Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
http://****.ba/clanak/287338363282/sp ... 0i%20velik" onclick="window.open(this.href);return false;
Koga briga ko za koga navija?
Dok god je diskusija bez uvredljivih epiteta,neka navija ko za koga hoce. Meni bi bilo malo i neprirodno i usiljeno da sad Hrvati i Bosnjaci pocnu ludovati za Djokovicem,ili ja za Corlukom,Ivanom Balicem ili Blankom Vlasic.
To jedino jos Beogradjani ne shvacaju i ponasaju se po principu "ko nas bre zavadi,a tako smo lepo ziveli u bivsoj jugi"!
Dok god je diskusija bez uvredljivih epiteta,neka navija ko za koga hoce. Meni bi bilo malo i neprirodno i usiljeno da sad Hrvati i Bosnjaci pocnu ludovati za Djokovicem,ili ja za Corlukom,Ivanom Balicem ili Blankom Vlasic.
To jedino jos Beogradjani ne shvacaju i ponasaju se po principu "ko nas bre zavadi,a tako smo lepo ziveli u bivsoj jugi"!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 13 sep 2011, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Jel vidis kakvi smo divljaciDule 078 je napisao/la: To jedino jos Beogradjani ne shvacaju i ponasaju se po principu "ko nas bre zavadi,a tako smo lepo ziveli u bivsoj jugi"!

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@Mancini kad je dozvoljeno u skupstini sto ne bi bilo na forumu? Uostalom pogledaj postove pa ces vidjeti na kakvom je nivou kultura dijaloga! O da ti si mene nazvao glupim i to na jednom istinitom i iskrenom postu!
Ostali narode ajde vratite se sportu. Pustite mrznju.
@virtu4l Spanski sportisti su ono svjetli primjer fer pleja i cestitosti! Siroti mali cvrccki:-(
Ostali narode ajde vratite se sportu. Pustite mrznju.
@virtu4l Spanski sportisti su ono svjetli primjer fer pleja i cestitosti! Siroti mali cvrccki:-(
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Puspas mene.Tribalian je napisao/la:Jel vidis kakvi smo divljaciDule 078 je napisao/la: To jedino jos Beogradjani ne shvacaju i ponasaju se po principu "ko nas bre zavadi,a tako smo lepo ziveli u bivsoj jugi"!Mi smo sabancine koje nikako ne mogu da shvate da uvek treba navijati protiv BIH i obratno . Hvala ti sto si mi ukazao na to, evo stidim se sto sam bio kloc dok me nisi prosvetlio
![]()
![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma vi ste meni super
Nije poenta u tome za koga ti navijas,vec u vasem iscudjavanju i nemogucnosti da ukapirate da vas ljudi ne yebu 2%,pa se kao nesto iscudjavate sto 9 od 10 forumasa navija protiv Djokovica ili za turske kosarkase protiv srpskih.
Nismo vise u istoj drzavi,neke stvari su se nepovratno promjenile i njih zaboli patka i za vama i za vasim sportistima. Jos vas malo gotivimo mi iz RS (pogotovo reprezentacije i noleta),mada se i mi sve vise okrecemo svojim klubovima i takmicenjima na nivou BH.

