FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 sep 2011, 12:00

jubitubi je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Stvarno, kako igra Stanćeski...
Ja sam cuo da je on najbolji plejmejker lige...Prekucao je davno,a dok je igrao za Borac,bio je nosilac igre.Nas Pero.
stancevski je po meni extra igrac,koji zbog ovog ili onog razloga nemoze pokazati sto zna,drakul takodjer,nadam se da ce obojica dobiti priliku u narednim tekmama

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 sep 2011, 12:09

jubitubi je napisao/la:
Ja sam cuo da je on najbolji plejmejker lige...Prekucao je davno,a dok je igrao za Borac,bio je nosilac igre.Nas Pero.
poslali smo ga na seminar, ne konta najbolje pravila igre.. nejasno mu kako to da možeš izvesti slobodni prije zvižduka, a sudija da znak da čekaš isti.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 sep 2011, 12:10

SarajlijaTM je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
stancevski je po meni extra igrac,koji zbog ovog ili onog razloga nemoze pokazati sto zna,drakul takodjer,nadam se da ce obojica dobiti priliku u narednim tekmama
Pa igra li uopšte...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 sep 2011, 12:17

avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.

i sve rade protiv celika, jesili gledo sta je adilovic uradio? koliko ste smjesni i optereceni to je cudo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 sep 2011, 12:36

spielführer_21 je napisao/la: poslali smo ga na seminar, ne konta najbolje pravila igre.. nejasno mu kako to da možeš izvesti slobodni prije zvižduka, a sudija da znak da čekaš isti.. ;)
Pa jbg,recite mu da bi to mogao raditi da je ostao u Borcu,posto se tolerise velikanima,al ovako...Ne. ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 sep 2011, 12:43

jubitubi je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: poslali smo ga na seminar, ne konta najbolje pravila igre.. nejasno mu kako to da možeš izvesti slobodni prije zvižduka, a sudija da znak da čekaš isti.. ;)
Pa jbg,recite mu da bi to mogao raditi da je ostao u Borcu,posto se tolerise velikanima,al ovako...Ne. ;)
sve i da niste velikani, ako vam u upravu uđe državni tužilac Barašin, neće biti zime :mrgreen:

ne bih da offtopičarim više, ionako će Aco brisati sve... pusa :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 sep 2011, 12:58

Iker C je napisao/la:
avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.
Namjeran crveni karton?
Nije istina da je namjeran crveni , nego ga je navukao smrdo Regoje kao pocetnika , nakon sto su se KUCNULI glavama isti pao kao pokosen te dobio zuti :shock: a nas igrac crveni . Uostalom u toj utakmici smo dobili zutih koliko u svim ostalim zajedno , prema tome ne rise majke ti !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 13 sep 2011, 13:00

Neandertalac je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
Namjeran crveni karton?
Nije istina da je namjeran crveni , nego ga je navukao smrdo Regoje kao pocetnika , nakon sto su se KUCNULI glavama isti pao kao pokosen te dobio zuti :shock: a nas igrac crveni . Uostalom u toj utakmici smo dobili zutih koliko u svim ostalim zajedno , prema tome ne rise majke ti !
Moj komentar je bio poslije tog crvenog, kud ga bar ne opali da se nedigne nikako, samo mi je to krivo, Adilović je ispao naivan, ali i ja bi i mnogi od nas...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 sep 2011, 13:14

da li ce vrjediti godisnja karta za ovu utakmicu ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 sep 2011, 13:17

Osvojite ulaznice !
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... s-leotarom" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 13 sep 2011, 13:19

U normalnim zemljama bi Čelik već davno bio u stečaju ili barem drugoligaš pa se to ne dešava. ****, šta sad. Možda nadođemo nekada.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 sep 2011, 13:27

19TM87 je napisao/la:da li ce vrjediti godisnja karta za ovu utakmicu ?
imas na prosloj stranici, nece
Za zivot cijeli!

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 13 sep 2011, 15:37

Da nemta tog Ivice koji proziva neki Robijaš, njegov klub, cijela liga i reprezentacija bi bili u još veće kur.cu jer bi bili i dalje suspendovani. Da je Adilović zaslužio 5 tekmi za crveni koji dotični robijaš nije vidio, onda bi Isaković zasluzio dozivotnu robiju za redovno laktanje. Kazna ne bi mimoišla Šišića koji je igranjem u PL umislio da je Rivaldo iz najboljih dana i koji protivničke igrače naziva drvosječama, bez dokaza priča da neko radi protiv njegovog kluba i slično...svi su krivi samo ne vi. Razligu ba. Ne možete nas uzet', tražite bodove negdje drugo i ćao.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 sep 2011, 16:06

Potpisani ugovori sa BHtelecomom, unicredit bankom i asa autom

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 13 sep 2011, 16:59

Trening 18:00h
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

daninn
Kontakt:

Post Postao/la daninn » 13 sep 2011, 17:13

nime_tm87 je napisao/la:Potpisani ugovori sa BHtelecomom, unicredit bankom i asa autom
U pregovorima smo sa jednom jako velikom kopanijom,stranom.Buki i dzelo pregovaraju,ovi dana bi se trebali finalizirati pregovori
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 sep 2011, 17:19

daninn je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Potpisani ugovori sa BHtelecomom, unicredit bankom i asa autom
U pregovorima smo sa jednom jako velikom kopanijom,stranom.Buki i dzelo pregovaraju,ovi dana bi se trebali finalizirati pregovori
Jel za generalnog sponzora? Hocel zauzimat neko mjesto na dresu? :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 18:06

Bolje što ne važe godišnje karte, dat ću petaka za plaću igračima :D

Nego šta ćemo mi od ovolike lova što pristiže u kasu kluba od ovih silnih sponzorskih ugovora!? 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 sep 2011, 18:11

kakve ba pare?
nema pare sve se rastalilo :mrgreen:

Sutra zabit barem u pola ko prosle godine :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 13 sep 2011, 18:13

Čuj šta...napravit emirates i kupit Drogbu mimo prelaznog roka. Pa ne pristižu milijarde nego neke hiljade. Lakopo. Tek se normalizovalo stanje. To je garant redovnih plata i u budućnosti. Mislim da fakat imamo finu ekipu za ovu ligu i da kad udjemo u seriju (a nadam se da smo već ušli), neće biti problema da smanjimo zaostatak do polusezone. Šef će do tad sam vidjeti gdje i da li treba išta. Ko zna šta će s Ramićem bit...možda malac eksplodira. Meni fino djeluje.

PS: ja bih na zimu štopera jednog (želim želiš, radio Ilijaš)

PPS: Sarajevo koristi odličan raspored i svaka čast im na tome...Bojfac kupi nekako bodove (zrinjski u zadnjim trenucima, Travnik :lol: )... mora ih negdje stat, i jedne i druge. Ne može vazda tako pa da su od zlata.
Zadnja izmjena: joey tribbiani, dana/u 13 sep 2011, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.