FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 15:09

Ma očekujem najjači, možda neke minimalne izmjene, da se to završi u prvom poluvremenu. Onda ubaciti zamjene da se dokazuju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 13 sep 2011, 15:16

VanBasten je napisao/la:Ma očekujem najjači, možda neke minimalne izmjene, da se to završi u prvom poluvremenu. Onda ubaciti zamjene da se dokazuju.
I ja isto. S tim da bih volio da Pantelija , Zrnanović i Šmigalović pokažu šta znaju , ovo im je idealna prilika.
P.s. Avatar ti je boli glava- Sabe u "rijetkim" trenucima rastrojstva.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 13 sep 2011, 15:46

ma sutra moramo pobjediti, trebinje bi moralo biti u drugom planu...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 13 sep 2011, 18:52

Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11 :D Strucnjak nema sta :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 sep 2011, 19:04

adnan_hzsa je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11 :D Strucnjak nema sta :D
Ima on svog Smajića,koji nije ništa pokazao otkad je došao :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 sep 2011, 19:15

adnan_hzsa je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11 :D Strucnjak nema sta :D
To samo treba da bude kompliment Suljicu !! :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 sep 2011, 21:15

Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 sep 2011, 21:51

FK Sarajevo je napisao/la:
Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.
U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 sep 2011, 22:14

nime_tm87 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.
ne zavaravajte se ,nije ni "mrvica" toliko slabasna koliko se misli... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2011, 22:19

NEK SE NE VRACAJU SUTRA BEZ 4 POSTIGNUTA GOLA ! Doboj cijeli bice bordo bijeli ! 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 sep 2011, 22:25

mma_hz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11 :D Strucnjak nema sta :D
U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.[/quote]
ne zavaravajte se ,nije ni "mrvica" toliko slabasna koliko se misli... ;) ;)[/quote]
nezz sta vama smeta Amarova izjava? Jednostavno se ne uklapa u Amarovu taktiku. Mali je zvijer i vi cete na njemu masne pare zaradit mozda ce to biti i rekordni transfer u PL, ali jbg tako je kako je
NO PYRO NO PARTY

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 22:29

tako nekako. nije njegov tip, ili nije prepoznao potencijal, dešava se stalno..
nije i da nama nisu neki igrači na isti način izmakli.

NA kraju krajeva, zaboli me uVo šta misli ovaj ili onaj trener o nekom našem igraču.

nego, da je sutra Slogu s mirom apsolvirat, naloženi su dole max. garant, ne dolazi Sarajevo svaki dan u grad. Pa onda lakapo u Trebinje po nova 3 boda!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 13 sep 2011, 22:36

Uopšte nema potrebe da taj gospodin u situaciji kada njegov tim ima zaostatak za 2 prvoplasirana 8 bodova, i u kojoj njegov tim nije prikazao željenu igru komentariše igrače drugih timova. Sarajevo ima svoje određenje u kojem je Suljić svakako onaj igrač koji donosi prevagu, a to sa 19 godina ne može svako, tako da je mislim puno bolje imati takve igrače koji se mogu unaprijediti nego alkoholičare i pušače kao što su Stanić,Svraka, Adilović, Nyema itd., gdje je tu ta disciplina kada ti igrači zatvaraju kafane, a igraju ti u ekipi.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 22:39

jbg, novinar ga je pitao..
čemu uopće tolika pažnja njegovim izjavama :?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 sep 2011, 22:40

VanBasten je napisao/la:jbg, novinar ga je pitao..
Volimo mi mahalati :mrgreen: ja sam isto siguran da Lazo ne bi kod vas bio u prvih 11,svaki trener ima odredjeni tip igraca kojeg voli...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 22:42

bistrikboy je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:jbg, novinar ga je pitao..
Volimo mi mahalati :mrgreen: ja sam isto siguran da Lazo ne bi kod vas bio u prvih 11,svaki trener ima odredjeni tip igraca kojeg voli...
Doduše :mrgreen:
Ma imali smo mi svog Lazu prošle sezone, Avdića :D Dok nam je Jahović jedio na klupi :roll:
Ove godine i jedan i drugi i treći bi imali mjesta u drugom timu samo. Možda Jaha da bi bio na klupi.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2011, 22:44

Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagrada :mrgreen: Imam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 22:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagrada :mrgreen: Imam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore 8-)
Momak je bar ispao fer pa sam rek'o ljudi odoh ja, neće me. Da ej Mirza ostao Avdić bi nama i sad činio oštricu napada :mrgreen: . Mislim, svaka mu čast za sve ranije godine, ali brate kad ne možeš više, ne možeš, batali miša mu.

I ja se nadam nastavku tradicije, čvrka je'na dosta.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 13 sep 2011, 23:06

Buu je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11 :D Strucnjak nema sta :D
ne zavaravajte se ,nije ni "mrvica" toliko slabasna koliko se misli... ;) ;)[/quote]
nezz sta vama smeta Amarova izjava? Jednostavno se ne uklapa u Amarovu taktiku. Mali je zvijer i vi cete na njemu masne pare zaradit mozda ce to biti i rekordni transfer u PL, ali jbg tako je kako je[/quote]
ma kakve masne pare za igrača iz ove naše lige,pa u ovoj ligi je i dudić iz travnika bio najbolji strijelac pa nije mogao igrati za varteks ili lendrić koji je došao iz hajduka kao 30 igrač pa za polusezonu zabi 12 golova i opet nije standardan u hajduku.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 sep 2011, 23:13

VanBasten je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagrada :mrgreen: Imam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore 8-)
Momak je bar ispao fer pa sam rek'o ljudi odoh ja, neće me. Da ej Mirza ostao Avdić bi nama i sad činio oštricu napada :mrgreen: . Mislim, svaka mu čast za sve ranije godine, ali brate kad ne možeš više, ne možeš, batali miša mu.

I ja se nadam nastavku tradicije, čvrka je'na dosta.
ja sam se zacudio kad sam cuo da ga mirza nece odvesti u velež da oživi svoju karijeru :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []