To znaci da priznajete da ne mozete bez nas!Svaka cast na korektnom odgovoru!FC BAYERN je napisao/la:Isto kao sto vi nemozete bez nas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To znaci da priznajete da ne mozete bez nas!Svaka cast na korektnom odgovoru!FC BAYERN je napisao/la:Isto kao sto vi nemozete bez nas
A gdje bi onda bio rivalitetomerbavarac je napisao/la:Pa ako ne mozete jedni bez drugih, zasto se onda svadjate, ujedinite se, napravite jedan klub, harajte evropom, pravite onda svoje TV, nemojte se pljuvat...![]()
fera je napisao/la:ma sigurno su sarajevo i zeljo prvi u svijetu izmislili udruzenja navijaca i timske TV hajde ne budite smijesni.
bez vrijedjanjačamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.
http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TVe bas ste smijesni !
Vi ste samo blijeda kopija !
Zeljeznicar COPY
Sarajevo PASTE
... napisa dijete kome je nick fc bayern.FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha sad i vi pitari napravili Sarajevo TVe bas ste smijesni !
Vi ste samo blijeda kopija !
Zeljeznicar COPY
Sarajevo PASTE
pusti ga kraju njemu je samo maska navijanje za zelju ali u dusi je njemu sarajevo glavno vidis kako on nama prati hordaske stranice pravi si camac hordas a vidis ja neidem na zeljine jer nevolim plavu boju i zeljin grb gledati ali ti si primjer pravog hordasa hahahahahahkrcko je napisao/la:bez vrijedjanjačamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.
Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali vašim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
e stidi se tih svojih godina,jer tvoja inteligencija je u rangu djeteta od 13 godina.......nemogu da vjerujem koliko covjek moze da mrzi sarajevo...kompleksaš jedan.....a ova ideja za pokretnje web tv-a je bila razmatrana jos dok ste vi skupljali pare za stolice.....čamac je napisao/la:Ne pišem ovdje, ali sad moram. Kakva je ovo zajeb.ancija.
kako jadno, čamac je za tebe gospodin...junuz23 je napisao/la:camac jel ti mozda tatica ko malog kad te vodao po obroncima cajnica ( odakle si i dosao u sarajevo) gurao mozda prstice u guzu aa, s tobom djete drago nije nesto uredu tebe ili je neko sexualno zlostavljao nekad ( vjerovatno mama i tata) ili su te neki pitar dobro prebio prvi dan kad si sljego u ovaj grad
A i tebi je mentalni sklop zakrzljo ko camcu cim ga mozes podrzavatimuXmania je napisao/la:kako jadno, čamac je za tebe gospodin...junuz23 je napisao/la:camac jel ti mozda tatica ko malog kad te vodao po obroncima cajnica ( odakle si i dosao u sarajevo) gurao mozda prstice u guzu aa, s tobom djete drago nije nesto uredu tebe ili je neko sexualno zlostavljao nekad ( vjerovatno mama i tata) ili su te neki pitar dobro prebio prvi dan kad si sljego u ovaj grad
svaki komentar je suvisankrcko je napisao/la:A i tebi je mentalni sklop zakrzljo ko camcu cim ga mozes podrzavatimuXmania je napisao/la:kako jadno, čamac je za tebe gospodin...junuz23 je napisao/la:camac jel ti mozda tatica ko malog kad te vodao po obroncima cajnica ( odakle si i dosao u sarajevo) gurao mozda prstice u guzu aa, s tobom djete drago nije nesto uredu tebe ili je neko sexualno zlostavljao nekad ( vjerovatno mama i tata) ili su te neki pitar dobro prebio prvi dan kad si sljego u ovaj grad