobio je 80% poena u kojima je koristio slajs. :roll: Nadljudskim naporima je došao do seta, nema pite da opet učini isto. Nole ga odera k'o zeca po istom receptu. :D
Naravno, kad mu je razbio ritam, uzeo tačno onoliko odmora koliko mu je trebalo... rinaka od čovjeka...

Kakav ritam?Pusti ta praznovjerja.Bolji je pobijedio.
Chelsea F.C.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 13 sep 2011, 02:31

Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
Kakvi ste vi pacenici. :roll:
Momak sabi ove sezone. Odigrao je milion meceva, normalno je da ima posljedica.
Djokovic je zasluzeno dobio, pusti te price o "razbijanju ritma". Ima pravo da trazi medical i dovidjenja. To sto si ti kompleksas, tvoj problem. Sram te bilo!
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 sep 2011, 02:31

Rastavio ga na delove ba. Kakav ritam, o čemu pričate... Pa onaj treći set je dobio na sreću i ništa više... Pa šesti put ga ove godine dere ba... A likova smešni...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 sep 2011, 02:32

Da je Rafa igrao prva dva seta kao i treci bar bi jedan od njih okrenuo u svoju korist i imao 2:1 prednost.
Ne znam sta je sa njim, uvjek je bio poznat po smirenosti i psiholoskoj stabilnosti.Sigurno je taj kompleks od Djokovica uzeo svoje, da je sa Federerom imao istu situaciju preokrenuo bi mec 100%.
Ako ove poraze preboli U GLAVI(svih 6 od Djokovica) sljedeca sezona moze biti dobra i mozemo se nadati 1 ili 2 GS u 2012. Ako padne psihicki totalno nista od njega ali mislim da se to nece desit jer ima vremena da se odmori,pripremi i preboli sve ovo. Ipak je on jedan od najboljih svih vremena, 25 godina 10 GS titula nije mala stvar.
ZATO VAMOS RAFA!!!

Djoletu svaka cast, sezona iz snova.U strasnoj formi je ali mu realno i na ruku ide neraspolozen Nadal i star Federer.Vidjet cemo moze li drzat formu duze vrijeme od godine.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 13 sep 2011, 02:33

Ocekujem pravi Grand Slam sljedece sezone Nadala...mogu mislit kolika je zelja sad u njemu da pobjedi Noleta,a i Federeru sigurno..Jedva cekam Australian Open :DD
YNWA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 sep 2011, 02:34

Ovde ima ljudi koji lece svoje komplekse i kriju se iza svojih nickova ;) Ali to nije bitno.Novak zasluzeno pobedio.A obojici tenisera svaka cast :!: Odavno nisam gledao ovakav mec :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 13 sep 2011, 02:36

Šampion!

slika
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 sep 2011, 02:37

Tribalian je napisao/la:Ovde ima ljudi koji lece svoje komplekse i kriju se iza svojih nickova ;) Ali to nije bitno.Novak zasluzeno pobedio.A obojici tenisera svaka cast :!: Odavno nisam gledao ovakav mec :!:
Kratko jasno. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 13 sep 2011, 02:38

Dijamantu! :lol:

slika

slika
Zadnja izmjena: nemanja, dana/u 13 sep 2011, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2011, 02:38

Zasluzena pobjeda, svaka cast
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 13 sep 2011, 02:40

Zamislite Murray eksplodira sljedece sezone ko Novak sad..pa to bi bilo ludilo hahaha :D
YNWA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 sep 2011, 02:40

Fakat se Đoković hvat'o za đale i kad nije bilo Nadala na vidiku, tako da možete baciti u vodu tu vašu tezu da je simulir'o povredu. Tja, pa danas je bukvalno razbio Nadala. Bukvalno. Ovo je bila lekcija iz tenisa, kako god da se okrene.

Nadal je samo u prvom setu tim slajsovima dobijao poene. Kada je Nole uhvatio ritam i počeo pogađati, onda je Rafa mor'o mijenjati taktiku. Jednostavno, slajsovi nisu palili i to je to. Činjenica je da se Nole pitao za sve. Imao je dvadesetak winnera više i sijaset neiznuđenih grešaka. Meč briljantan. Meč nad mečevima. Sjeb'o sam se kad sam vidio da je otišlo u 3 sata (prije tie-breaka), a trebamo uzeti u obzir da je prvi set dobio Novak sa 6:2. :o Odlični poeni, nenadjebive izmjene, facijalne ekspresije na terenu i na tribinama, prevelik ulog...Mah, ja ne znam kako bi neki obožavaoc tenisa mogo ne gle'ati ovaj meč (a da je u mogućnosti). :mrgreen: Znam da ću se ja nervirati i kad budem gled'o snimak. :mrgreen: Btw, jedini koji mi je pokvario ugođaj je komentator na ES-u. Da sam mog'o, isključio bih ga (mog'o sam, al' tad bi nestali i ostali zvukovi, a to nije to). :mrgreen: Kakve gluposti je isti valj'o, mene bi bilo stid latiti se mikrofona. :lol:

Ovo je 6. uzastopna pobjeda Noleta spram Rafe, ili sam se ja preračun'o? :? Rafa je opasno u banani kada je na drugoj strani Nole. Već godinu dana su duže izmjene na Noletovoj strani, nema više onih klasičnih ispuhivanja od strane Noleta i sigurnih poena za Rafu kada se lopta 15-ak puta prebaci preko mreže. :mrgreen: Sad i Rafa mora odigrati barem 3-4 udarca više kako bi osvojio poen protiv Novaka. A, ni to mu nije garancija. :mrgreen:

Mora se odati počast ovom Novaku. Stvarno mora. Nadal je mog'o ovo dobiti samo u slučaju da je Nole slomio obje ruke i noge. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 sep 2011, 02:43

Kren'o pisat pa izbris'o. Bice da ne razmisljam racionalno nakon ove drame, pa je bolje komentar ostaviti za sutra :mrgreen: . Sve za objektivnost :mrgreen: :lol: .

Iako sam malo vece sanse davao Nadalu, drago mi je sto je pobjedio Djokovic 8-) . Svaka cast majstore!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 sep 2011, 02:46

Monolog je napisao/la:Fakat se Đoković hvat'o za đale i kad nije bilo Nadala na vidiku, tako da možete baciti u vodu tu vašu tezu da je simulir'o povredu.
Nego šta je nego simuliro ,da su njega onako bolila leđa nebi on mogo ni igrati a ne razvaljivati Nadala ,pa znam ja šta su leđa kad bole .
Ne znam što mu treba to kad je i onako bolji .

Nadal I Federer ako hoće neki turnir da uzmu nek mole boga da propusti jedan mjesec u toku sezone da i oni nešta uzmu .Stiče se dojam da Novak uzima brejk kad god hoće ,malo pusti Nadal da se ovaj ponada i onda ga razbije ko beba zvečku ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.