FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 sep 2011, 00:33

diego_TM je napisao/la: Pa jarane nije Nyema kriv sto je ovaj glavu na zemlju spustio i interesantno (ovo znam posto sam bio sa vasim na zapadu) da se niko od tih na zapadu na Nyemu nije zalio niti je iko spomenuo da Nyema treba dobiti crveni vec su se ljudi smijali na zalijetanja igraca celika na sudiju.
Imas pravilo u fudbalu ako igrac ide glavom ispod koljena onda se ne svira opasna igra, ovdje se jest spustio ali ne toliko koliko si rekao.. Uglavnom pogledaj detalj sa onog klipa 1.13 ako nije, kad nas iznosi loptu i Nijema kasni i pravi start za crveni karton, naravno dobija zuti..
@nidi pisi na Bosanskom ne razumijem ja taj tvoj jezik gdje u jednoj rijeci bude đž ..
Celik!3,2,2.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 00:37

Sirenje je napisao/la:Ima li u nekoj kladionici da se kladi na osvajaca nase lige, moze i PM :D
unaprijed hvala :D
Ako igraš online klađenje ima na bwin.com!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daninn
Kontakt:

Post Postao/la daninn » 13 sep 2011, 07:40

U 13.10 danas,repriza Sport magazina,pa gledajte Amara
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 13 sep 2011, 07:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
diego_TM je napisao/la: Pa jarane nije Nyema kriv sto je ovaj glavu na zemlju spustio i interesantno (ovo znam posto sam bio sa vasim na zapadu) da se niko od tih na zapadu na Nyemu nije zalio niti je iko spomenuo da Nyema treba dobiti crveni vec su se ljudi smijali na zalijetanja igraca celika na sudiju.
Imas pravilo u fudbalu ako igrac ide glavom ispod koljena onda se ne svira opasna igra, ovdje se jest spustio ali ne toliko koliko si rekao.. Uglavnom pogledaj detalj sa onog klipa 1.13 ako nije, kad nas iznosi loptu i Nijema kasni i pravi start za crveni karton, naravno dobija zuti..
@nidi pisi na Bosanskom ne razumijem ja taj tvoj jezik gdje u jednoj rijeci bude đž ..
Jesi naporan svega mi, idi uigravaj se za drugu ligu, popusti nas sviju ti!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 13 sep 2011, 08:33

Godisnje vaze za samo prvenstvene utakmice
znaci kup ne moze niti je ikad mog'o !
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 13 sep 2011, 08:40

Curva_SUD je napisao/la:Godisnje vaze za samo prvenstvene utakmice
znaci kup ne moze niti je ikad mog'o !
Ma raju zbunjuje ono prošle godine kad su pustili čini mi se polufinale i finale da mogu i godišnje, ali to je bilo samo prošle godine, a ko zna možda i ove :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 13 sep 2011, 08:50

AllGunsBlazing je napisao/la:
popusti malo ,dužni ste 9 miliona a imate licencu za premijer ligu ima li tu šta neregularno

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 sep 2011, 09:01

irridu je napisao/la:1. stvarno nemamo ni srece u travniku onakav go primit,al za siroki recimo nema opravdanja prvo sto smo mogli i povest al i primit go u zadnjoj minuti na onaj nacin ,to nije (ne)sreca,sto se tice celika mozda ce me neki napast,al ovakav celik koji je bukavlno na infuziji SE MORAO DOBITI ,et fulio ovaj ovo onaj ono ,ma moralo se dobit,to sto smo proslih godina jedva bod izvlacili realno ja se ne sjecam kad je celik losi bio plus im nisu igrala 2 kljucna igraca,zrniski ne bi komentariso..
2. sarajevo da je stelilo raspored ne bi bolji izvukli,jedina ekipa koja je vrijedna pomena VELEZ ..plus jos kuci vise utakmica od nas tako da,misljenja sam da ce opet liverpool sindrom,najavljuju se titule euforije dizu,gore tresu,a misevi radjaju
3.sto se tice titule,na stranu ta utakmica u travniku,al ruku na srce,borac mozda nije puno kvalitetnija ekipa od nas sarajeva sirokog ,al borac je daleekooo uigranija i ozbiljnija ekipa od nas kolko god to ne htjeli priznati,borcu se ne desava da moraju stvoriti 10 sansi da daju go,borcu se ne desava da gube bodove a da vode sa 2 gol razlike, i ono najavaznije ljudi si skoro pa nepobijedivi,,,al nadam se da cemo to promijeniti mi u BL mada tesko
Borcu navijači ne zvižde kad igra 1 1 protiv Zrinjskog u drugom poluvremenu , a Željo protiv istog Zrinjskog vodi 2 0 uz potpunu dominaciju te se čuju zvižduci i psovke sa trbina a da ne govorim o momentu primanja gola. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 sep 2011, 09:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Što niko ne reče da je bi intervju... valjda neko postavi kasnije...
pita brku novinar što nije doveo neko zvučno pojačanje na poziciji napadača,kaže brko mogao sam dovesti mirzu varešanovića on je zvučno pojačanje samo što nemože više igrati
:lol: :lol: :lol: :lol: koji je kralj ovaj osim, to nije normalno :D :lol: :lol:
Znači biće pojačanja. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 13 sep 2011, 09:46

