FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 18:13

Jednu polovinu sutra, a drugu u subotu, treba se to fino rastaliti, ne valja sve odjednom :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 sep 2011, 18:22

joey tribbiani je napisao/la:Da nemta tog Ivice koji proziva neki Robijaš, njegov klub, cijela liga i reprezentacija bi bili u još veće kur.cu jer bi bili i dalje suspendovani. Da je Adilović zaslužio 5 tekmi za crveni koji dotični robijaš nije vidio, onda bi Isaković zasluzio dozivotnu robiju za redovno laktanje. Kazna ne bi mimoišla Šišića koji je igranjem u PL umislio da je Rivaldo iz najboljih dana i koji protivničke igrače naziva drvosječama, bez dokaza priča da neko radi protiv njegovog kluba i slično...svi su krivi samo ne vi. Razligu ba. Ne možete nas uzet', tražite bodove negdje drugo i ćao.
i sta ako je pomogao reprezentaciji ligi i timovima trebamo pustiti da se vama navlaci , tj da imate bolje sudjenje nego domacin . Sto se tice tucnjave igraca sami ste izazvali prvom utakmicom finala gdje ste nas pomeli na terenu kao da smo drveca,znaci jeste drvosjece . Adilovic 60 utakmica ne dobije crveni i onda bas kada treba na porciju laktanja i pljuvanja vrijedanja dobije crveni karton(3 minute nakon sto je u igru usao ) . Kakav mu je ucinak u zelji , vise crvenih kartona nego golova..Dobar izbor Amara.
Ne zelim da se uopste ni skim prepirem vec je to moje vidjenje stvari , isto tako mislim da se i borcu pomaze ali vi im to nemoze te prigovoriti .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 13 sep 2011, 18:23

Dobro. Hvala ti. Cijenimo tvoje mišljenje i radujemo se tvom ponovnom dolasku na našu temu.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 18:25

Ma ja sretan na kraju sezone i ako se u Evropu plasiramo...

Ovo o tituli ili duploj kruni manje-više pišem iz inata jazavcima iz ostalih klubova :D
Ž '21!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 sep 2011, 18:44

Iznimno mi je drago što se gomilaju sponzori, samo nek se tako nastavi ;) . I imam osjećaj da Ramić može da izraste u igračinu, šta god vi mislili i govorili o njemu .

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 sep 2011, 18:51

Da, slažem se za malog Ramića i već se sutra nadam da će uspjeti zabiti, baš mu treba gol i potpuno strpljenje i podrška.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

daninn
Kontakt:

Post Postao/la daninn » 13 sep 2011, 19:29

" onclick="window.open(this.href);return false;
naleti na ovo..svi ste vjerovatno gledali....al eto,,pogledaj te od 6 min
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 13 sep 2011, 19:30

daninn je napisao/la:
naleti na ovo..svi ste vjerovatno gledali....al eto,,pogledaj te od 6 min
HAhah.. Sarajevo zdravo,zdravooo.)))))

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 13 sep 2011, 19:43

avenija je napisao/la:
joey tribbiani je napisao/la:Da nemta tog Ivice koji proziva neki Robijaš, njegov klub, cijela liga i reprezentacija bi bili u još veće kur.cu jer bi bili i dalje suspendovani. Da je Adilović zaslužio 5 tekmi za crveni koji dotični robijaš nije vidio, onda bi Isaković zasluzio dozivotnu robiju za redovno laktanje. Kazna ne bi mimoišla Šišića koji je igranjem u PL umislio da je Rivaldo iz najboljih dana i koji protivničke igrače naziva drvosječama, bez dokaza priča da neko radi protiv njegovog kluba i slično...svi su krivi samo ne vi. Razligu ba. Ne možete nas uzet', tražite bodove negdje drugo i ćao.
i sta ako je pomogao reprezentaciji ligi i timovima trebamo pustiti da se vama navlaci , tj da imate bolje sudjenje nego domacin . Sto se tice tucnjave igraca sami ste izazvali prvom utakmicom finala gdje ste nas pomeli na terenu kao da smo drveca,znaci jeste drvosjece . Adilovic 60 utakmica ne dobije crveni i onda bas kada treba na porciju laktanja i pljuvanja vrijedanja dobije crveni karton(3 minute nakon sto je u igru usao ) . Kakav mu je ucinak u zelji , vise crvenih kartona nego golova..Dobar izbor Amara.
Ne zelim da se uopste ni skim prepirem vec je to moje vidjenje stvari , isto tako mislim da se i borcu pomaze ali vi im to nemoze te prigovoriti .
idi na stranicu rudara iz kaknja upoznaj se sa budućom rajom sa foruma

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 sep 2011, 19:51

Omar500 je napisao/la:Iznimno mi je drago što se gomilaju sponzori, samo nek se tako nastavi ;) . I imam osjećaj da Ramić može da izraste u igračinu, šta god vi mislili i govorili o njemu .
Ma fino to izgleda.Ja bi licno volio da se malo ulozi u igracki kadar.Medjutim kako sada stvari stoje,mi bi za sezonu ili dvije mogli uci bez ikakvih dugovanja,sto bi bio rijedak slucaj .Tako da se stvara pogodno tlo,za mnoge stvari.Ako se jos i sprovede ono sto se prica,da klubovi sa dugovanjima ne bi mogli takmiciti se,onda bi to jos vise imalo koristi.Mada cisto sumnjam,onda pola Europe ne bi igralo.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 13 sep 2011, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 13 sep 2011, 19:52

joey tribbiani je napisao/la:Čuj šta...napravit emirates i kupit Drogbu mimo prelaznog roka. Pa ne pristižu milijarde nego neke hiljade. Lakopo. Tek se normalizovalo stanje. To je garant redovnih plata i u budućnosti. Mislim da fakat imamo finu ekipu za ovu ligu i da kad udjemo u seriju (a nadam se da smo već ušli), neće biti problema da smanjimo zaostatak do polusezone. Šef će do tad sam vidjeti gdje i da li treba išta. Ko zna šta će s Ramićem bit...možda malac eksplodira. Meni fino djeluje.

PS: ja bih na zimu štopera jednog (želim želiš, radio Ilijaš)

PPS: Sarajevo koristi odličan raspored i svaka čast im na tome...Bojfac kupi nekako bodove (zrinjski u zadnjim trenucima, Travnik :lol: )... mora ih negdje stat, i jedne i druge. Ne može vazda tako pa da su od zlata.
Kitarima ce stat kad tad, mora...Pun mi je vise borca i njihovog guranja....
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 13 sep 2011, 20:31

Sarajevo nam je ove godine najveci konkurent
i sve me nekako strah tog derbija
nemojte samo da govorite kako cemo ih razvalit ono ovo ...
budite realni.. imaju lagan raspored al opet....
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 sep 2011, 21:39

kad se sve zavrsi!
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 13 sep 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 21:44

Hajd' ba pričajte! Ko, šta!?

Nemojte mi te mahalske, čula-kazala! :D
Ž '21!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 sep 2011, 21:46

.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 13 sep 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 13 sep 2011, 21:50

Joj sto ne mogu ovoga kad mi u siframa prica... koji qrac uopste to govoris ako neces reci koji je to sponzor :evil:

Nemoj mi se tu pravit da si neki vazan covjek na forumu i da sve znas.. ima i nas koji bi voljeli znati ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 sep 2011, 21:56

A fakat ... isto kao i za pojačanja kad bude, pa se ništa od toga ne obistini :)
A bilo bi lijepo imati jakog generalnog sponzora s čijim bi parama pokrili troškove plata ... puno lakše bi se poslovalo :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 sep 2011, 22:00

Haj opustite se kad(ako) bude ako Bog da zavrseno znace te svi ...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 13 sep 2011, 22:40

Tek od večeras mi je jasno: igramo ko Barca :lol: :lol: :lol: :lol:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 13 sep 2011, 22:49

mamaSmurf je napisao/la:Tek od večeras mi je jasno: igramo ko Barca :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma kopiraju nas :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 58 gostiju.