stancevski je po meni extra igrac,koji zbog ovog ili onog razloga nemoze pokazati sto zna,drakul takodjer,nadam se da ce obojica dobiti priliku u narednim tekmamajubitubi je napisao/la:Ja sam cuo da je on najbolji plejmejker lige...Prekucao je davno,a dok je igrao za Borac,bio je nosilac igre.Nas Pero.RBA 1987 je napisao/la:Stvarno, kako igra Stanćeski...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
- spielführer_21
- Kontakt:
poslali smo ga na seminar, ne konta najbolje pravila igre.. nejasno mu kako to da možeš izvesti slobodni prije zvižduka, a sudija da znak da čekaš isti..jubitubi je napisao/la:Ja sam cuo da je on najbolji plejmejker lige...Prekucao je davno,a dok je igrao za Borac,bio je nosilac igre.Nas Pero.RBA 1987 je napisao/la:Stvarno, kako igra Stanćeski...

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pa igra li uopšte...SarajlijaTM je napisao/la:stancevski je po meni extra igrac,koji zbog ovog ili onog razloga nemoze pokazati sto zna,drakul takodjer,nadam se da ce obojica dobiti priliku u narednim tekmamajubitubi je napisao/la:Ja sam cuo da je on najbolji plejmejker lige...Prekucao je davno,a dok je igrao za Borac,bio je nosilac igre.Nas Pero.RBA 1987 je napisao/la:Stvarno, kako igra Stanćeski...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.
i sve rade protiv celika, jesili gledo sta je adilovic uradio? koliko ste smjesni i optereceni to je cudo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa jbg,recite mu da bi to mogao raditi da je ostao u Borcu,posto se tolerise velikanima,al ovako...Ne.spielführer_21 je napisao/la: poslali smo ga na seminar, ne konta najbolje pravila igre.. nejasno mu kako to da možeš izvesti slobodni prije zvižduka, a sudija da znak da čekaš isti..

- spielführer_21
- Kontakt:
sve i da niste velikani, ako vam u upravu uđe državni tužilac Barašin, neće biti zimejubitubi je napisao/la:Pa jbg,recite mu da bi to mogao raditi da je ostao u Borcu,posto se tolerise velikanima,al ovako...Ne.spielführer_21 je napisao/la: poslali smo ga na seminar, ne konta najbolje pravila igre.. nejasno mu kako to da možeš izvesti slobodni prije zvižduka, a sudija da znak da čekaš isti..

ne bih da offtopičarim više, ionako će Aco brisati sve... pusa

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije istina da je namjeran crveni , nego ga je navukao smrdo Regoje kao pocetnika , nakon sto su se KUCNULI glavama isti pao kao pokosen te dobio zutiIker C je napisao/la:Namjeran crveni karton?avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- nookey
- Kontakt:
Moj komentar je bio poslije tog crvenog, kud ga bar ne opali da se nedigne nikako, samo mi je to krivo, Adilović je ispao naivan, ali i ja bi i mnogi od nas...Neandertalac je napisao/la:Nije istina da je namjeran crveni , nego ga je navukao smrdo Regoje kao pocetnika , nakon sto su se KUCNULI glavama isti pao kao pokosen te dobio zutiIker C je napisao/la:Namjeran crveni karton?avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.a nas igrac crveni . Uostalom u toj utakmici smo dobili zutih koliko u svim ostalim zajedno , prema tome ne rise majke ti !
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
da li ce vrjediti godisnja karta za ovu utakmicu ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Osvojite ulaznice !
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... s-leotarom" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... s-leotarom" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
U normalnim zemljama bi Čelik već davno bio u stečaju ili barem drugoligaš pa se to ne dešava. ****, šta sad. Možda nadođemo nekada.avenija je napisao/la:u normalnim zemljama gdje komiteti nemaju dodire sa timovima kao ovdje sto ivica vuce na stranu svog sina adilovic bi bio kaznjen sa 5 utakmica zbog namjernog crvenog kartona , kod nas se zale na 3 utakmice kazne i hoce samo jednu kao da nista nije uradio , to je bilo posaljite vi molbu vec je prihvaceno.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imas na prosloj stranici, nece19TM87 je napisao/la:da li ce vrjediti godisnja karta za ovu utakmicu ?
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Da nemta tog Ivice koji proziva neki Robijaš, njegov klub, cijela liga i reprezentacija bi bili u još veće kur.cu jer bi bili i dalje suspendovani. Da je Adilović zaslužio 5 tekmi za crveni koji dotični robijaš nije vidio, onda bi Isaković zasluzio dozivotnu robiju za redovno laktanje. Kazna ne bi mimoišla Šišića koji je igranjem u PL umislio da je Rivaldo iz najboljih dana i koji protivničke igrače naziva drvosječama, bez dokaza priča da neko radi protiv njegovog kluba i slično...svi su krivi samo ne vi. Razligu ba. Ne možete nas uzet', tražite bodove negdje drugo i ćao.
Potpisani ugovori sa BHtelecomom, unicredit bankom i asa autom
-
- Kontakt:
U pregovorima smo sa jednom jako velikom kopanijom,stranom.Buki i dzelo pregovaraju,ovi dana bi se trebali finalizirati pregovorinime_tm87 je napisao/la:Potpisani ugovori sa BHtelecomom, unicredit bankom i asa autom
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa
Jel za generalnog sponzora? Hocel zauzimat neko mjesto na dresu?daninn je napisao/la:U pregovorima smo sa jednom jako velikom kopanijom,stranom.Buki i dzelo pregovaraju,ovi dana bi se trebali finalizirati pregovorinime_tm87 je napisao/la:Potpisani ugovori sa BHtelecomom, unicredit bankom i asa autom

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bolje što ne važe godišnje karte, dat ću petaka za plaću igračima
Nego šta ćemo mi od ovolike lova što pristiže u kasu kluba od ovih silnih sponzorskih ugovora!?

Nego šta ćemo mi od ovolike lova što pristiže u kasu kluba od ovih silnih sponzorskih ugovora!?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kakve ba pare?
nema pare sve se rastalilo
Sutra zabit barem u pola ko prosle godine
nema pare sve se rastalilo

Sutra zabit barem u pola ko prosle godine

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Čuj šta...napravit emirates i kupit Drogbu mimo prelaznog roka. Pa ne pristižu milijarde nego neke hiljade. Lakopo. Tek se normalizovalo stanje. To je garant redovnih plata i u budućnosti. Mislim da fakat imamo finu ekipu za ovu ligu i da kad udjemo u seriju (a nadam se da smo već ušli), neće biti problema da smanjimo zaostatak do polusezone. Šef će do tad sam vidjeti gdje i da li treba išta. Ko zna šta će s Ramićem bit...možda malac eksplodira. Meni fino djeluje.
PS: ja bih na zimu štopera jednog (želim želiš, radio Ilijaš)
PPS: Sarajevo koristi odličan raspored i svaka čast im na tome...Bojfac kupi nekako bodove (zrinjski u zadnjim trenucima, Travnik
)... mora ih negdje stat, i jedne i druge. Ne može vazda tako pa da su od zlata.
PS: ja bih na zimu štopera jednog (želim želiš, radio Ilijaš)
PPS: Sarajevo koristi odličan raspored i svaka čast im na tome...Bojfac kupi nekako bodove (zrinjski u zadnjim trenucima, Travnik

Zadnja izmjena: joey tribbiani, dana/u 13 sep 2011, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.