BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Ovo je jedan od susreta koje sam markirao kad su izvucene grupe. Sigurno nece razocarati. Ja sam igrao golove 3+ i apsolutno sam ubijeđen da sam pogodio.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Hahahaha. A taman te upitah na onom nasem dijelu uvezi kladionice. Haj tamo nastavljamo, al' vidim da se nikako ne slazemo oko Dortmunda.Monolog je napisao/la:Ma ja igr'o dvojku. Predobra kvota je na Arsenal (3.1), a takvo što se ne propušta.ribery je napisao/la:Cisti kec ili oba daju gol? Favoriti ste na kladionici, al' poslije one patnje koju odgledah preko vikenda...Mada, ne bi mi bilo žao da Dortmund dobije, samo da ne bude X.
U svakom slučaju, biće ovo duel dvaju ekipa koje nisu bajno startale u svojim nacionalnim prvenstvima. Dortmund je još izgubio posljednju utakmicu kontra Herthe, dok se Arsenal mučio sa ekipom Swansea. Joj, kakve sam sreće, biće ovdje 0:0.
![]()
Smijem li pitati što nema Gundogana? Odnosno, što ga ne bi bilo? Kehl može X puta biti kapiten ekipe, al' ipak on dugo ne igra na visokom nivou (ne znam ni da l' igra uopće), a moraće se ganjati sa Artetom i ostatkom klape.
Momci ja sam igrao keca na vas,nemojte me razocarati
I da nisam igrao opet bih bio uz vas veceras
Zato srce na teren

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Veliki Vođa još jednom dokazao svoju veličinu.
Kompletnu jučerašnju press konferenciju je ''odšprehao'' na švapskom što je oduševilo domaće novinare.
A uzbuđenja jbte, dugo se čekao ovaj dan.
Arsenal je favorit bez obzira na sve što im se izdešavalo poslijednjih mjeseci.
I dalje je to izuzetno kvalitetan tim vrijedan maksimalnog respekta. Oni su ''domaći'' u elitnom takmičenju i za njih je ovo samo još jedna u nizu velikih tekmi, dok je naš BVB zelen da zeleniji ne može biti.
To je i glavni razlog zašto bi Kehl mogao dobiti šansu od prve minute večeras.
Ja nemam ništa protiv, može Kehl itekako dobro povući i distribuirati prema naprijed, ali neće moći čitav meč.
Ono što je mala prednost za nas je Westfalen, pogotovo uz činjenicu da Arsenal baš i ne briljira na stranom tlu poslijednjih godina.
Dečki su maksimalno naloženi, valjda ne sagore večeras. I bod bi bio velik, a da ne pričamo o eventualnom trijumfu. Izuzetno je bitno da ne izgubimo večeras.
Klopponja je večeras u odjelcu.
To bi mu trebalo ograničiti radijus kretanja (barem malo).
Jedan ''motivation video'' pred tekmu. Obavezno pogledati, a tko ne špreha dojč, ima titl na engleskom.
[youtube][/youtube]
NUR DER BVB!!!!
A uzbuđenja jbte, dugo se čekao ovaj dan.
Arsenal je favorit bez obzira na sve što im se izdešavalo poslijednjih mjeseci.
Ono što je mala prednost za nas je Westfalen, pogotovo uz činjenicu da Arsenal baš i ne briljira na stranom tlu poslijednjih godina.
Dečki su maksimalno naloženi, valjda ne sagore večeras. I bod bi bio velik, a da ne pričamo o eventualnom trijumfu. Izuzetno je bitno da ne izgubimo večeras.
Klopponja je večeras u odjelcu.
Jedan ''motivation video'' pred tekmu. Obavezno pogledati, a tko ne špreha dojč, ima titl na engleskom.
[youtube][/youtube]
NUR DER BVB!!!!

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Uvijek mi je Borusija bila jako draga, pogotovo dok su igrali Dede, Rosicky i ostala klapa.
Ovo ce biti dobra utakmica, otvorena, ali prednost je na nasoj strani.
Ocekujem pobjedu, ali ni remi nije los rezultat.
Ovo ce biti dobra utakmica, otvorena, ali prednost je na nasoj strani.
Ocekujem pobjedu, ali ni remi nije los rezultat.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Arsenal u ovom trenutku nije bolja močad od BVB i nema potrebe da ga se plaše.Arsenal je poznat kao loša gostujuća ekipa o čemu svjedoče i rezultati zadnjih godina.AKo uzmemo samo zadnje dvije godine :
Porazi od Brage, Shakhtara,Barselone 2x,Olimpijakosa,Porta, remi sa Alkmaraom i pobjede portiv Partizana i Standarda koji su daleko od jednog BVB.Ovaj Arsenal je previše ranjiv da ga se ne bi večeras nakautiralo.Tekma će biti teška, ali očekujem čistu pobjedu pčelica. Arsenal bez FAbregas i NAsrija nije tim koji može daleko dogurati.NAravno ne treba ih podcijeniti jer nisu grupa naivaca.I dalje je to vrlo jak tim, ali tim koji nije bolji od BVB-a bez obzira na iskustvo i kvalitet pojedinaca.
Porazi od Brage, Shakhtara,Barselone 2x,Olimpijakosa,Porta, remi sa Alkmaraom i pobjede portiv Partizana i Standarda koji su daleko od jednog BVB.Ovaj Arsenal je previše ranjiv da ga se ne bi večeras nakautiralo.Tekma će biti teška, ali očekujem čistu pobjedu pčelica. Arsenal bez FAbregas i NAsrija nije tim koji može daleko dogurati.NAravno ne treba ih podcijeniti jer nisu grupa naivaca.I dalje je to vrlo jak tim, ali tim koji nije bolji od BVB-a bez obzira na iskustvo i kvalitet pojedinaca.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Hare_BvB je napisao/la: Izuzetno je bitno da ne izgubimo večeras.
Upravo tako...dobro bi bilo i da Marseille ne pobjedi u Grckoj.
Video sam pogledao danas,odlican je...ima i jos jedan od istog "user"-a...nesto kao uvod u ligu prvaka.
Kvota nevjerovatno pada na nas...sad je cak 1,90 na bwinu...ne svidja mi se ovo potcijenjivanje uopste
Kad si se već prisjećao svih poraza Arsenala mog'o si bar spomenuti da su u svim tim utakmicama igrali rezervisti i tek oporavljeni od povrede te tek pokoji prvotimac i kada smo već imali obezbjeđen prolaz dalje (osim u utakmici protiv Partizana). Kad si već pisao te poraze mogao si napisate i neke pobjede, Arsenal je tukao i mnogo veće ekipe nego dortmunda, prošle godine je hladno pala Barcelona kojoj je jedini poraz u LP bio protiv Arsenala.FRANK RIBERY je napisao/la:Arsenal u ovom trenutku nije bolja močad od BVB i nema potrebe da ga se plaše.Arsenal je poznat kao loša gostujuća ekipa o čemu svjedoče i rezultati zadnjih godina.AKo uzmemo samo zadnje dvije godine :
Kažeš nismo jača ekipa od Dortmunda. Uz silno poštovanje prema BVB-u ja se ne bih složio, BVB je od Arsenala jači tek na štoperskim pozicijama (i to samo prva dva štopera) dok su naže zamjene izuzetno kvalitetnije.
Neću ja bit razočaran ni nekim porazom, recimo ni 1:0 za BVB nije loše. Mi ćemo tući sve kod kuće i uz jednu pobjedu vani to je to. Večeras očekujem utakmicu u kojoj će Arsenal biti u podređenoj ulozi ali se isto tako nadam da možemo nešto uzeti iz ove utakmice.
P.s. Ima li video kako Vođa špreha njemački ?
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Nema nikave potrebe za strahom.
Borussia ima kvalitet i to ce (nadam se) veceras i pokazati.
Svi smo mi BVB!
Borussia ima kvalitet i to ce (nadam se) veceras i pokazati.
Svi smo mi BVB!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