Nije poenta u tome za koga ti navijas,vec u vasem iscudjavanju i nemogucnosti da ukapirate da vas ljudi ne yebu 2%,pa se kao nesto iscudjavate sto 9 od 10 forumasa navija protiv Djokovica ili za turske kosarkase protiv srpskih.
Nismo vise u istoj drzavi,neke stvari su se nepovratno promjenile i njih zaboli patka i za vama i za vasim sportistima. Jos vas malo gotivimo mi iz RS (pogotovo reprezentacije i noleta),mada se i mi sve vise okrecemo svojim klubovima i takmicenjima na nivou BH.
Meni je drago sto je Nole uzeo ovo i sto hara svijetom, pretstavlja svoj anrod i svoju drzavu najboljem svijetlu, a ja niti jednog srbina ne mrzim (cak suprotno, drao mi je kad neko sa nasih prostora osvoji) koji se ponosi Noletom, Kosarkaskom repkom ili cime vec, tako i treba da bude ali mrzem one koji se ponose Mladicem, Milosevicem i ostalim ****.ima. Svaka cast Noletu i stvarno je pokazao snagu i da je trenutno nenadmasiv a vi klinci sa foruma koji imate komplkse sto se Nole ne zove Ibrahim to je vas problem. Ja se molim Bogu da i mi jednog dana imamo ovakvog nekog, u stvari i imamo ga u Dzeki i sta bi mogao reci nekom srbinu ili hrvatu, crnogorci kad mi kazu da Dzeko nema blage veze ili slicno, osim da su ljubomorni. Tako isto i srbi mogu za ove reci koji omalozavaju uspjeh Noleta da su samo ljubomorni i kompleksasi i nista drugo, a to je i moje misljenje.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Znas sta ?Dule 078 je napisao/la:Ma vi ste meni super![]()
Apsolutno me zabole da li ce za reprezentaciju Srbije i za srpske sportiste da navija neko izvan granica Srbije,mi cemo za nase sportiste uvek da navijamo,a kada dodje neko sa strane dobrodosao,ko mi cemo sada plakati sto se vi sve vise okrecete svojim klubova,da je bogdo da je oduvek tako bilo.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mislim da bi Jelenine slike dobro dosle sad kad se ovako zakuhalo, da se malo spuste tenzije.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Pored toga sto te tenis ne zanima, ne umes ni da citas, a jos manje da dumas.skyisthelimit je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Koliko samo frustracija izbije na povrsinu, kad jedan decko izdominira Nadala ("najboljeg svih vremena" po misljenju kolege Valencie, a obicnog atleticara i priucenog tenisera - po mom misljenju). To ima mnogo vise sa onim odakle je taj decko, nego kako igra zapravo. Da se taj decko zove Nedzad umesto Novak i da je iz Sarajeva, a ne iz Beograda - pevale bi se druge pesme ovde. Isto vazi i za one sto se umotavaju u karirane boje. Razumem ih, ipak "im je tenis u genima", a komsijina krava je ugojena i daje 30l mleka dnevno, dok kod njih neka susa vlada.
normalno da bi se pevale druge pesme ovde, jer ako nisi znao ovom forumu i opcenito stranici je domena .BA, a ne rs ili sta ti ja znam...Tako da je meni svejedno dobio spanjolac ili srbin jer od toga moja Bosna ni kakve koristi nema, ama bas nikakve... Ako nisi mozda znao u ovoj drzavi se slave bilo koji porazi BH reprezentacije ili sportista, tako da ne znam sta si ti ocekivao
Sta smo mi po tebi sinoc trebali, ovdje da slavimo svi, ko kad Dzeko zabije 4 gola![]()
glede meca, tenis me ne zanima...Toliko
Ako je nesto istina, onda vazi uvek i u svim okolnostima. A istina je da se jucerasnja partija Djokovica tretira kao vrhunac ove igre. Pogledaj sta o tome misli 1 John McEnroe (za pocetak izgooglaj ko je to) ili sta su o tome rekli na CNNu, Bildu ili Gazzetti ako znas neki od stranih jezika. Videces da niko od vas ne trazi da navijate za Djokovica, vec samo da ne omalovazavate rezultate istog. A oni su impresivni, ma ko sta mislio licno o NDju. Da je Novak kojim slucajem Nedzad, verovatno da bi mu se zaboravilo mnogo toga vansportskog i verovatno da bi ovde bio u rangu sa Laverom, Borgom ili Federerom. O toj, drugoj pesmi sam govorio.
A forumi pripadaju forumasima, a ne drzavama. Ja postujem na nekoliko internacionalnih foruma i niko me nikada nije opominjao da vodim racuna o tome koji je domen u pitanju. Ali, uvek ima 1 put. Za sve.

- vidovitadjemila
Evo dodjoh na ovu temu da cestitam svim srcem najboljem teniseru na svjetu trenutno na onoj fenomenalnoj pobjedi sinoc,procita zadnjih par strana i zgrozio sam se.
Necu objasnjavati zasto.Kome nije jasno samo neka se vrati i ponovo procita.
I svima pametnima koji su ucestvovali u ovoj sramotnoj raspravi postavicu jedno jednostavno pitanje.Nije iz tenisa.
Da li ja moram biti Njemac da bi volio Dirka Novickog...
I jos jedno pitanjce
Da li ja moram ne voljeti Blanku Vlasic zato sto sam Bosnjak...
Ma svaka cast Noletu a vas sve skupa treba da je sramota...
I svima pametnima koji su ucestvovali u ovoj sramotnoj raspravi postavicu jedno jednostavno pitanje.Nije iz tenisa.
I jos jedno pitanjce
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Re: Olimpic Sarajevo
@Magica Tvoje komentarisanje je smješno,zato sam i reagovao.Vidite tudje nacionalizme a ne vidite svoje pa pišete razne gluposti.I još nešto,zaobilazi me od sada,hvala unaprijed!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jedino je dobro sto se svi zajedno drzimo teme GRAND SLAM 
Sreca pa pocinje Liga Sampiona,ko zna gdje bi nas dalje odvela diskusija o Grand Slam-u

Sreca pa pocinje Liga Sampiona,ko zna gdje bi nas dalje odvela diskusija o Grand Slam-u

