koliko ti imas godina bgt?BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ako mislis na mene ja sam stalno mijenjao sarajevo - zeljo, zavisi kako na tabeli, tako sad i olimpik al kao sto rek'o spalevic mi zgadi i taj klubčamac je napisao/la:Jarane majke ti gdje si ti prije navij'o?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
17jocker123 je napisao/la:koliko ti imas godina bgt?BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ako mislis na mene ja sam stalno mijenjao sarajevo - zeljo, zavisi kako na tabeli, tako sad i olimpik al kao sto rek'o spalevic mi zgadi i taj klubčamac je napisao/la:Jarane majke ti gdje si ti prije navij'o?

Dvije novinarske bljuvotine po Olimpiku od kojih je ova koja dolazi iz Sportskog žurnala graniči sa normalnim.
http://****/cms/
http://www.****/cms/index.php?dru ... san-030809
Da čovjek ne povjeruje!!!!!
Oni dolaze

Olimpik bosanski Manchester City 

ovi prvi su ludji cuj islamska zajednica hahahaha kakve pateticne budale
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ja ne kontam to prvo!!!! kakva islamska zajednica??? Moze li to ko u nekoliko recenica????maltasa je napisao/la:Dvije novinarske bljuvotine po Olimpiku od kojih je ova koja dolazi iz Sportskog žurnala graniči sa normalnim.

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ja ne kontam to prvo!!!! kakva islamska zajednica??? Moze li to ko u nekoliko recenica????maltasa je napisao/la:Dvije novinarske bljuvotine po Olimpiku od kojih je ova koja dolazi iz Sportskog žurnala graniči sa normalnim.
Ne konta to niko osim glave ovog kvazi-novinara
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA

Bjezi budalo vi ste duzni Gracicu jer vas je ostavio u PL,vidio sam licno svojim ocima zahvalnicu Veleza a Pika je izuzetno dobar prijatelj sa istim.Ne brini se nadigravacemo se i nemoj traziti alibi.Uzivaj u svom klubu i njegovim uspjesima.Ajdin_RA81 je napisao/la:Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA![]()
![]()
Onaj novinar iz Modrice serre ko foka. Navijac sam zelje, a gledao sam Olimpik - Modrica. Sto se tice sudjenja ono je bilo takvo da bi ga ja pozelio na svakom Zeljinom gostovanju, Modrica je ostecena samo za 1 ofsajd kojeg je pogresno mahnuo pomocnik.
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Kako smo mi duzni Gracicu neznam informaciju o to,e ako je tako onda ok ali nema te sta traziti u mostar TITULA JE NASAherbion je napisao/la:Bjezi budalo vi ste duzni Gracicu jer vas je ostavio u PL,vidio sam licno svojim ocima zahvalnicu Veleza a Pika je izuzetno dobar prijatelj sa istim.Ne brini se nadigravacemo se i nemoj traziti alibi.Uzivaj u svom klubu i njegovim uspjesima.Ajdin_RA81 je napisao/la:Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA![]()
![]()
Pitaj Piku za Modricu a daleko je do kraja,svakako je dobro da se Velez vratio na ovaj nacin.Ajdin_RA81 je napisao/la:Kako smo mi duzni Gracicu neznam informaciju o to,e ako je tako onda ok ali nema te sta traziti u mostar TITULA JE NASAherbion je napisao/la:Bjezi budalo vi ste duzni Gracicu jer vas je ostavio u PL,vidio sam licno svojim ocima zahvalnicu Veleza a Pika je izuzetno dobar prijatelj sa istim.Ne brini se nadigravacemo se i nemoj traziti alibi.Uzivaj u svom klubu i njegovim uspjesima.Ajdin_RA81 je napisao/la:Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA![]()
![]()
u vrapcicima,ako vam dodu navijaci mozete samo zube trazit po mostaru,njih mozda i nadjete a bodova iz mostara odnijet necete,o tome se radi,s modricom kuci 2:2,hahahahahahahaherbion je napisao/la:Bjezi budalo vi ste duzni Gracicu jer vas je ostavio u PL,vidio sam licno svojim ocima zahvalnicu Veleza a Pika je izuzetno dobar prijatelj sa istim.Ne brini se nadigravacemo se i nemoj traziti alibi.Uzivaj u svom klubu i njegovim uspjesima.Ajdin_RA81 je napisao/la:Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA![]()
![]()
dobri ste nema sta
Red or Dead

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Smanji dozivljaj. Ko si ti da im govoris da ce zube kupiti?senoRA je napisao/la:u vrapcicima,ako vam dodu navijaci mozete samo zube trazit po mostaru,njih mozda i nadjete a bodova iz mostara odnijet necete,o tome se radi,s modricom kuci 2:2,hahahahahahahaherbion je napisao/la:Bjezi budalo vi ste duzni Gracicu jer vas je ostavio u PL,vidio sam licno svojim ocima zahvalnicu Veleza a Pika je izuzetno dobar prijatelj sa istim.Ne brini se nadigravacemo se i nemoj traziti alibi.Uzivaj u svom klubu i njegovim uspjesima.Ajdin_RA81 je napisao/la:Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA![]()
![]()
dobri ste nema sta
Red or Dead
![]()
![]()
![]()
Samo polako, netreba podcjeniti Olimpika, to bi moglo biti kobno.
-
- Kontakt:
GREEN UNION,haha nigdje ih s glave!!!!
Unaprijed se izvinjavam na duzem postu, ali bih zelio da razjasnim neke stvari.
Poznajem ljude koji su bliski klubu, pa imam nekih inside informacija koje bih zelio podijeliti.
Prvo da se kratko osvrnem na ova pisanja "novinara" ko god je bio na utakmici vidio je da je vladala prva sportska atmosfera i da apsolutno niko iz gostujuceg kluba nije imao primjedbi, sudjenje je bilo na nivou, a novinara iz zurnala ili kako se vec zovu te novine licno poznajem i znam o kakvoj se bijedi od covjeka radi te me njegovo pisanje apsolutno nije iznenadilo.
U Olimpiku su itekako svjesni da cinjenica da su u dvije godine prosli dva nivoa takmicenja, nije bas najbolje prihvacena u fudbalskoj javnosti u BiH, a posebno u sarajevu gdje svi tradicinalno navijaju za zelju i sarajevo, i to je cinjenica koju niko ne spori. Ali price da Klub podrzava opstina Novi Grad nikako ne stoje. Za ove tri godine od kako je Gracic predsjednik Kluba Olimpik je od Opstine Novi Grad dobio slovom i brojem 0 KM (nula konvertibilnih maraka), ma kako to nekom nevjerovatno zvucalo. S druge strane Damir Hadzic kojeg mnogi povezuju sa tim istim Gracicem itekako finansijski podrzava RK Bosna SO ( i treba niko ne spori da ne treba, ali valjda bi nesto novca moga da izdvoji i za FK Olimpik koji dolazi iz njegove opstine, a koji se takmici u najvisem rangu), takodjer je dosta novca porosio i na SFF, valjda zato sto je Miro Purivatra "uhljebio" damirovu zenu kod sebe u direkciji festivala. Najaa oko izgradnje novog stadiona je bila bombasticna, ali koliko ste radnika vidjeli u posljednje vrijeme na stadionu???? Ja nisam vidio nijednog, niko nista ne radi, ali je vazno da se Hadzic pokazao kao dobrotvor koji gradi stadion, a nedavno je ponistio tender za izvodjaca radova, samo kako bi izbjegao da uradi ono sto je obecao, a to je izgradnja istog. Slicna stvar je i sa Kantonom Sarajevo i ministrastvom kojem je na celu Emir Ante Hadzihafizbegovic. U kantonalnoj kasi naime para ima za sve klubove u Kanotonu osim za Olimpik kojem je u protekle 3 godine uplaceno svega 10 000 KM, toliko treba za organizaciju jedne prosjecne premijerligaske utakmice.
Gracic je svjestan i zasto je to tako, on naime nije politicki podoban, nije clan niti jedne stranke, mada su ga vrbovali u svaku, tako da je Olimpik sada oziljak na licu politicara kojeg jednostavno zele zgaziti i ukloniti na sto bezbolniji nacin, ali se Nijaz i ljudi okupljeni oko njega bore da do toga ne dodje te da olimpik (koji ima dobru ekipu, ma sta neki ljudi mislili o tome), te da odigra sezonu sto bolje moze. Olimpik nema navijace, nema stadion, nema teren za treninge i sve se to ljudi moji mora platiti, niko, ali bas NIKO ne zeli da pomogne klubu, koji pokusava da se digne iz nekog prosjeka i da unaprijedi fudbal ne samo u Sarajevu nego i u BiH, time sto sve svoje obaveze redovno isplacuje, time sto sanira dugove iz ranijeg perioda, i time sto pokusava od nicega da napravi nesto. Ali to nekome ocito toliko smeta. Zasto ljudi u Sarajevu tako macehinski postupaju prema Olimpiku????
Jel moze neko ponuditi odgovor? Olimpik ne ugrozva ni Zelju ni Sarajevo, oni imaju svoje navijace, svoju historiju i to u Olimpiku itekako postuju ma sta neki mislili o tome. Zar nije bolje da Sarajevo dobije jos jedan klub? Zar nije bolje da tokom vikenda mozemo pogledati jos jednu utakmicu na Grbavici? Zar nije bolje da se konkurencija u Ligi pojaca klubom koji ima ambicije da napravi nesto od nicega. Mislite li da Olimpik isto placa za utakmice koje igra pod svjetloscu reflektora kao i danjeske utakmice? naravno da ne, placa se puno vise za reflektore, ali u klubu zele da naprave fudbalsku atmosferu, da bi normalni ljudi (a ne huligani), koji zele pogledati lijep fudbal dosli na Grbavicu i ugodno se osjecali, a ne gledali ko ce ih pogoditi flasom ili slicno, da bi covjek dosao sa suprugom na mec, poveo dijete a da ne mora da se boji da ce to dijete neko zgaziti ili udariti. To je fudbalska kultura koju zele gajiti u olimpiku. Da li ce u tome uspjeti ili ne, ja ne znam, ali ideja je morate priznati lijepa. Bez podrske opstine, grada, ali i obicnih ljudi koji zele goledati jos jednu utakmicu vikendom, ta ideja se nece moci sprovesti u djelo to je sigurno. Upravo iz tih razloga, koliko sam upucen (a znam da jesam) Gracic ozbiljno razmislja da klub preseli u neki drugi grad koji ce mu davati vecu podrsku i gdje ne bi bilo ljudi koji zele da ga zgaze i vrate u trecu ili cetvrtu ligu, sto mnogi u Sarajevu zele. Ja se iskreno nadam da do toga nece doci i da ce Olimpik i na proljece igrati U Sarajevu (na Grbavici, ne vjerujem da ce Hadzic naprsviti stadion do proljeca), a ne u Zenici.
Jos jednom se izvinjavam zbog dugog posta, ali sam stvarno imao zelju da pojasnim neke stvari.
Poznajem ljude koji su bliski klubu, pa imam nekih inside informacija koje bih zelio podijeliti.
Prvo da se kratko osvrnem na ova pisanja "novinara" ko god je bio na utakmici vidio je da je vladala prva sportska atmosfera i da apsolutno niko iz gostujuceg kluba nije imao primjedbi, sudjenje je bilo na nivou, a novinara iz zurnala ili kako se vec zovu te novine licno poznajem i znam o kakvoj se bijedi od covjeka radi te me njegovo pisanje apsolutno nije iznenadilo.
U Olimpiku su itekako svjesni da cinjenica da su u dvije godine prosli dva nivoa takmicenja, nije bas najbolje prihvacena u fudbalskoj javnosti u BiH, a posebno u sarajevu gdje svi tradicinalno navijaju za zelju i sarajevo, i to je cinjenica koju niko ne spori. Ali price da Klub podrzava opstina Novi Grad nikako ne stoje. Za ove tri godine od kako je Gracic predsjednik Kluba Olimpik je od Opstine Novi Grad dobio slovom i brojem 0 KM (nula konvertibilnih maraka), ma kako to nekom nevjerovatno zvucalo. S druge strane Damir Hadzic kojeg mnogi povezuju sa tim istim Gracicem itekako finansijski podrzava RK Bosna SO ( i treba niko ne spori da ne treba, ali valjda bi nesto novca moga da izdvoji i za FK Olimpik koji dolazi iz njegove opstine, a koji se takmici u najvisem rangu), takodjer je dosta novca porosio i na SFF, valjda zato sto je Miro Purivatra "uhljebio" damirovu zenu kod sebe u direkciji festivala. Najaa oko izgradnje novog stadiona je bila bombasticna, ali koliko ste radnika vidjeli u posljednje vrijeme na stadionu???? Ja nisam vidio nijednog, niko nista ne radi, ali je vazno da se Hadzic pokazao kao dobrotvor koji gradi stadion, a nedavno je ponistio tender za izvodjaca radova, samo kako bi izbjegao da uradi ono sto je obecao, a to je izgradnja istog. Slicna stvar je i sa Kantonom Sarajevo i ministrastvom kojem je na celu Emir Ante Hadzihafizbegovic. U kantonalnoj kasi naime para ima za sve klubove u Kanotonu osim za Olimpik kojem je u protekle 3 godine uplaceno svega 10 000 KM, toliko treba za organizaciju jedne prosjecne premijerligaske utakmice.
Gracic je svjestan i zasto je to tako, on naime nije politicki podoban, nije clan niti jedne stranke, mada su ga vrbovali u svaku, tako da je Olimpik sada oziljak na licu politicara kojeg jednostavno zele zgaziti i ukloniti na sto bezbolniji nacin, ali se Nijaz i ljudi okupljeni oko njega bore da do toga ne dodje te da olimpik (koji ima dobru ekipu, ma sta neki ljudi mislili o tome), te da odigra sezonu sto bolje moze. Olimpik nema navijace, nema stadion, nema teren za treninge i sve se to ljudi moji mora platiti, niko, ali bas NIKO ne zeli da pomogne klubu, koji pokusava da se digne iz nekog prosjeka i da unaprijedi fudbal ne samo u Sarajevu nego i u BiH, time sto sve svoje obaveze redovno isplacuje, time sto sanira dugove iz ranijeg perioda, i time sto pokusava od nicega da napravi nesto. Ali to nekome ocito toliko smeta. Zasto ljudi u Sarajevu tako macehinski postupaju prema Olimpiku????
Jel moze neko ponuditi odgovor? Olimpik ne ugrozva ni Zelju ni Sarajevo, oni imaju svoje navijace, svoju historiju i to u Olimpiku itekako postuju ma sta neki mislili o tome. Zar nije bolje da Sarajevo dobije jos jedan klub? Zar nije bolje da tokom vikenda mozemo pogledati jos jednu utakmicu na Grbavici? Zar nije bolje da se konkurencija u Ligi pojaca klubom koji ima ambicije da napravi nesto od nicega. Mislite li da Olimpik isto placa za utakmice koje igra pod svjetloscu reflektora kao i danjeske utakmice? naravno da ne, placa se puno vise za reflektore, ali u klubu zele da naprave fudbalsku atmosferu, da bi normalni ljudi (a ne huligani), koji zele pogledati lijep fudbal dosli na Grbavicu i ugodno se osjecali, a ne gledali ko ce ih pogoditi flasom ili slicno, da bi covjek dosao sa suprugom na mec, poveo dijete a da ne mora da se boji da ce to dijete neko zgaziti ili udariti. To je fudbalska kultura koju zele gajiti u olimpiku. Da li ce u tome uspjeti ili ne, ja ne znam, ali ideja je morate priznati lijepa. Bez podrske opstine, grada, ali i obicnih ljudi koji zele goledati jos jednu utakmicu vikendom, ta ideja se nece moci sprovesti u djelo to je sigurno. Upravo iz tih razloga, koliko sam upucen (a znam da jesam) Gracic ozbiljno razmislja da klub preseli u neki drugi grad koji ce mu davati vecu podrsku i gdje ne bi bilo ljudi koji zele da ga zgaze i vrate u trecu ili cetvrtu ligu, sto mnogi u Sarajevu zele. Ja se iskreno nadam da do toga nece doci i da ce Olimpik i na proljece igrati U Sarajevu (na Grbavici, ne vjerujem da ce Hadzic naprsviti stadion do proljeca), a ne u Zenici.
Jos jednom se izvinjavam zbog dugog posta, ali sam stvarno imao zelju da pojasnim neke stvari.
