Ja stvarno ne razumijem sta hocete reci sa svim ovim.Najbolje da izaberemo 4 kluba i da prenosimo samo njihove tekme.O.K kazete kvalitet.Evo slazem se .Ali cinjenica je da je Pirota jedan ako ne u prosjeku stadion gdje se igra najefikasniji nogomet zadnjih godina.Molim sve zainteresovane na forumu da provjere ovaj podatak.Evo ja na primjer dosta redovno kad god mogu gledam prenose i mogu garantovati da su tekme na Piroti zanimljivije od ogromne vecine onih koje sam gledao u T,V prenosima.Sada ce vjerovatno svi krenuti sa paljbom .
Ali evo kao argument ovome pozivam navijace Zrinjskog i Zeljeznicara da kazu bez pristrasnosti kakve su bile tekme po njima u prva 2 kola u Travniku.Ja mislim da su bile pune sansi uzbudljive do zadnjeg trenutka prilicno efikasne (3i 4 gola) i da se stvarno imalo sta vidjeti i garantujem da se neko sjetio da ih prenosi da bi bile jedne od najboljih koje su u T.V prenosima radjene.I tekma sa Borcem je bila zanimljiva prvo pol.2 gola i dosta sansi ali je onda doslo do cega je doslo i da se tekma nastavila garantujem da bi do samog kraja bila uzbudljiva.Ali necu o njoj obecao sam

A ekipa GOSKA je novajlija u ligi i stvarno nebi bilo lose da svi zajedno jednom vidimo i njih na djelu .Zasto da ne..Dobro i ja bi volio da je prenos tekme sa jacim po imenu klubom ali sta je tu je.
Inace navijaci svih klubova koji gostuju ovdje ne dolaze djabe u mozda i najvecem broju na ovo gostovanje,nego zato htio to priznati neko ili ne Pirota i takva kakva je a ,bice i ljepsa radi se,ima neku svoju draz,najvise zbog snaznog otpora koji pruza domaca ekipa i jacim timovima i po kadru i po novcu od sebe.
Pa daj da vidimo i taj prenos odavde vec jednom,a stvarno je i na pocetku ovoga projekta na BHRT ove godine koji se radi u saradnji sa komitetom za normalizaciju receno da ce svi klubovi biti podjednako zastupljeni.
A nebi bilo lose da se neko sjeti da promjeni taj famozni naziv DERBI KOLA koji je od ranije ostao i unosi puno
zabune u svu ovu pricu.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...