[youtube][/youtube] uspio sam ovaj naćiBosco je napisao/la:Kad si se već prisjećao svih poraza Arsenala mog'o si bar spomenuti da su u svim tim utakmicama igrali rezervisti i tek oporavljeni od povrede te tek pokoji prvotimac i kada smo već imali obezbjeđen prolaz dalje (osim u utakmici protiv Partizana). Kad si već pisao te poraze mogao si napisate i neke pobjede, Arsenal je tukao i mnogo veće ekipe nego dortmunda, prošle godine je hladno pala Barcelona kojoj je jedini poraz u LP bio protiv Arsenala.FRANK RIBERY je napisao/la:Arsenal u ovom trenutku nije bolja močad od BVB i nema potrebe da ga se plaše.Arsenal je poznat kao loša gostujuća ekipa o čemu svjedoče i rezultati zadnjih godina.AKo uzmemo samo zadnje dvije godine :
Kažeš nismo jača ekipa od Dortmunda. Uz silno poštovanje prema BVB-u ja se ne bih složio, BVB je od Arsenala jači tek na štoperskim pozicijama (i to samo prva dva štopera) dok su naže zamjene izuzetno kvalitetnije.
Neću ja bit razočaran ni nekim porazom, recimo ni 1:0 za BVB nije loše. Mi ćemo tući sve kod kuće i uz jednu pobjedu vani to je to. Večeras očekujem utakmicu u kojoj će Arsenal biti u podređenoj ulozi ali se isto tako nadam da možemo nešto uzeti iz ove utakmice.
P.s. Ima li video kako Vođa špreha njemački ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- spielführer_21
- Kontakt:
Zvuči čudno ali mislim da je ovo super, super važna utakmica za BvB.. Moguće da griješim, ali smatram da je problem BVB-a ponajviše psihološke prirode. Ove sezone nakon loše utakmice imaju mnogo veći pritisak i od medija i od navijača, na što nisu navikli (ipak su premladi). Pobjeda protiv velikog kluba, što Arsenal jest (ali je i pobjediv, na sreću) bi mogla vratiti samopouzdanje ekipi što je izuzetno važno da se vrate na "pravi put"..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Gledao sam i taj. Odlično urađeno.adnan24 je napisao/la:Video sam pogledao danas,odlican je...ima i jos jedan od istog "user"-a...nesto kao uvod u ligu prvaka.
@Boscorelli
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... ?tsUser=Ts" onclick="window.open(this.href);return false;
S lijeve strane imaš link za press konferenciju.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Jebote jos pola sata i gledam Borussia-u u LIGI PRVAKA .....
STRASNO DOBAR OSJECAJ NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEM
STRASNO DOBAR OSJECAJ NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEM
lijepo ce vas biti ponovo gledati medju elitom, ovdje vam je mjesto, zasluzili ste povratak i puno srece u ligi prvaka, da akobogda u narednim sezonama budete stalni ucesnici
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
U pravu ste, ne smijete izgubiti nit pod razno. Osim što će mlada ekipa biti pod još većim pritiskom u narednim mečevima, vrlo lako se to može odraziti i u Bundesligi, gdje se konačno moraju postizati bolji rezultati.
Jbga, Bayo maršira, a ja nikad nisam volio nezanimljive sezone.

Hajmo BvB. Idemo
Jbga, Bayo maršira, a ja nikad nisam volio nezanimljive sezone.
JetSet_Hantraga je napisao/la: Svi smo mi BVB!

Hajmo BvB. Idemo

Vom Jäger zum Gejagten
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dajte linkove plz stavljajte..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bundesliga je napisao/la:Dajte linkove plz stavljajte..
Ja gledam na TV pa stvarno ne znam ali znam da je u zadnje vrijeme veoma tesko naci kvalitetan stream...sve su zivo ukinuli.
Evo probaj ovdje http://88.80.11.29/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne moze taj ali hvala ionako , probat cu naci neki drugi.
I am not yet born; O hear me.
Ako neko ima link neka podijeli sa rajom.
Kakva je utakmica?
Kakva je utakmica?
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Ovo je jedan od susreta koje sam markirao kad su izvucene grupe. Sigurno nece razocarati. Ja sam igrao golove 3+ i apsolutno sam ubijeđen da sam pogodio.
Isto sam tipov`o na kladionici.23 je minuta,sta cekaju vise?
Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.