Mozes.Melo15 je napisao/la: to su mozda slike ko im je neko postavio na zid a koga ti nemas u raji....ne vjerujem da to mozes na svoje nastimati
Negdje iskopaj u opcijama, ali znam da sigurno moze.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mozes.Melo15 je napisao/la: to su mozda slike ko im je neko postavio na zid a koga ti nemas u raji....ne vjerujem da to mozes na svoje nastimati
I ja sam mišljenja da bi to mogao napraviti u postavkama privatnosti.Omerbavarac je napisao/la:Mozes.Melo15 je napisao/la: to su mozda slike ko im je neko postavio na zid a koga ti nemas u raji....ne vjerujem da to mozes na svoje nastimati
Negdje iskopaj u opcijama, ali znam da sigurno moze.
ne shvatljivokelner je napisao/la:Kad Srbin Hrvatu kaže brate, kad Slovenci piće plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju veće plate i sve to Bosanci shvate, biće opet SFRJ brate!
[youtube][/youtube]nime_tm87 je napisao/la:ne shvatljivokelner je napisao/la:Kad Srbin Hrvatu kaže brate, kad Slovenci piće plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju veće plate i sve to Bosanci shvate, biće opet SFRJ brate!
jbga nisi me skonto, nisam ni ja glup toliko.scudetto je napisao/la:[youtube][/youtube]nime_tm87 je napisao/la:ne shvatljivokelner je napisao/la:Kad Srbin Hrvatu kaže brate, kad Slovenci piće plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju veće plate i sve to Bosanci shvate, biće opet SFRJ brate!
mozda shvatis nakon ovoga
i meni se ovo desava ima vec nekoliko dana i uzasno me zivcira...Senaid L.F.C je napisao/la:Imam jedan problem kad se nekim dopisujem nestane ono sto sam ja napisao i spojii se sa onim od druge osobe sta me uzasno zivcira i onda se ne mogu snaci
Jbg nisi ni ti mene skonto da se zezamjbga nisi me skonto, nisam ni ja glup toliko.
Isto mi se desava i nervira me stravaaaa.. Isto tako kad se dopisujem vrati mi skroz gore kad smo se tek poceli dopisivati,on meni pise a ja moram vracat dole da vidim,strava me nerviravm22 je napisao/la:i meni se ovo desava ima vec nekoliko dana i uzasno me zivcira...Senaid L.F.C je napisao/la:Imam jedan problem kad se nekim dopisujem nestane ono sto sam ja napisao i spojii se sa onim od druge osobe sta me uzasno zivcira i onda se ne mogu snaci
takodjer, i onda odgovaram na stare poruke -_-" nidž vezeEmir ZENICA je napisao/la:Isto mi se desava i nervira me stravaaaa.. Isto tako kad se dopisujem vrati mi skroz gore kad smo se tek poceli dopisivati,on meni pise a ja moram vracat dole da vidim,strava me nerviravm22 je napisao/la:i meni se ovo desava ima vec nekoliko dana i uzasno me zivcira...Senaid L.F.C je napisao/la:Imam jedan problem kad se nekim dopisujem nestane ono sto sam ja napisao i spojii se sa onim od druge osobe sta me uzasno zivcira i onda se ne mogu snaci![]()
nemojte ukidati chat s kim se dopisujete, pa vam se to nece desavatiEmir ZENICA je napisao/la:Isto mi se desava i nervira me stravaaaa.. Isto tako kad se dopisujem vrati mi skroz gore kad smo se tek poceli dopisivati,on meni pise a ja moram vracat dole da vidim,strava me nerviravm22 je napisao/la:i meni se ovo desava ima vec nekoliko dana i uzasno me zivcira...Senaid L.F.C je napisao/la:Imam jedan problem kad se nekim dopisujem nestane ono sto sam ja napisao i spojii se sa onim od druge osobe sta me uzasno zivcira i onda se ne mogu snaci![]()
harebianconero je napisao/la:Jel mislis da neradimo ono ''clear window'' ili ti ''ocisti sadrzaj sa prozora'' ili da neidemo na onaj X.
jedan po jedan, jbg...Stivi_Dzi je napisao/la:Zna li ko kako obrisat sve postove sa walla na profilu
ne djeluje... ugl nema toga sto bi moglo izbrisati, ne nadajte se.harebianconero je napisao/la:Neko je postavljao ranije nekada da ima neki program sto pobrise.. ako neko zna neka postavi i meni treba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.