[/quote]
Korektno sudjenje?????????? Pa Zeljo ponekad ovakvo sudjenje nema na Grbavici... Shvatas li ti da je Nijema trebao dobiti 2 crvena, naravno nije dobio ni jedan, covjek je za start za koji se daje crveni dobio zuti, i onda za drugi start gdje je udario covjeka u glavu nogom nije dobio zuti, dok je Covic u 10 sekundi dobio 2 zuta, i ti to nazivas korektnim sudjenjem??? Da ne spominjem stalna sjeckanja igre, faul nad Zebom kad izgubi loptu covjek padne ovaj faul svira, ali smijesno je to sto Zeba pada 10 sec nakon sto je izgubio loptu.. Opet ponavljam nije Celik neka ekipa, da ne bude zabune, ali Zeljo sa crvenim od 40. minute mislim da ne bi dao gol, jer Amar je morao onda vaditi nekoga da igra umjesto Nijeme,a to znaci igrac manje u spicu ili vezi..[/quote]

Dobro svi smo rekli fino da je sudija šiljio za nas, i da je totalno bezveze isključio Čovića, ukoliko nije istina da je udario Zebu laktom nakon sudijskog zvižduka, ja nisam vidio, neki kažu da jest, ali ne bitno. Što se tiče Njeme, nisi upravu, taj navodni crveni je plod frustracije sa tribina i pritiska na sudiju s obzirom da ste od 25 sekunde izgledali potpuno nemoćno da pogledate na naš gol. I ove izjave ovog dečka, Šišića, umjesto da se pozabavi što nisu uspjeli njegovi saigrači od 25 sekunde napraviti 3 uspješna pasa on se ljuti na sudije. Hajd da je njemu 33 godine, iskusan igrač, nego on sa 21 našao da pametuje o sudijama. Nije sudija kriv za nemoć Čelika.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 sep 2011, 09:59

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Korektno sudjenje?????????? Pa Zeljo ponekad ovakvo sudjenje nema na Grbavici... Shvatas li ti da je Nijema trebao dobiti 2 crvena, naravno nije dobio ni jedan, covjek je za start za koji se daje crveni dobio zuti, i onda za drugi start gdje je udario covjeka u glavu nogom nije dobio zuti, dok je Covic u 10 sekundi dobio 2 zuta, i ti to nazivas korektnim sudjenjem??? Da ne spominjem stalna sjeckanja igre, faul nad Zebom kad izgubi loptu covjek padne ovaj faul svira, ali smijesno je to sto Zeba pada 10 sec nakon sto je izgubio loptu.. Opet ponavljam nije Celik neka ekipa, da ne bude zabune, ali Zeljo sa crvenim od 40. minute mislim da ne bi dao gol, jer Amar je morao onda vaditi nekoga da igra umjesto Nijeme,a to znaci igrac manje u spicu ili vezi..[/quote]

