A sad, izbriso sam sliku ???Možda je neko postavio nekakvu sliku, koju nam registruje kao virus.
Vidite sad...

A sad, izbriso sam sliku ???Možda je neko postavio nekakvu sliku, koju nam registruje kao virus.
skyisthelimit je napisao/la:ma uredu je sad, donji potpis ste izbrisali sto je najvaznije, a post su modovi izbrisali pa je ok sve
Nešto što ne bi smjelo da piše na profilu na jednom sportskom forumu,odnosno što je po pravilima foruma zabranjeno.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:ma uredu je sad, donji potpis ste izbrisali sto je najvaznije, a post su modovi izbrisali pa je ok sve
sta je pisalo u potpisu?
Ono sto je pisalo uopste nije zabranjeno niti se protivi pravilima,ali i ja sam kada su predlozili da se brise,rekao to jer svakakvih mozgova ovde ima koji ce na drugi nacin to da protumace.neutralan__ je napisao/la:Nešto što ne bi smjelo da piše na profilu na jednom sportskom forumu,odnosno što je po pravilima foruma zabranjeno.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:ma uredu je sad, donji potpis ste izbrisali sto je najvaznije, a post su modovi izbrisali pa je ok sve
sta je pisalo u potpisu?
P.S Administracijo obratite pažnju na nick @Saurman na temi "Liverpool FC" je napisao nekoliko istih postova i pokvario je temu.
I samo dotle,do tog kamena do tog bedema,nogom ćeš stupit možda poganom?Drzneš li dalje čućeš gromove kako tišinu zemlje slobodne sa grmljavinom strašnom kidaju.Al jedan izraz,jednu misao čućeš u borbe strašnoj lomljavi OTADŽBINA JE OVO SRBINA
elninho_resTO je napisao/la:svaki gem do sada je **** imao sansu na Damirov servis
Ma znam ba ,ali glupo ovako ,kad uđeš na temu zapitaš se šta je ovo ,a ono nigdje ni jedne psovke ,nako izgleda glupo ,ali niko ne odbija senMonolog je napisao/la:Odbij "sen" i dobićeš razlog cenzure.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.