- vidovitadjemila
Momak bez uvrede ti sa sportom nemas nista zajednicko i bolje ti je da potrazis neki drugi forum ili nesto slicno.JuveSissoko je napisao/la:djes to ba, Blanku mrzit ili Luku Modrica, znas kad cu ja njih pocet mrzit kad stave na glavu kakvu ustasku kapu i pocnu pjevat one neke pjesme, isto tako ogadi mi se svaki igrac iz Srbije kad digne tri prsta, rekoh imam tu neku bolest, valjda sam "stradao" u ratu, pa mi se ne da, isto kao onaj Teodosic kad rece "idemo u Tursku da se osvetimo za 500godina", parafraziram ga, ma kad to cujem ma goni ga u sto kurraca,jer me odmah podsjeti na one cetnike sa Drine sto su nama,Bosnjacima jbali majku tursku i svetili se za neka djela nekog tamo drugog naroda prije jbenih pola milenija,onda nama dodju pricat o nacionalizmu, juce mi komsa prica od bratstvu i jedinstvu sutradan dodje da me kolje, neka hvala, ja ne vjerujem vise ljudima kao prijevidovitadjemila je napisao/la:Evo dodjoh na ovu temu da cestitam svim srcem najboljem teniseru na svjetu trenutno na onoj fenomenalnoj pobjedi sinoc,procita zadnjih par strana i zgrozio sam se.
I jos jedno pitanjce
Ja sam Iz Travnika i realno znam da takvih pojava ima i kod nas koliko hoces.Npr sta ce nam slavlje kad igra Turska i one zastave.Jel zato sto volimo Tursku ili da napakostimo drugima.Hajmo malo biti realni.Kad nam kazu da smo Turci onda se ljutimo.Ako cemo tako gledati na stvari onda hajde da se zatvorimo u nasu federaciju ,ne idemo nigdje zato sto nikom ne vjerujemo.Ne ja necu ici ni u Vitez koji je 15 km od Travnika jer dolje su zamisli Hrvati i oni ne razmisljaju kao ja i zato ne valjaju.Niti ci ici 25 km do Skendera do Srba.Ma bjezi bolan.Glupo zar ne.
Ti ako pratis tenis a cini mi se da si ovdje samo zato sto ti je krivo sto je Nole uradio sve sto je uradio i,. moram ti reci pa nek me mrzi ko god hoce,smeta ti sto je to uradio Srbin,treba da uzivas u prelijepim razmjenama udaraca,skracenim loptama vinerima ,bekend i forhend paralelama i dijagonalama volejima ,smecevima,srcanoscu preokretima itd...A tu je on neprikosnoveni kralj ove godine...
Pusti bolan gluposti od mrznje se nemoze zivjeti.Ne moras nekoga voljeti niko te ne tjera.Ali ako mrzis onda s tobom nesto nije u redu i nemoj kriviti druge,jer onda si isti i gori nego on sam....toliko...
I ne mislim se raspravljati ni s kim o ovome vise.Ko ne vidi da sam u pravu nista mu pomoci ne moze...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ma vidimo se mi na ovoj temi za jedno 3-4 mjeseca. Za vas koji su ogorceni Novakovim razbijanjem Rafinog ritma, predlazem peticiju u kojoj cete traziti da se finale ponisti, a titula dodjeli Nadalu jer je on ostecen razbijanjem ritma od strane Noletovih bekenda i forhenda! U zdravlje drugovi!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
retro je napisao/la:Sergio Ramos, olicenje fair playa.

Ne zna se sta je smjesnije, kuknjava Ramosa ili ocajavanje kompleksasa

Bas mi je nekako milo sto je Djokovic udario u srce pojedinih sovinista

Ako neko odgovori znaci da se prepoznao

Razumijem da se mrzi Djokovic, taj poriv mogu shvatiti iz vise razloga,.. Al' dajte, nemojte se brukati i spustati tako nisko. Nemate pojma kako to izgleda jadno i bijedno. Zadrzite svoje osjecaje i koncentrisite se na tenis. Zalosno je da nakon onakvog meca pisete o nekim sporednim detaljima i stvarima koje nemaju veze sa tenisom.
A i ovi provokatori su bijedni i jadni. Obicni jazavci i ljudske nistarije.
Trasimaco
De baci im jednu slibu da se smire

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Potpis brateDevil je napisao/la:Znas sta ?Dule 078 je napisao/la:Ma vi ste meni super![]()
Apsolutno me zabole da li ce za reprezentaciju Srbije i za srpske sportiste da navija neko izvan granica Srbije,mi cemo za nase sportiste uvek da navijamo,a kada dodje neko sa strane dobrodosao,ko mi cemo sada plakati sto se vi sve vise okrecete svojim klubova,da je bogdo da je oduvek tako bilo.

A @ Magica je potpuno u pravu sto pojedine podseca na neke stvari

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.