Dobro svi smo rekli fino da je sudija šiljio za nas, i da je totalno bezveze isključio Čovića, ukoliko nije istina da je udario Zebu laktom nakon sudijskog zvižduka, ja nisam vidio, neki kažu da jest, ali ne bitno. Što se tiče Njeme, nisi upravu, taj navodni crveni je plod frustracije sa tribina i pritiska na sudiju s obzirom da ste od 25 sekunde izgledali potpuno nemoćno da pogledate na naš gol. I ove izjave ovog dečka, Šišića, umjesto da se pozabavi što nisu uspjeli njegovi saigrači od 25 sekunde napraviti 3 uspješna pasa on se ljuti na sudije. Hajd da je njemu 33 godine, iskusan igrač, nego on sa 21 našao da pametuje o sudijama. Nije sudija kriv za nemoć Čelika.[/quote]

Tako nesto sam i ja mislio napisati , jer mi nije jasno za sta je sudija kriv ako ne predjes centar skoro cijelu utakmicu ?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 sep 2011, 11:08

Leotar i Zvijezda za nastavak serije

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/le ... vak-serije" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 sep 2011, 11:21

DRHAUSE je napisao/la:
irridu je napisao/la:1. stvarno nemamo ni srece u travniku onakav go primit,al za siroki recimo nema opravdanja prvo sto smo mogli i povest al i primit go u zadnjoj minuti na onaj nacin ,to nije (ne)sreca,sto se tice celika mozda ce me neki napast,al ovakav celik koji je bukavlno na infuziji SE MORAO DOBITI ,et fulio ovaj ovo onaj ono ,ma moralo se dobit,to sto smo proslih godina jedva bod izvlacili realno ja se ne sjecam kad je celik losi bio plus im nisu igrala 2 kljucna igraca,zrniski ne bi komentariso..
2. sarajevo da je stelilo raspored ne bi bolji izvukli,jedina ekipa koja je vrijedna pomena VELEZ ..plus jos kuci vise utakmica od nas tako da,misljenja sam da ce opet liverpool sindrom,najavljuju se titule euforije dizu,gore tresu,a misevi radjaju
3.sto se tice titule,na stranu ta utakmica u travniku,al ruku na srce,borac mozda nije puno kvalitetnija ekipa od nas sarajeva sirokog ,al borac je daleekooo uigranija i ozbiljnija ekipa od nas kolko god to ne htjeli priznati,borcu se ne desava da moraju stvoriti 10 sansi da daju go,borcu se ne desava da gube bodove a da vode sa 2 gol razlike, i ono najavaznije ljudi si skoro pa nepobijedivi,,,al nadam se da cemo to promijeniti mi u BL mada tesko
Borcu navijači ne zvižde kad igra 1 1 protiv Zrinjskog u drugom poluvremenu , a Željo protiv istog Zrinjskog vodi 2 0 uz potpunu dominaciju te se čuju zvižduci i psovke sa trbina a da ne govorim o momentu primanja gola. :idea:
oni ne zvizde, oni odma ulijecu u teren, ptice ko ptice
Za zivot cijeli!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 sep 2011, 11:36

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: oni ne zvizde, oni odma ulijecu u teren, ptice ko ptice
Ti moras popljuvati tudje,pa to ti je.Bolje u svoje dvoriste gledaj. ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 sep 2011, 11:50

u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 sep 2011, 11:53

avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.
a sto je prosle godine u zenici stancevski dobio lakat u glavu pa nikom nista,to je prosla sezona to se ne pika

i nek je opalio regoju pa.pka koji na svom kontu ima vise lomova i zavrsenih karijera od protivnika.isti taj regoje u slaviji prije par godina udara ofirno igrace pa nikom nista

dok ne budemo ko lige 5,nema nista od tih zelja,u pravu si donekle,al treba svima isto.za nase uslove i ovo je previse za adila

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 sep 2011, 11:54

avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.
Namjeran crveni karton?
FEDERER= KLOC

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 sep 2011, 11:55

Stvarno, kako igra Stanćeski...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 sep 2011, 11:58

RBA 1987 je napisao/la:Stvarno, kako igra Stanćeski...
Ja sam cuo da je on najbolji plejmejker lige...Prekucao je davno,a dok je igrao za Borac,bio je nosilac igre.Nas Pero.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 sep 2011, 11:59

jubitubi je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: oni ne zvizde, oni odma ulijecu u teren, ptice ko ptice
Ti moras popljuvati tudje,pa to ti je.Bolje u svoje dvoriste gledaj. ;)
gledam gledam
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 21 gost.