Hvala na informacijama. Fin post. Naravno, da je dobro za grad da ima još jednog prvoligaša. Međutim, kakva je trenutna ekonomska situacija ispade da su puno i ova dva. Sa tog stanovišta mislim da je Olimpik viška. Troše se pare (naravno svako ima pravo da svoje pare troši gdje i kako hoće), gradi se stadion, kupuju igraći itd. a zar ne bi bilo pametnije te materijalne i ljudske resurse uložiti u već postojeće i afirmisane klubove. Zar nije sramota da nam nekakvi seljački i izmišljeni klubovi vode glavnu riječ u ligi. Da imate solidnu ekipu (po meni jaču i od Želje, a pogotovo Sarajeva) imate, ali to nije dovoljno za rezultat.
Osim toga, klub bez navijača je prilično apsurdna situacija. Iskreno, meni Gracić nije jasan i što mu sve to treba. Po meni jedino racionalno (naravno ne i opravdano) razmišljanje je da on to radi iz inata pitarima.
Preseliti klub u drugi grad? Pa nije ba NBA. U svakom mjestu već ima klub. Uloži u taj klub i natakari mu još Olimpik u imenu i to. Eto npr. Rudar Olimpik Breza ili Igman Olimpik Konjic.
Ne kontam ni ja šta i kako dalje. Po tvom postu vidim da se i u Olimpiku "traže". Mislim da nije vrijeme ni situacija za takvo nešto. Pa eto vjerovatno znaš Koliko je Željo im'o muke kroz historiju da preživi pod raznoraznim režimima i favorizovanjem režimskih (komunjare) i nacionalističkih (prije drugog svjetskog rata) klubova. Željo je im'o vjerne navijače jer to je bio jedan pokret, narod, radnici, na kraju krajeva jedna itekako značajna industrijska grana (željeznica i sve što uz nju ide) i uspio je. Pa evo i sad, iza rata sve je to lohotno burazeru. Niko te ne pomaže niti se osjeća dužnim. prepušten si sam sebi. Opet iza Želje su stali navijači, obična raja i drže ga kako-tako. Fala Bogu pa Željo ima nas. Nažalost, Olimpik to nema niti će ikad imati. Eto nekako u tom nekom svjetlu gledam na Olimpik i nije mi baš jasna ideja niti budućnost tog kluba. Ne mislim ništa loše, da ne pomisliš da sam protiv.
Osim toga, klub bez navijača je prilično apsurdna situacija. Iskreno, meni Gracić nije jasan i što mu sve to treba. Po meni jedino racionalno (naravno ne i opravdano) razmišljanje je da on to radi iz inata pitarima.
Preseliti klub u drugi grad? Pa nije ba NBA. U svakom mjestu već ima klub. Uloži u taj klub i natakari mu još Olimpik u imenu i to. Eto npr. Rudar Olimpik Breza ili Igman Olimpik Konjic.
Ne kontam ni ja šta i kako dalje. Po tvom postu vidim da se i u Olimpiku "traže". Mislim da nije vrijeme ni situacija za takvo nešto. Pa eto vjerovatno znaš Koliko je Željo im'o muke kroz historiju da preživi pod raznoraznim režimima i favorizovanjem režimskih (komunjare) i nacionalističkih (prije drugog svjetskog rata) klubova. Željo je im'o vjerne navijače jer to je bio jedan pokret, narod, radnici, na kraju krajeva jedna itekako značajna industrijska grana (željeznica i sve što uz nju ide) i uspio je. Pa evo i sad, iza rata sve je to lohotno burazeru. Niko te ne pomaže niti se osjeća dužnim. prepušten si sam sebi. Opet iza Želje su stali navijači, obična raja i drže ga kako-tako. Fala Bogu pa Željo ima nas. Nažalost, Olimpik to nema niti će ikad imati. Eto nekako u tom nekom svjetlu gledam na Olimpik i nije mi baš jasna ideja niti budućnost tog kluba. Ne mislim ništa loše, da ne pomisliš da sam protiv.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
jel protiv modrice igrao Kolarov?? Dosao iz BORCA igra stopera
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeste.PETRICEVAC BL je napisao/la:jel protiv modrice igrao Kolarov?? Dosao iz BORCA igra stopera
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.