suti bolan, procitace tvoj post neko ih hrvatske pa eto ti belajakksiroki je napisao/la:Na naše u Hrvatsku naravno , a iz kluba ima samo da su cijele pripreme zatvorene znači Široki (pripreme),Kina(turneja) ,H.Novi(turnir) ,Široki(turnir), Cedivita(turnir) , Zadar(tekma u Zadru) i par lakši tekmi prije početka NLB sezone . I to je to ja se nadam da nisam uvrijedio niti jednog navijača BOSNE s svojim postom.
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
I feel devotion!!
samo da pozdravim sve hercegovce s obzirom da danas idem skoknut do jadrana, a na putu do tamo cu definitivno uzivati u ljepotama hercegovackim....
I feel devotion!!
Pa ja sam iz Hrvatske .ipsa je napisao/la:suti bolan, procitace tvoj post neko ih hrvatske pa eto ti belajakksiroki je napisao/la:Na naše u Hrvatsku naravno , a iz kluba ima samo da su cijele pripreme zatvorene znači Široki (pripreme),Kina(turneja) ,H.Novi(turnir) ,Široki(turnir), Cedivita(turnir) , Zadar(tekma u Zadru) i par lakši tekmi prije početka NLB sezone . I to je to ja se nadam da nisam uvrijedio niti jednog navijača BOSNE s svojim postom.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Naravno ali dvojno državljanstvo i dvojno mjesto boravka tako da ako zabrljam u jednoj od ove dvije zemlje uvijek imam gdje pobjećiipsa je napisao/la:oprosti ja konto da si iz sirokog
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
brijeg široki
- Kontakt:
danas je prozivka i pocinju pripreme

.....široki nam opet ima šampione....
mislim da je na 11.8.premjestenobrijeg široki je napisao/la:danas je prozivka i pocinju pripreme![]()
![]()
![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Goran Jelčić nadomak potpisa!!
daxa je napisao/la:Goran Jelčić nadomak potpisa!!
ko je taj?daxa je napisao/la:Goran Jelčić nadomak potpisa!!
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
brijeg široki
- Kontakt:
daxa jeli ozbiljno goranov caca je osnovao kk široki i on je cijelo vrijeme igro u grude kod nas ga nisu htjeli inace je playdaxa je napisao/la:Goran Jelčić nadomak potpisa!!
Pa dosta ozbiljno se radi na tom da dođe
nisi jedini sa dvojnim drzavljanstvomkksiroki je napisao/la:Naravno ali dvojno državljanstvo i dvojno mjesto boravka tako da ako zabrljam u jednoj od ove dvije zemlje uvijek imam gdje pobjećiipsa je napisao/la:oprosti ja konto da si iz sirokog, vi imate probleme s vizama a mi s carinskim prekršajima .
I feel devotion!!
sin od osnivača našeg kluba.fera je napisao/la:ko je taj?daxa je napisao/la:Goran Jelčić nadomak potpisa!!
Lijep provod i čuvaj se dalmatinki a posebno čehinja .ipsa je napisao/la:nisi jedini sa dvojnim drzavljanstvomkksiroki je napisao/la:Naravno ali dvojno državljanstvo i dvojno mjesto boravka tako da ako zabrljam u jednoj od ove dvije zemlje uvijek imam gdje pobjećiipsa je napisao/la:oprosti ja konto da si iz sirokog, vi imate probleme s vizama a mi s carinskim prekršajima .
...a nemaju svi problema sa vizama....pozdrav sa jadrana....
šta će nam...?? ionako nije kvalitet za NLB..ali eto..daxa je napisao/la:Pa dosta ozbiljno se radi na tom da dođe
isto sto ce i nama CeskovicKevin je napisao/la:šta će nam...?? ionako nije kvalitet za NLB..ali eto..daxa je napisao/la:Pa dosta ozbiljno se radi na tom da dođe
da zamjeni Zlaju(u vasem slucaju Masona) nekih 5-10 minuta max
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nemoj tako, gogo je idol tribina.Kevin je napisao/la:šta će nam...?? ionako nije kvalitet za NLB..ali eto..daxa je napisao/la:Pa dosta ozbiljno se radi na tom da dođe
...Život za Široki...
samo sam realan...ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemoj tako, gogo je idol tribina.Kevin je napisao/la:šta će nam...?? ionako nije kvalitet za NLB..ali eto..daxa je napisao/la:Pa dosta ozbiljno se radi na tom da dođe
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Realnost je ono sto tribine kazu, a tribine hoce Gogu.
Dok ne pogrijesi, naravno. :p
Dok ne pogrijesi, naravno. :p
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: haris004, svrakino1921, Tramvaji29877 i 31 gost.